Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako reagirate na stavek: ti si kriva

kako reagirate na stavek: ti si kriva

Pri drugih ima imela kaj več kot le eno priložnost….. 🙂 ;)[/quote]

To so drugi, ne prvi kakor npr jaz 🙂

Čeprav po svoje je smešno zavračati nekoga preko foruma, saj gre za dokaj nepristne stike in je vsakdo lahko karkoli, sprejme se lahko kogarkoli, ljudje ki delajo selekcijo tudi po forumih – nočem razmišljati o tem, kakšni so izven okvirjev foruma.

Čeprav po svoje je smešno zavračati nekoga preko foruma, saj gre za dokaj nepristne stike in je vsakdo lahko karkoli, sprejme se lahko kogarkoli, ljudje ki delajo selekcijo tudi po forumih – nočem razmišljati o tem, kakšni so izven okvirjev foruma.[/quote]Oprosti ampak ti si začel s tem zavračanjem…. 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Čeprav po svoje je smešno zavračati nekoga preko foruma, saj gre za dokaj nepristne stike in je vsakdo lahko karkoli, sprejme se lahko kogarkoli, ljudje ki delajo selekcijo tudi po forumih – nočem razmišljati o tem, kakšni so izven okvirjev foruma.[/quote]

S čim se ti je pa Pandora tako zamerila? Čisto iz firbca sprašujem. Meni se zdi zelo ok punca.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Čeprav po svoje je smešno zavračati nekoga preko foruma, saj gre za dokaj nepristne stike in je vsakdo lahko karkoli, sprejme se lahko kogarkoli, ljudje ki delajo selekcijo tudi po forumih – nočem razmišljati o tem, kakšni so izven okvirjev foruma.[/quote]Oprosti ampak ti si začel s tem zavračanjem…. :([/quote]

Ja in ne, zanimal me je njen odziv na oznako “nihče”. Nimam kaj za oproščati, se pogovarjamo, mar ne?

Čeprav po svoje je smešno zavračati nekoga preko foruma, saj gre za dokaj nepristne stike in je vsakdo lahko karkoli, sprejme se lahko kogarkoli, ljudje ki delajo selekcijo tudi po forumih – nočem razmišljati o tem, kakšni so izven okvirjev foruma.[/quote]

S čim se ti je pa Pandora tako zamerila? Čisto iz firbca sprašujem. Meni se zdi zelo ok punca.[/quote]

Njo vprašaj s čim sem se ji jaz zameril, meni ne vem, če se mi že je.

Ne bom trdila, ker nisem prepričana in ne spomnim se na kateri temi se je začelo, ampak, če nisem že čisto za v staro šaro, se mi zdi, da si bil ti prvi, ki si jo grdo ozmerjal. Ne vem no…

Ne bom trdila, ker nisem prepričana in ne spomnim se na kateri temi se je začelo, ampak, če nisem že čisto za v staro šaro, se mi zdi, da si bil ti prvi, ki si jo grdo ozmerjal. Ne vem no…[/quote]

Zagotovo ne brez razloga. Koliko berem je tu veliko oseb, tako da lahko komuniciram tudi z drugimi ne obvezno s pandoro. Ne vem, kaj se drugi vpletate in iščete na vse pretege svoje zrno?

Ne bom trdila, ker nisem prepričana in ne spomnim se na kateri temi se je začelo, ampak, če nisem že čisto za v staro šaro, se mi zdi, da si bil ti prvi, ki si jo grdo ozmerjal. Ne vem no…[/quote]

Zagotovo ne brez razloga. Koliko berem je tu veliko oseb, tako da lahko komuniciram tudi z drugimi ne obvezno s pandoro. Ne vem, kaj se drugi vpletate in iščete na vse pretege svoje zrno?[/quote]Saj za ta razlog te sprašujemo 😉 Ravno iz razloga, ker z drugimi nimaš težav le v njo si se tako vpiknil.– nočem razmišljati o tem, kakšni so izven okvirjev foruma. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zagotovo ne brez razloga. Koliko berem je tu veliko oseb, tako da lahko komuniciram tudi z drugimi ne obvezno s pandoro. Ne vem, kaj se drugi vpletate in iščete na vse pretege svoje zrno?[/quote]Saj za ta razlog te sprašujemo 😉 Ravno iz razloga, ker z drugimi nimaš težav le v njo si se tako vpiknil.– nočem razmišljati o tem, kakšni so izven okvirjev foruma. ;)[/quote]

Morda zato, ker je material, da bi jo spoznal izven foruma in jo je škoda, da tu zapravlja čas, pase lenobo, itd :))

Saj za ta razlog te sprašujemo 😉 Ravno iz razloga, ker z drugimi nimaš težav le v njo si se tako vpiknil.– nočem razmišljati o tem, kakšni so izven okvirjev foruma. ;)[/quote]Morda zato, ker je material, da bi jo spoznal izven foruma in jo je škoda, da tu zapravlja čas, pase lenobo, itd :))[/quote]Kolikor je meni znano ta material že nekdo konkretno obdeluje, tako da ….pozabi 😉

Aha, mogoče si pa ravno zato tako občutljiv, ker je nedosegljiva….. :)))

[sub]Hej, slišal sem, da majstor ravno sedaj nekaj zabušava oz je na bolovanju, ti še kaj probaj….. samo potem se sama zmenita kdo bo kriv in kdo slok…… 😉 :D[/sub]

Saj za ta razlog te sprašujemo 😉 Ravno iz razloga, ker z drugimi nimaš težav le v njo si se tako vpiknil.– nočem razmišljati o tem, kakšni so izven okvirjev foruma. ;)[/quote]

Morda zato, ker je material, da bi jo spoznal izven foruma in jo je škoda, da tu zapravlja čas, pase lenobo, itd :))[/quote]

Mtiko, potem pa svetujem en dober priročnik za osvajanje žensk, kajti tvoja strategija ni najbolj posrečena. :D:D:D

kdor to reče (ti si kriv/a) je še malo večji pacient kot komentatorji tukaj ☺

pa saj ste slabši s tem visenjem na netu kot kleklarski krožek v domu upokojencev … eno samo blebetanje brez neke aktivnosti … ali ste morda že vsi dedki in babice in ste “izpolnili” svoja življenska pričakovanja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Morda zato, ker je material, da bi jo spoznal izven foruma in jo je škoda, da tu zapravlja čas, pase lenobo, itd :))[/quote]

Mtiko, potem pa svetujem en dober priročnik za osvajanje žensk, kajti tvoja strategija ni najbolj posrečena. :D:D:D[/quote]

Ne osvajam, koliko sem razbral je srečno oddana, toda to ni ovira, da koga še v življenju spoznaš. Nekateri mislite, da je naključno izkazanih 5 minut od kogarkoli že osvajanje….samo ženske ste lahko tako nepredstavljivo naivne.

Predvidevam, da imaš pa ti utemeljen razlog za tukajšnje kleklanje?

Ti pa mlad pobalin, ki se steguje čez okensko polico, da bi videl kaj se dogaja za oknom in mu vmes parkrat zdrsne dokler si ne razbije zobe….. potem pa krivi dedke in babice, da so oni krivi, ker ima on krvave žnablce….. 😀

Ne osvajam, koliko sem razbral je srečno oddana, toda to ni ovira, da koga še v življenju spoznaš. Nekateri mislite, da je naključno izkazanih 5 minut od kogarkoli že osvajanje….samo ženske ste lahko tako nepredstavljivo naivne.[/quote]
tipko: kaj če bi ji na ZS ponudil dober “rukar” (lahko tudi čez 10, 15 let (ko bo že “fehtala”)) — saj naravnost moleduje, da jo kdo nasloni nekam in nahitro vbode – namesto, da tukaj izpadaš bolje kot iz letala ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ej Mitko, če si pa ti to dojel, kot da se P1 brani tvojega “osvajanja”……

Kaj bi še kaj napisal? Eh, ne bom, da se ne boš narajcal….. 😀

Mtiko, potem pa svetujem en dober priročnik za osvajanje žensk, kajti tvoja strategija ni najbolj posrečena. :D:D:D[/quote]

Ne osvajam, koliko sem razbral je srečno oddana, toda to ni ovira, da koga še v življenju spoznaš. Nekateri mislite, da je naključno izkazanih 5 minut od kogarkoli že osvajanje….samo ženske ste lahko tako nepredstavljivo naivne.[/quote]

Tudi ko gre za željo, da bi nekoga samo spoznal je zaželeno vse kaj drugega, kot pa tiste besede, ki si jih ti uporabil. Mislim, da si jo precej užalil.

tipko: kaj če bi ji na ZS ponudil dober “rukar” (lahko tudi čez 10, 15 let (ko bo že “fehtala”)) — saj naravnost moleduje, da jo kdo nasloni nekam in nahitro vbode – namesto, da tukaj izpadaš bolje kot iz letala ☺[/quote]

Ne. Žensko je potrebno srečati, jo spoznati, videti, začutiti, si jo zaželeti, po njej hrepeneti, imeti v glavi, da bi ji dal vse…brez tega, nimam raje nič. Za druge vem, da imate svoje metode, ne sprašujem po njih… vseeno hvala za predlog, morda bo kak drug navalil 😛

tipko: kaj če bi ji na ZS ponudil dober “rukar” (lahko tudi čez 10, 15 let (ko bo že “fehtala”)) — saj naravnost moleduje, da jo kdo nasloni nekam in nahitro vbode – namesto, da tukaj izpadaš bolje kot iz letala ☺[/quote]

Ne. Žensko je potrebno srečati, jo spoznati, videti, začutiti, si jo zaželeti, po njej hrepeneti, imeti v glavi, da bi ji dal vse…brez tega, nimam raje nič. Za druge vem, da imate svoje metode, ne sprašujem po njih… vseeno hvala za predlog, morda bo kak drug navalil :P[/quote]
pri vsej “brihtnosti”, ki misliš, da jo izražaš: kako pa naj ženska VE, da ti lahko nastavi (z vsem balastom srečanja, hrepenenja, …) , če jo kre*šeš samo v svojih mokrih sanjah ☺
“on the low-bottom” gre itak samo za to, da svojega scalca vtakneš v njeno scalko .. z malo smole pa še “šricneš” vanjo in svet dobi še en tak baksus kot si sam ☻

Ne. Žensko je potrebno srečati, jo spoznati, videti, začutiti, si jo zaželeti, po njej hrepeneti, imeti v glavi, da bi ji dal vse…brez tega, nimam raje nič. Za druge vem, da imate svoje metode, ne sprašujem po njih… vseeno hvala za predlog, morda bo kak drug navalil :P[/quote]
pri vsej “brihtnosti”, ki misliš, da jo izražaš: kako pa naj ženska VE, da ti lahko nastavi (z vsem balastom srečanja, hrepenenja, …) , če jo kre*šeš samo v svojih mokrih sanjah ☺
“on the low-bottom” gre itak samo za to, da svojega scalca vtakneš v njeno scalko .. z malo smole pa še “šricneš” vanjo in svet dobi še en tak baksus kot si sam ☻[/quote]

Pa? Kaj ima to s tabo? Moja brihtnost pa mokre sanje, itd. Meni ni mar kaj drugi počnete za svojimi 4 stenami, niti kako še manj s čim in kaj od tega kasneje ven pride, zakaj se ti s tem ubadaš? Fante, ti si zelo nesamozavesten in se poskušaš zdraviti tu…poskusi raje v kakšnem peskovniku blizu vrtca, tam boš bolj uspešen 🙂

registriraj se in ji piši na zasebno-

registriraj se in ji piši na zasebno-[/quote]

Ne, zaključena zgodbica, ne drezam v “prepovedano sadje”, ne bi bilo okusno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close