Kako ravnate ob zasedenem tipu, ki vam je ful všeč
Svobodna ptica, 01.02.2022 ob 06:49
Svoboden clovek se lahko spentlja s komer zeli, saj nikogar ne vara. VEDNO je zasedeni tisti, ki prizadene, ker vara.
Zaseden vara, samski pa podpira to varanje, ko je zaseden z njim.
Pri umoru je tisti, ki pomaga počistit morilcu pač sokriv dejanja in gre glih tko v čuzo.
Če bi blo varanje kaznivo dejanje, bi taki samski kaj kmalu izgubili namišljeno svobodo haha.. v bistvu je nikdar niso imeli, le prosto živijo..
Sem ravno v taki situaciji.
Jaz sem samska, on je poročen. Spoznala sva se prek otrok, in ker so otroci pogosto skupaj, se tudi mi pogosto vidimo. Tudi z njegovo zeno sva v dobrih odnosih.
Pred nekaj casa pa je postalo jasno, da sva si en drugemu vsec. Potem je potarnal, da ga žena vara in me spraševal, kako ločitev poteka… No, namesto da bi zagrabila z obema rokama, da bi bil moj, sem mu svetovala naj se pomenita in poskusita rešiti zakon. Tudi jaz se komaj zadržujem da mu ne skočim okoli vratu vsakič, ko ga vidim. Ampak si ne želim na tak način. Ko/če se odločita, da se bosta ločila, se bosta zaradi stvari, ki so med njima. Če bo dokazal, da je dovolj desca, da se ni spustil na njeno raven in še on njo prevaral, potem se lahko, ko bo enkrat ločen, dobiva in vidiva, ce imava skupno prihodnost. Če pa bi želel biti z mano, medtem ko je poročen, pa mi bo dokazal, da ni vreden zaupanja.
Ženske se premalokrat zavedajo, da na takšen način, kot ga bodo dobile, ga bodo tudi izgubile.
In namerno osvajat vezanega moškega je neokusno in neetično. Smo pa vsi krvavi pod kožo in ne moremo izbirati, kdo nam bo všeč, vcasih so to na zalost tudi poročeni. Velja za oba spola.
Bo ok, 01.02.2022 ob 16:24
Zanimivo, 01.02.2022 ob 15:34
mrtvo hladna, 01.02.2022 ob 00:36
Jaz tako.Moj karakter mi nikoli ni dopuščal, da bi se spetljala z zasedenimi tipi. Ni mi bilo potrebno spoznati njihovih partnerk, pa sem se vedno zavedala, da moram dati roke vstran, pa naj mi bo še tako všeč, ker sem vedno pomislila na njihove partnerke in se vprašala kako bi se jaz počutila, če bi bila na njihovem mestu, da pa so še otroci v igri, pa ni šans, da bi na karkoli namigovala. Nikoli nisem čutila potrebe, da s katero tekmujem, da bi se morala na tak način dokazovati, kao da sem boljša od nje in slaviti pokvarjeno zmago. Pri zadnjem tipu, ki mi je bil ful všeč, sem spoznala njegovo ženo-čudovita ženska. Pri njemu sem se še prav posebej potrudila, da ga nisem namerno izzivala z oblačenjem ali obnašanjem.So bili trenutki, ko bi ga najraje objela in poljubila, pa sem ostala mrtvo hladna in izrazila samo kakšno vljudnostno frazo ali ga pogledala brezizrazno in ostala tiho. Nikoli mi na kraj pameti ni padlo, da bi nekoga zasedenega vzpodbujala k prevari, niti si ne bi mogla oprostiti, da sem nekoga zapeljala in posledično ena ženska zaradi tega trpi, pa še otroci zraven. Vedno sem in vedno bom spoštovala zvezo dveh ljudi. Tudi če nista srečna, si nikoli ne bi jemala pravice, da pospešim ali razdrem zvezo.Pri meni je pač tako kot naslavlja ena avtorica knjigo: Pridna dekleta pridejo v nebesa, poredna pa vsepovsod. Ne pričakujem, da bom prišla v nebesa, mi pa je lepo živet s čisto vestjo, mirnim spancem in zavedanjem, da nisem nikomur vzrok za prevaro ali ponižanje, čeprav me včasih boli srce, ko moram odigrat mrtvo hladno vlogo pred tipom ob katerem bi se najraje stopila.
Glih zadnjic smo meli s kolegi taksen pogovor. Jaz zivim s punco in 2 otroka. Skupaj ze cca 10let. Delam tudi terensko in mam rad pogovor.
Vedno ce se kje pogovarjam s katero sipaticno punco, pa ce vidim da je interes iz njene strani, potem se pocasi besedno umikam (s tem da ze na zacetko vsi vejo da sem zaseden+otroci) in na prefinjen nacin zakljucis pogovor.
Ce pa vidim da se punca odimka pa se malo namerno besedno podzigam. (Nasmeh, kompliment, vic,…) Vendar hitro ko dobis feedback sem spet na na hladnem.
Pa me tud vcasih prime da bi kero raztrgal na wcju al pa kje… Pa moras sam pri sebi vedet da moras ostat hladn in pocakat pol ure oz uro da grem naprej ?
Potem si enak kot oseba, ki namerno zapeljujeju zasedenega. Me zanima, ce tvoja ve za take igrce.
Ne ni res…
Doma je ata bil nasilen… In tudi varalo se je skoz.. (avtoprevoznik, alkohol, pa ga ni blo po 2-3 mesece…)
Zato tudi vem da nebi prevaral dokler sem skup z nekom. Nasiln nisem in pijem tudi ne. (razen rojstni dnevi, praznovanja,…) pa z besedami se rad igram. (Ne lazem in ne oblublam neizvedljivo)
Zato vem da ne zapeljujem ampak dobesedno vzpostavim stik s clovekom in dobis hiter obraz kaki oz kaj kdo hoce. Potem se lahko mirne vesti pogovarjam naprej ali pa cimprej zakljucim pogovor na lep nacin.
Razumem, 02.02.2022 ob 10:46
Sem ravno v taki situaciji.
Jaz sem samska, on je poročen. Spoznala sva se prek otrok, in ker so otroci pogosto skupaj, se tudi mi pogosto vidimo. Tudi z njegovo zeno sva v dobrih odnosih.
Pred nekaj casa pa je postalo jasno, da sva si en drugemu vsec. Potem je potarnal, da ga žena vara in me spraševal, kako ločitev poteka… No, namesto da bi zagrabila z obema rokama, da bi bil moj, sem mu svetovala naj se pomenita in poskusita rešiti zakon. Tudi jaz se komaj zadržujem da mu ne skočim okoli vratu vsakič, ko ga vidim. Ampak si ne želim na tak način. Ko/če se odločita, da se bosta ločila, se bosta zaradi stvari, ki so med njima. Če bo dokazal, da je dovolj desca, da se ni spustil na njeno raven in še on njo prevaral, potem se lahko, ko bo enkrat ločen, dobiva in vidiva, ce imava skupno prihodnost. Če pa bi želel biti z mano, medtem ko je poročen, pa mi bo dokazal, da ni vreden zaupanja.
Ženske se premalokrat zavedajo, da na takšen način, kot ga bodo dobile, ga bodo tudi izgubile.
In namerno osvajat vezanega moškega je neokusno in neetično. Smo pa vsi krvavi pod kožo in ne moremo izbirati, kdo nam bo všeč, vcasih so to na zalost tudi poročeni. Velja za oba spola.
To je pa res lepo prebrati. A tako malo žensk se tega drži, žal. 90% bi jih že zagrabilo priložnost, pa sploh niso zainteresirane za človeka kot partnerja, temveč le da se dokazujejo. Neverjetno kako so osnove postale znanstvena fantastika in to pri starejših generacijah! Kot da se bojijo, da bi kaj zamudili pred smrtjo.
Zartrose izven profila, 02.02.2022 ob 08:55
Zaseden vara, samski pa podpira to varanje, ko je zaseden z njim.
Pri umoru je tisti, ki pomaga počistit morilcu pač sokriv dejanja in gre glih tko v čuzo.
Če bi blo varanje kaznivo dejanje, bi taki samski kaj kmalu izgubili namišljeno svobodo haha.. v bistvu je nikdar niso imeli, le prosto živijo..
Primerjava varanja z umorom je napačna. Varane želijo na vsak način podtakniti krivdo samski.
Čiki so dokazano škodljivi, a jih še vedno prodajajo. Je kriv proizvajalec? Prodajalec? Ali človek sam ker si ga vtakne v usta?
Vsi pametni,vsi krepostni,vsi zvesti….Dajte no, tu se nekaj lepe delate, za ovinkom pa bi se večina vas onegavila vsepovprek.Najprej razčistimo pojem varanja!!! Je to objem osebe, ki ni tvoj partner??? Je to poljub osebe, ki ni tvoj partner???? Je to spolni odnos z osebo, ki ni tvoj partner?? Ali pa je to samo misel na osebo, ki ni tvoj partner???
Obstajajo zveze takšne in drugačne, obstajajo ljudje takšni in drugačni. Obstajajo ljudje posesivni, ki si partnerja lastijo in obstajajo ljudje, ki si partnerja delijo.
Ni vse črno-belo, in ne belo-črno.
Obstajajo ljudje katerim ni do spolnosti, in dajo partnerjem prosto pot glede tega.
Obstajajo ljudje z močno spolno potrebo, ki je s partnerjem ne morejo zadovoljiti, pa se partnerja strinjata, da lahko zadovoljuje svoje spolne potrebe tudi drugod.
So ljudje, ki so ljubosumni za vsako malenkost, in so ljudje, ki partnerja ne omejujejo.
Ljubiti, spoštovati sočloveka…je pustiti mu prostor! S pogovorom, s širino uma, nekaj kompromisi….ni varanja.
Varanje obstaja samo pri posesivnih ljudeh!!!
JA, 03.02.2022 ob 20:16
Vsi pametni,vsi krepostni,vsi zvesti….Dajte no, tu se nekaj lepe delate, za ovinkom pa bi se večina vas onegavila vsepovprek.Najprej razčistimo pojem varanja!!! Je to objem osebe, ki ni tvoj partner??? Je to poljub osebe, ki ni tvoj partner???? Je to spolni odnos z osebo, ki ni tvoj partner?? Ali pa je to samo misel na osebo, ki ni tvoj partner???
Obstajajo zveze takšne in drugačne, obstajajo ljudje takšni in drugačni. Obstajajo ljudje posesivni, ki si partnerja lastijo in obstajajo ljudje, ki si partnerja delijo.
Ni vse črno-belo, in ne belo-črno.
Obstajajo ljudje katerim ni do spolnosti, in dajo partnerjem prosto pot glede tega.
Obstajajo ljudje z močno spolno potrebo, ki je s partnerjem ne morejo zadovoljiti, pa se partnerja strinjata, da lahko zadovoljuje svoje spolne potrebe tudi drugod.
So ljudje, ki so ljubosumni za vsako malenkost, in so ljudje, ki partnerja ne omejujejo.
Ljubiti, spoštovati sočloveka…je pustiti mu prostor! S pogovorom, s širino uma, nekaj kompromisi….ni varanja.
Varanje obstaja samo pri posesivnih ljudeh!!!
O ja, gledam eno podobno zgodbo na italijanskem big brotherju… Odprta zveza kao. Pa ugotoviš, da je sedanja speljala moškega bivši, katera ga je speljala bivši, … In sedaj ga na enak način želi nova speljati sedanji. On pravi, da ima z njo odprto zvezo, svobodna ljubezen ji pravi. Nisem opazila, da bi katerakoli izmed bivših, niti zaenkrat še aktualna, z njim bila dejansko srečna. To so navadni narcisi, težki manipulatorji in nemoralni osebki, ki nimajo nobenih vrednot, ne obraza. Ko ti začne moški bloditi o neki odprti zvezi sam gasa…
Avtorica moj poklon, zelo spoštljivo od tebe do obeh oz. do vseh treh. Tudi jaz bi tako ravnala, če bi bila na tvojem mestu. Ja in stavek: “Si ne želim na tak način”, to je poanata vsega. Ne razumem žensk ali moških, ki speljejo zasedenega partnerja in se potem čudijo in zgražajo, da jim je na isti način speljala tipa/tipico ena druga oseba. Občudujem moške, ki se zraven mene spoštljivo obnašajo do svojih partnerk, ki lepo govorijo o njih, tudi, ko jih ni zraven. Ker vedno pomislim, če bi bil moj ,bi se tako tudi do mene obnašal.
Pa ne razumem npr. tudi podžiganja in zavajanja zasedenega človeka. Potem pa en tak človek, ki nima počiščenega postrešja zagrabi, se loči, razdre družino, na drugi strani pa ga podžigalka odpika in potem se čudimo, da se tipu sname in se znese nad dotično osebo, bi rekla, da celo upravičeno, čeprav ne opravičujem nobenega nasilja.
JA, 03.02.2022 ob 21:39
ko pa ti žena predlaga odprto !?!? a pol tudi gaza????
Seveda, kaj pa. Če si pravi moški. Taki ne posegajo po tako nizkih prijemih. Zakaj bi bil z nekom, ki ti ni dovolj? Iz koristi verjetno. Takšne in drugačne. No, korist ni ljubezen. Zreli, sposobni in resni partnerji ne potrebujejo 20 partnerjev, ampak se poglobijo v tisti en odnos, ki ga imajo. Kvalitetno poglobijo.
JA, 03.02.2022 ob 21:44
to so povedali na TV. res????
1x, ko te bo zadelo, ko strela z jasnega………
Brez skrbi, da me je zadelo in lahko povem samo to, da nobena telesna bolečina ni primerljiva z bolečino srca. Sem hvaležna, da sem preživela in da nisem podlegla skušnjavi. To je bila moja v mojem življenju največja preizkušnja, lekcija, zmaga in hkrati največji poraz.
M320, 03.02.2022 ob 21:45
Seveda, kaj pa. Če si pravi moški. Taki ne posegajo po tako nizkih prijemih. Zakaj bi bil z nekom, ki ti ni dovolj? Iz koristi verjetno. Takšne in drugačne. No, korist ni ljubezen. Zreli, sposobni in resni partnerji ne potrebujejo 20 partnerjev, ampak se poglobijo v tisti en odnos, ki ga imajo. Kvalitetno poglobijo.
tako je to je res, popolnoma res.
Luna12334, 02.02.2022 ob 20:37
Hvala, ker si. Več takih bi potrebovali.
Sama sem istega mnenja (in istih misli), ker malo vem, kako je biti na “drugi strani” in opazovati, kako partnerja agresivno osvajajo nepotešene obupane stare vešče. Osebe 40+, ki bi lahko že malo vedele, kaj je primerno in kaj ne. Sram me je namesto njih.
Tudi jaz se včasih sramujem, da sem ženska in to zaradi nizkotnega obnašanja določenih žensk.
Od kdaj pa je treba poročene moške zapeljavat?
Ni potrebno, se sami ponujajo, slinijo.
Se nikoli ne oblačim izzivalno. Visokih petk in kiklic sploh ne nosim. Ličim se tudi ne. Koketirati ne znam. Sem navadna siva miš. Pa veš koliko poročenih tipov se mi je že ponujalo? Sploh, ko sem bila tam okrog 20-25 stara, so se slinili 40, 50 letniki okrog mene.
Poročeni tipi pogosto mislijo, če je ženska nekaj let samska, da se smejo ponujat. Znajo biti tudi zelo nesramni, ko dobijo košarico.
Pa, da ne omenjamo poročenih tipov, ki nekako pozabljajo omenit, da so poročeni. Se pogosto izdajajo za samske.
Forum je zaprt za komentiranje.