Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKO repliciraš nekomu

KAKO repliciraš nekomu

Če hočeš v neki temi replicirati točno določenemu uporabniku, kako to zdaj narediš?

Na začetek zapišete…    ne.zastopim@

Potem pa nadaljujete.

ne zastopim@

Najbolje je tako, da tisti, ki mu je namenjen odgovor vidi še znak @

Odgovor na objavo uporabnika
ne zastopim, 17.05.2021 ob 15:39

Če hočeš v neki temi replicirati točno določenemu uporabniku, kako to zdaj narediš?

Tako kot jaz zdajle tebi – pod njegovim zapisom klikni “odgovori”.

Če nisi prijavljen, nikjer ne piše odgovori.:) Očitno to lahko samo prijavljeni. Tudi prav.

Monmonči@

To velja v primeru, da je uporabnik registriran in prijavljen.

eborx@

To je v primeru, ko odgovarjaš uporabniku, ki je napisal neko sporočilo. Kaj pa, če je isti uporabnik napisal več sporočil, pa hočeš replicirati na točno določeno njegovo sporočilo? Ga copypastaš sam in priložiš? A ni to bedasto in več korakov nazaj? Se mi zdi, da so šli iz slabega na slabše.:)

ne zastopim@

To je res. Najbolje je narediti copipaste teksta.

eborx@

To je v primeru, ko odgovarjaš uporabniku, ki je napisal neko sporočilo. Kaj pa, če je isti uporabnik napisal več sporočil, pa hočeš replicirati na točno določeno njegovo sporočilo? Ga copypastaš sam in priložiš? A ni to bedasto in več korakov nazaj? Se mi zdi, da so šli iz slabega na slabše.:)

Kliknete na copy image in ga prilepite sem.

Resistance is futile gif 8 » GIF Images Download

ne zastopim@

Igramo se neko svojevrstno virtualno igro. Vsi smo igralci v virtuali. Superfantastični igralci. Umetna inteligenca deluje vsepovsod okrog nas. Smo v prostoru superfantastične umetne inteligence.

dvopičje in zaklepaj je računalniška komanda. Lahko preverite sami. Napisal bom ta dva znaka:) sedaj po vsej verjetnosti vidite smajlija

🙂

@ je tudi komanda, ki se uporablja v elektronski pošti.

Kako replicirati tistemu, ki želi oziroma bi rad prebral mnenje?

Nekaj napišete pa avtomatično dobi sporočilo.

ta nadgradnja foruma je tipičen primer slona v trgovini s porcelanom…..

Če ne bo možno citiranje, toliko bolje.. vsaj mi ne bo skozi piskalo ? Tudi ZS ne pogrešam, nisem niti uporabljala..tako da.. same pohvale za spremembe, naj ostane tako ?

E, Moja misel, s sabo se boš lahko pogovarjala tudi vnaprej.

Naj ostane tako.

To ni več MON, ampak je sedaj to FON. Poglejte v ukazno vrstico. Super je ker ne rabimo več rekapče. Slike in podobno se da relativno enostavno prilepiti.

To ni več MON, ampak je sedaj to FON. Poglejte v ukazno vrstico. Super je ker ne rabimo več rekapče. Slike in podobno se da relativno enostavno prilepiti.

– – – – –  – – – – –  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Malo je vseeno bedasto ker ni predogleda.

Ah, kr neki vse skup.

Na telefonu nimaš možnosti niti odgovori, prilepi….nič.

Še kje se prjavm ne vidm. Sm pač napisala 1.svoj vzdevk in je ostal notr, če sm pa s tem zdej prjavljena, pa pojma nimam 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close