Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako prodajalcu rečete za popust

kako prodajalcu rečete za popust

stranke ti grejo na k*rac?
dolgo se z biznisom ne boš bavila. ja valjda, da vsak poskuša znižat ceno, tako, kot boste vi vedno poskušali dvignit ceno.[/quote]

Prav imaš ne bom se več dolgo bavil z biznisom, pred vrati je penzija, ki jo že 19 let čakam v svoji trgovini, ki jo bo prevzel sin čez natanko 7 mesecev in 12 dni in upam, da jo bo vodil, kot sem jo jaz, sam imam za sebe in ženo dovolj našparanega in naloženega premoženja, da mi ne bo potrebno fehtat za popuste.

Pa nisem nek “žid” da bi škrtaril in nikomur nič dal, verjetno vas je na forumu vsaj 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ki namenite manj kot jaz v dobrodelne namene.

Ko sem kupoval nov avto,mi je prodajalec nakladal in nakladal o ugodni ceni, spustil za tisocaka. Jaz ga poslusam ene pol ure. Ko se je zlajdral, sem ga mirno vprasal, kaksna je cena, da misli avto prodat in ne vsakemu pol ure razlagt to in ono o avto. Zacel sem govoriti jaz, cena je bila spuscena za 2300€ v 15 minutah. Govorim o novem avtu znamke opel.

stranke ti grejo na k*rac?
dolgo se z biznisom ne boš bavila. ja valjda, da vsak poskuša znižat ceno, tako, kot boste vi vedno poskušali dvignit ceno.[/quote]

Prav imaš ne bom se več dolgo bavil z biznisom, pred vrati je penzija, ki jo že 19 let čakam v svoji trgovini, ki jo bo prevzel sin čez natanko 7 mesecev in 12 dni in upam, da jo bo vodil, kot sem jo jaz, sam imam za sebe in ženo dovolj našparanega in naloženega premoženja, da mi ne bo potrebno fehtat za popuste.

Pa nisem nek “žid” da bi škrtaril in nikomur nič dal, verjetno vas je na forumu vsaj 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ki namenite manj kot jaz v dobrodelne namene.[/quote]

Pa saj navsezadnje nikogar ne briga, kdo si ti in kaj počneš. Opisal si svoj pogled na zadevo, med vrsticami si povedal tudi, da si doma nekje proti Štajerski in da nisi posebej brihten, karavana pa gre veselo dalje 🙂

Malenkost, vendar prijetna.
Pri nas sta ob pokopališču dve privatni trgovini s cvetjem, svečami itd…V eni trgovini so trdi in ti ne bi dali zastonj niti ovenele rože. No, po svoje imajo prav, ni jim treba. V drugi trgovini pa ti ob svečah vedno priložijo vžigalice,ki jih niti slučajno ne zaračunajo. Kaj rečete, kdo ima več prometa? In to zaradi enih ubogih vžigalic..

Pa nisem nek “žid” da bi škrtaril in nikomur nič dal, verjetno vas je na forumu vsaj 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ki namenite manj kot jaz v dobrodelne namene.[/quote]

Pa saj navsezadnje nikogar ne briga, kdo si ti in kaj počneš. Opisal si svoj pogled na zadevo, med vrsticami si povedal tudi, da si doma nekje proti Štajerski in da nisi posebej brihten, karavana pa gre veselo dalje :)[/quote]

Tole mora pa zabolet v kolenu, ko takole brcneš v temo a ne!
Doma sem v Ljubljani, je pa res da sem kakšne 3 km bližje smeri za Štajersko kot pa smeri za primorsko, koliko sem brihten pa ne vem, vem pa da v času ko sem jaz diplomiral ni bilo lahko diplomirat kot je to danes, vem pa sem sam svoj šef in še šef 7 zaposlenim kateri so pri meni zaposleni že 9 let in več, in mi ni potrebno razlagat zakaj je tako.

Kdor ima kvaliteto in primerne cene, se mu ni potrebno ubadat z zastonkarji, ki bi radi XX{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta in to samo zato da so ga dobili ne pa zaradi tega ker si ne bi mogli privoščiti polne cene..

Pa saj navsezadnje nikogar ne briga, kdo si ti in kaj počneš. Opisal si svoj pogled na zadevo, med vrsticami si povedal tudi, da si doma nekje proti Štajerski in da nisi posebej brihten, karavana pa gre veselo dalje :)[/quote]

Tole mora pa zabolet v kolenu, ko takole brcneš v temo a ne!
Doma sem v Ljubljani, je pa res da sem kakšne 3 km bližje smeri za Štajersko kot pa smeri za primorsko, koliko sem brihten pa ne vem, vem pa da v času ko sem jaz diplomiral ni bilo lahko diplomirat kot je to danes, vem pa sem sam svoj šef in še šef 7 zaposlenim kateri so pri meni zaposleni že 9 let in več, in mi ni potrebno razlagat zakaj je tako.

Kdor ima kvaliteto in primerne cene, se mu ni potrebno ubadat z zastonkarji, ki bi radi XX{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta in to samo zato da so ga dobili ne pa zaradi tega ker si ne bi mogli privoščiti polne cene..[/quote]

Imam popolnoma enak pogled na popuste, kot gospod. Ne vem od kod ljudem, da imajo trgovci 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaslužek??? Tudi meni gredo na živce vsi tisti, ki ne dojamejo, da mora s.p. preživeti in dati plačo vsem v trgovini in da jemljejo vsi, ki imajo 5 minut časa? Saj nismo na bližnjem vzhodu, kjer se pogajajo za cene ampak v ljubi Sloveniji, kjer bi vsi imeli popust, pa zastonj vzorec, pa še nekaj zraven, tisti, ki dela pa naj crkne.

a si zadnjic kupovala samsung galaxy 2.0 tab?:)))

Sem vnašala za eno podjetje kalkulacije in ko sem videla kolikšna je marža…. sama več ne hodim v tisto trgovino.

Sama se za popust vedno menim pri nakitu…in vedno dobim vsaj malo – 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, in sem že s tem srečna, čeprav vem kolikšne so marže.

a si zadnjic kupovala samsung galaxy 2.0 tab?:)))[/quote]

Ne, LG monitor 22 in pa tablico Prestigio 10.1, obakrat razstavni model in obakrat zato popust :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close