Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako reagirate pri frizerki, če niste zadovoljne z barvo las ali striženjem?

Kako reagirate pri frizerki, če niste zadovoljne z barvo las ali striženjem?

Poveste frizerki, da niste zadovoljne s frizuro ali zaigrate kot, da ste zadovoljne in ste potem doma slabe volje?

Zato ne hodim več. Sem se naučila sama. Pa zaradi zaprtja 2 leti in pct, mask tudi. Me ne vidijo več 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
soft, 19.02.2022 ob 23:30

Zato ne hodim več. Sem se naučila sama. Pa zaradi zaprtja 2 leti in pct, mask tudi. Me ne vidijo več 🙂

Se znaš sama ostriči? Kako se strižeš, če ni skrivnost? 🙂

ena taka, 19.02.2022 ob 23:34

Se znaš sama ostriči? Kako se strižeš, če ni skrivnost? 🙂

S pomočjo Youtube posnetkov, na V, potem pa nekaj časa samo konice.

soft, 19.02.2022 ob 23:44

S pomočjo Youtube posnetkov, na V, potem pa nekaj časa samo konice.

Probala sem že tudi jaz, a ne znam, kot bi se želela. Verjetno imaš prav frizerske škarje ali kar ene? Za lepe konice verjetno morajo biti frizerske.

ena taka, 19.02.2022 ob 23:53

Probala sem že tudi jaz, a ne znam, kot bi se želela. Verjetno imaš prav frizerske škarje ali kar ene? Za lepe konice verjetno morajo biti frizerske.

Kupila sem cel komplet frizerskih. Jaz imam dolge lase in ne kompliciram z obliko. Za kaj težjega si tudi jaz ne bi upala, ma za konice in pobarvati, kakšno preprosto speto frizuro, mi zadostuje moje znanje.

ena taka, 19.02.2022 ob 23:04

Poveste frizerki, da niste zadovoljne s frizuro ali zaigrate kot, da ste zadovoljne in ste potem doma slabe volje?

Povem ji.Taktno.

In me vedno popravi.

Naj voha , kaj je meni všeč, kaj ne?

Stvar komunikacije!

Nisem zahtevna, ce oddtenek ni ravno pravi, bo naslednjic popravila, ce je odstrigla malo prevec las, bodo ze zrastli.

Sem pa 1x res vstala s stola in sla, ker sem zelela, da mi postrize samo konice, takrat sem imela cisto ravno postrizene lase, ona me je pa zacela stopnicasto strici, sem jo 2x opozorila, tretjic pa sem vstala, se zahvalila in sla v drug salon, da me popravijo.

s svojo sem zadovoljna.. k njej pa sem prišla, ko me je v prejšnjem salonu nova (tista predhodna je šla čisto nekam drugam, sem bila z njo tudi zadovoljna) zajebčkala in me je postrigla ful čudno.. rečem na lep oval toliko cm stran.. ven pa prišlo neko stopnišče za podelitev medalj .. jaooooo.. sem prišla  k sedanji, ji povem kaj in kako, mi tisti višek uredi tako, da me je lepo na oval postrigla.. pa tako enostavna stranka sem, pa še to nekateri znajo zajebat!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close