Kako ravnate z živili, ki jih prinesete iz trgovine?
hhm, 19.12.2021 ob 18:09
Madamme dd, 19.12.2021 ob 17:38
Zaskrbljena791, 19.12.2021 ob 15:39
Ali jih operete, mislim npr tetrapake, neprodušno zaprte vrečke, jogurte… Ali ostalo prebrišete z razkužilnimi krpicami?
Kako pazite, da v vaš dom ne zaidejo nepovabljeni mikroorganizmi?
Jaz delam tako kot sem napisala zgoraj.
?? Pospravim jih in potem jih pojemo? Ne vem, kaj za enega hudica naj bi zganjala? Razen gres, polenta itd, to pa gre v steklen kozarec. Zaradi kuhinjskih moljev, ne zaradi mikroorganizmov???
pa polento in “gres” prej kaj opereš?
Ne razumem zakaj koruzni moki oz. zdrobu pravite polenta. Polenta je le ena od jedi iz koruze. Drugače je pa še krompirjeva polenta, ajdova…
Pa to preberem celo v nekaterih receptih.
Sem iz krajev kjer je polenta doma. Ko sem bila otrok smo jo jedli vsak večer. Z ocvirki, mlekom, golažem, vampi.
Aja, pa nič ne umivam ko prinesem iz trgovine. Razen rok!
še ENA V PENZIJI, 19.12.2021 ob 19:26
Ne razumem zakaj koruzni moki oz. zdrobu pravite polenta. Polenta je le ena od jedi iz koruze. Drugače je pa še krompirjeva polenta, ajdova…
Pa to preberem celo v nekaterih receptih.
Sem iz krajev kjer je polenta doma. Ko sem bila otrok smo jo jedli vsak večer. Z ocvirki, mlekom, golažem, vampi.
Aja, pa nič ne umivam ko prinesem iz trgovine. Razen rok!
jaz sem pa iz krajev, kjer imamo koruzni zdrob, pa tudi pšeničnega, nobenega pa ne peremo.
sicer pa kuhamo iz koruznega polento, iz pšeničnega zdroba pa mlečni “gres” za otroke ali pa zdrobove cmoke.
Forum je zaprt za komentiranje.