Kako ravnati z “zmrdami”? :)
Matjažko, kaj ti sploh veš o meni? Nič. Naj tako tudi ostane.Lahko se le tolažiš, da si boljši od mene.
Opomnil sem te pa že, da forum nikakor ni pravi kraj za to. Jaz si za razliko od tebe tukaj ne gradim imiđa. Jaz imam imiđ v reali, med ljudmi, ki so mi blizu. To to nisi.Nimam nobenega namena se šalit s tabo, niti delati vtis nate, niti na druge forumaše.
Ukvarjaj s emalo več s sovjim življenjem, manj piši psihoanalize ljudi, ki jih ne poznaš. Veliko omenjaš nekakšne moje komplekse, raje pozdravi svoje.
Mali, pa kaj nisi opazil, da se ženske že na forumu, teh par njih, kar so tu, pretežno smejijo tvojim otročjim umotovorom, z mano se pa pogosto strinjajo?
Daj si dopovedat, da te to, da kao zagovarjaš tardicionalne vrednote, še ne dela moškega. Puhast si, matjažko, no. Otročji. Tvoji štosi so na nivoju 5-ega razreda osnovne šole.
Najprej razčisti svoj strah pred spolno prebujenimi ženskami, ki niso več device, potem pa drugim pametuj s svojimi otroškimi analizami.
Mali, pa kaj nisi opazil, da se ženske že na forumu, teh par njih, kar so tu, pretežno smejijo tvojim otročjim umotovorom, z mano se pa pogosto strinjajo?
Daj si dopovedat, da te to, da kao zagovarjaš tardicionalne vrednote, še ne dela moškega. Puhast si, matjažko, no. Otročji. Tvoji štosi so na nivoju 5-ega razreda osnovne šole.
Najprej razčisti svoj strah pred spolno prebujenimi ženskami, ki niso več device, potem pa drugim pametuj s svojimi otroškimi analizami.[/quote]
Fajn, če se mi smejijo, kar vzamem kot kompliment, da sem zabaven za razliko od “zloglasnik cinikov”, ki samo brundajo kot togi in zagrenjeni 70-letniki, ki jim nič ne paše, jim gre vse in vsi “na jetra” (posebej ženske, a ne? 😉 , se ne znajo nič pohecati v svojo zapetosti in se spotikajo ob vsako dlako 😉 Ti si narejen za samskost, ker ženska ne bi dolgo zdržala s tabo (če že, bi te verjetno varala, saj s tem imaš že tudi izkušnje, da si potem tako občutljiv in zaničevalen do žensk), ampak svoje gledišče posplošuješ na vse.
Če bi bil zadovoljen, bi ti “dol viselo” za druge in za tvoje tako imenovane “tradicionaliste”, pri tebi pa je to kot neskončna zanka ponavljanja in “lajt tema”, ki se vleče kot čreva skozi vse topike, tako kot “tvoje +30 ženske”. 😉
Spider, a ni tale ženska – pajek zanimiva? Pusti Matjažka, on ne razume nas svetovljanov. :))
Čakte mal, tisti, ki so v zvezah, niso nujno v zlati kletki, kot trdi Spider. Sploh ni nujno, da so nepotešeni in zaradi tega buljijo v vsak dekolte. Ne rečem, da jih ni verjetno kar nekaj, ki takšpni so, nikar pa niso vsi takšni vezani. Niso vsi vezani v posesivnih, neiskrenih, nezrelih vezah.
Po drugi strani pa lahko tudi nekdo, ki “ne dobi”, a po tem močno hrepeni, bulji za vsako kiklo. Pa spet ne vsak, jasno.
Torej, tema so zmrde. Osebe, ki v vsaki stvari vidijo slabosti, prepreke, nekaj, kar jim “zjebe” sistem. Kaj pa veš, morda z negodovanjem ohranjajo svoj svet pod kontrolo.
Temu Matjazkotu se že na kilometer vidi, da ga že najmanj 10 let ni namočil. Samo poglejte ga s kakšnim veseljem lima gor slike pomanjkljivo oblečenih striptizet. Tako sem se jaz obnašal v 1. razredu osnovne šole, ko si še nisem predstavljal kako izgleda golo žensko telo.
Jaz sem se že zdavnaj sprijaznil, da bom tu gor vedno in vsakič bil napaden zaradi svojih “provokativnih” odgovorov. Folk pač ne zbere dovolj jajc, da bi se soočil z realnostjo, raje živijo v lažeh in še naprej prebirajo sveto pismo, knjigo za katero mislijo, da jo je napisal sam bog. Kot je že Spider napisal ne dolgo nazaj, včasih gredo tako daleč z lažmi, da na koncu že kar sami sebe prepričajo v to, da imajo prav. Dve besedi : Patološki lažnivci.
Jaz sem se že zdavnaj sprijaznil, da bom tu gor vedno in vsakič bil napaden zaradi svojih “provokativnih” odgovorov. Folk pač ne zbere dovolj jajc, da bi se soočil z realnostjo, raje živijo v lažeh in še naprej prebirajo sveto pismo, knjigo za katero mislijo, da jo je napisal sam bog. Kot je že Spider napisal ne dolgo nazaj, včasih gredo tako daleč z lažmi, da na koncu že kar sami sebe prepričajo v to, da imajo prav. Dve besedi : Patološki lažnivci.[/quote]Mucka a vaju je kdo narobe pobožal? :
vprašanje za MoN pravnike: ali je za eliminacijo “zmrd” zagrožena kakšna kazen?
in kateri odvetnik obvlada področje eliminiranja zmrd na netu – za vsak primer ☺ ☺
znanim MoN odvetnikom pa je to “tržna niša” ☺
Forum je zaprt za komentiranje.