Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ravnati z “zmrdami”? :)

Kako ravnati z “zmrdami”? :)

KUHALNICO![/quote]

Se vidi, da nima moža, mu ne rabi kuhat, da bi se spoznala na huhalnice. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

V čem je poanta tega zmišljevanja, da si v zvezi? Kaj res misliš, da ti bo kdo verjel, da si v vezi, po vseh teh teoretičnih nakladacijah o razmerjih, samskosti, seksu samskih?

Ljudje se še kar sramujete svojih življenj in svoje samskosti. S temi namišljenimi partnerstvi se v bistvu branite pred lastnimi predsosdki glede samskosti. Ti si jih že večkrat izrazil. Ampak rešitev ni virtualno nakladanje, kako živiš v nirvani, rešitev je, da zagrabiš življenje za roge.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ker si namesto v reali na forumu gradijo imidž, da bodo vsaj tu gor izpadli družbeno sprejemljivi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

V čem je poanta tega zmišljevanja, da si v zvezi? Kaj res misliš, da ti bo kdo verjel, da si v vezi, po vseh teh teoretičnih nakladacijah o razmerjih, samskosti, seksu samskih?

Ljudje se še kar sramujete svojih življenj in svoje samskosti. S temi namišljenimi partnerstvi se v bistvu branite pred lastnimi predsosdki glede samskosti. Ti si jih že večkrat izrazil. Ampak rešitev ni virtualno nakladanje, kako živiš v nirvani, rešitev je, da zagrabiš življenje za roge.[/quote]

Spider, malo razrahljaj ovratnik , sploh v tej vročini, spij kakšno hladno pivce, kot pa da vsak dan vstanemo na levo nogo in to “zmečemo ven na forum”, kar nas gloda. Da ne boš potem na stara leta končal kot NM-3w. on je eksemplarni primer, kam zaideš z leti, seveda trudi, če nimaš ženske, da ti skuha ali pa da te tudi malo s kuhavnico kot Antilopa, sploh če je moški problematičen, potem se za takšno lahko samo bogu zahvališ. :)))

Še nekaj sem pozabil omenit, ni naključje, da poročeni moški po statistiki sodeč živijo dlje. :)))

Ja glej Antilopca, eni imamo pač urejene družinske razmere…. ne zdej fovšije zganjat 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se sicer ne vpletam v te brezplodne debate, ampak nekaj pa opažam… da se tisti, ki ves čas drugim očitate kakšna bedna življenja imajo, ker so ali si želijo biti v resni vezi, na vse pretege trudite dokazati kako je pa vam super in fajn… ni panike in lahko da se imate res čist fajn… ampak, ko se nekdo tako zelo močno trudi prepričevati druge in dokazovati svoj prav, to ponavadi pomeni, da ga nekaj na tem področju muči. Način, kako to počnete, pa sploh dokazuje nezrelost, nedoraslost in nestrpnost do drugače mislečih.

In to kar očitate drugim, počnete pravzaprav tudi sami: Spider konstantno drugim očita kako se trudijo prepričati druge o lepotah resne veze, medtem ko sam počne isto v zagovor samskemu življenju in menjavanju žensk; Sadni konstantno Markotu očita, da kar naprej visi na netu, medtem, ko on počne isto… tukaj nekaj ne štima. Ja, vem, lažje je gledati druge in jih obtoževati kot pa pogledati vase.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Ekstremizem se stika v skrajnih koncih. Prepoudarjanje pomena določenega vidika, načina življenja, je zgolj odraz lastne (miselne) omejenosti, težnja po uvedbi svojega gledišča kot splošno veljavnega in edino pravilnega. Spider mora pač osmisliti svojo samskost, zaradi katere očitno ni nič bolj zadovoljen, tako da prepoudarja vrednosti, ki (mu) jo prinaša stanje “biti sam svoj gospod”, medtem pa druge oblike druženja zaničuje; enako bo poudarjal pomembnost zakona nekdo, ki je zelo nesrečen v njem s svojo ženo, ker bi rad našel vrednost v tem.

Matjažko, če kljub svoji domnevni vezi čutiš potrebo neskončnega teoretiziranja o tem, kakšne so druge ženske, ali so lahke, ali niso, o samskosti, o seksu, o free seksu…je s tvojo zvezo nekaj narobe. Tako pač je. Srečno vezani se za te stvari sploh ne zanimajo.

Vsi moški so nesrečni, ker so vezani, ker to je, kot da umreš (ZATE!). Vsi moški, ki so samski, so srečni, ker jih žena “ne muči”. :))) Ti se sploh ne zavedaš mnogovrstnosti in naravnih variacij, kar nas dela različne kot posameznike, ampak svoje trobiš. Kdor se odloči, da je samski, če mu tako odgovarja, naj živi tako, kdor ne, isto. Ne vem pa, kaj konkretno tebe tu muči, očitno iz ozadja vedno pritiskajo neki kompleksi, ki si jih bil delež zaradi družinskega razsula in ločevanja staršev. Ker to ti ko lajna ponavljaš iste stvari, čeprav to nima smisla, ker vsak itak živi tako, kot misli, da je zanj prav. Malo se poglobi v družboslovje oz. sociologijo, različne kulture, biologijo…

Tega jaz nikakor nisem trdil, fant, ne polagaj meni svojih lastnih domislic naprej. Nikoli nisem pisal, da sem ful srečen, za razliko od vas tradicionalistov, ki se bahate s svojimi super vezami, na ulici pa buljite v vsako kiklo, ki pride mimo. demantira vas že vaše obnašanje, moje ugotovitve niso pomembne.

Matjažko za tebe mi je jasno, da seveda nimaš nobene ženske, nič kaj dost pa ne evrjamem niti tvojim sonakladačem, ker preprosto preveč tiščijo svoj nos v teme, kot so free seks, seks prijateljstva, samskost..

Matjažko, še to, prostor za dokazovanje, da si boljši od mene, je v reali, nikakro na forumu. Tu si še vedno samo en internetni lik z otroškim obrazom in vihravimi stališči, iz katerih ni zaznati nobenih izkušenj.

Kdo ali kaj je tradicionalist? Ni to zgolj tvoja nestrpna označba za nekoga, ki se ne strinja s tabo, da ga razvrednotiš? Mene ne briga, kako nekdo živi in kaj zagovarja, saj se to mene ne dotika niti posredno. Če pa laže sebi in drugim, pa naj.

Da pa moški bulji v vsako kiklo, to so refleksi :), to nima veze s tradicionalnostjo. 😀
Kaj bi morali tisti oči zatisniti, ker atraktivna ženska pade v oči vsakemu moškemu, tudi če je svetnik, jo opazi :)))

Kaki refleksi, to je refleks nekoga, ki živi v kletki, poglej, jaz sem samski, pa nikakor ne buljim v vsako lepo žensko, pravzaprav v nobeno ne buljim, lepih žensk pa je okoli mene veliko vsaki dan, tako ali drugače. Vi tradicionalni in “boljši od mene” pa tukaj nekaj pesnite, kako ste srečni, v lokalu pa jezik do tal, ker ima kelnarca dekolte..

Pa kdo vam bo verjel, no?????

Lepo žensko ne samo da opaziš, tudi zavohaš jo, če veter piha v pravo smer. Ne vem, kako je to pri tebi. :))) haha

Še 1x, kaj je tradicionalist ne čem sebe vidiš kot “avantgardo”? V čem si drugačen od drugih moških? Pimpeka verjetno imaš? 🙂 . edino mogoče po tem, da imaš nekoliko nižjo raven testosterona v krvi, če ne opaziš dekolteja? 😀

Drugačen sem v tem, da ne rabim ženskam utrujat z mačističnimi infantilnimi forami, kot ti. Že na forumu se ti režijo, kaj šele v reali. Drugačen sem v tem, da ne rabim tam na ulici buljit v neke joške, ker mene lastnica takih jošk poteši. Drugačen sem v tem, da mi ni treba glumit neke dvoličnosti.

Samo v tem. In mene ne boš videl viset na nekem šanku in buljit mlado brhko kelnarco v joške. Ker pač nisem seksualno nepotešen mlad paglavec ali pač star junc iste sorte, ampak zrel in resen človek, v družbio katerega ženskam ni nerodno in ne zavijajo z očmi.

Joj, poglej ti ta dva zgoraj. Takšna cukra oba, pa takšni zmrdi danes :))
Ejejejej

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Spider, en namrgoden cinik, jedek in napadalen nazven v svojih forumskih “mizantropičnih izgredih”, ki se ne zna niti malo pošalit in nima niti enega pravega prijatelja, še ni bil nikoli “osvajalec ženskih src”, ker to nisi kvalitete, ki bi privlačile ne moški, še manj pa ženski spol, ta drža te dela zgolj togega in nepriljudnega. Odraz resnosti in “zrelost”, to tudi vsekakor ni, kar ti pišeš, prej obratno – osebne zakompleksanosti in nezadovoljstva.

Spider, en namrgoden cinik, jedek in napadalen nazven v svojih forumskih “mizantropičnih izgredih”, ki se ne zna niti malo pošalit in nima niti enega pravega prijatelja, še ni bil nikoli “osvajalec ženskih src”, ker to nisi kvalitete, ki bi privlačile ne moški, še manj pa ženski spol, ta drža te dela zgolj togega in nepriljudnega. Odraz resnosti in “zrelost”, to tudi vsekakor ni, kar ti pišeš, prej obratno – osebne zakompleksanosti in nezadovoljstva.[/quote]

A se ti lahko prosim nehaš izživljat v tej temi?

Ah, Antilopa me je okrcala, sedaj sem pa žalosten, ker je huda name. 🙁
A nisem pravi kandidat za moške zmrde? 😀

Spider, en namrgoden cinik, jedek in napadalen nazven v svojih forumskih “mizantropičnih izgredih”, ki se ne zna niti malo pošalit in nima niti enega pravega prijatelja, še ni bil nikoli “osvajalec ženskih src”, ker to nisi kvalitete, ki bi privlačile ne moški, še manj pa ženski spol, ta drža te dela zgolj togega in nepriljudnega. Odraz resnosti in “zrelost”, to tudi vsekakor ni, kar ti pišeš, prej obratno – osebne zakompleksanosti in nezadovoljstva.[/quote]

Tisti ki pove po resnici ni AVTOMATSKO cinik

Tisti ki napade take kot si ti ipd. ni AVTOMATSKO napadalen do vseh (zanimivo zakaj Spider ni nikdar napadel mene pa četudi se ne strinjava vedno v vsem???)

kako veš koliko ”pravih” prijateljev ima Spider, mislim da tukaj tega neve nihče, če pa se srečava slučajno pa bo ziher imel vsaj enega če bo želel!

nepriljudnega pa Spiderja dela njegova drža predvsem pri takih ki neradi slišite življenske besede ne pa pravljice o holivudski romanci in srečnih koncih!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ah, Antilopa me je okrcala, sedaj sem pa žalosten, ker je huda name. 🙁
A nisem pravi kandidat za moške zmrde? :D[/quote]

Ti si “zmrda” od rojstva in se ne rabiš preveč truditi. :)))))

Ker nisi tradicionalist. 🙂

Tisti ki napade take kot si ti ipd. ni AVTOMATSKO napadalen do vseh (zanimivo zakaj Spider ni nikdar napadel mene pa četudi se ne strinjava vedno v vsem???)

kako veš koliko ”pravih” prijateljev ima Spider, mislim da tukaj tega neve nihče, če pa se srečava slučajno pa bo ziher imel vsaj enega če bo želel!

nepriljudnega pa Spiderja dela njegova drža predvsem pri takih ki neradi slišite življenske besede ne pa pravljice o holivudski romanci in srečnih koncih![/quote]

Ah, Spider izžareva neverjetno lahkotnost in ljubezen do (so)ljudi, posebej do žensk, vsekakor. :))
Ga pa cenim, da je toliko pošten, da zagovarja samskost, ker se zaveda, da je to njegovo edino trenutno “naravno stanje” (tako kot tvoje, a ne Matkič?: )) ), ki mu je dorasel, namreč zveza je že stopničko više, ki zahteva določeno stopnjo zrelosti skozi prilagajanje in tudi odpovedovanje trmi ter opuščanje služenja “svojim muham”.

nepriljudnega pa Spiderja dela njegova drža predvsem pri takih ki neradi slišite življenske besede ne pa pravljice o holivudski romanci in srečnih koncih![/quote]

Ah, Spider izžareva neverjetno lahkotnost in ljubezen do (so)ljudi, posebej do žensk, vsekakor. :))
Ga pa cenim, da je toliko pošten, da zagovarja samskost, ker se zaveda, da je to njegovo edino trenutno “naravno stanje” (tako kot tvoje, a ne Matkič?: )) ), ki mu je dorasel, namreč zveza je že stopničko više, ki zahteva določeno stopnjo zrelosti skozi prilagajanje in tudi odpovedovanje trmi ter opuščanje služenja “svojim muham”.[/quote]

Se pravi vsak ki zagovarja zvezo pa se zaveda da mu je zveza trenutno ”naravno stanje”

čakaj ti si samski pa zagovarjaš zvezo al kak? Se vidi da si z vasi 😛 kontradikt na kubik!

A ne vidiš da Spider na tak način odgovarja samo parim pacientom na strani…. da pa določenim zagovarja čisto ok tudi če se ne strinjamo z njegovim mišljenjem stop procentno???

Se spomnim ene teme ko smo debatirali notri Spider jaz pa še par no namov tudi če se nismo strinjali je bila debata kulturna, čim ste not prleteli vi (oz bolje rečeno marko in On_ al je bil Robi nisem ziher) je debata postala neznosna…

Če je kaj ciničnega je to Markov, in Onetov bedasti smajliji ob kvazi humorističnih enostavčnih vložkih in replikah na citate. ne pa Spiderjevo pisanje.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close