Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako preživite vikend samske ženske?

Kako preživite vikend samske ženske?

Odgovor na objavo uporabnika
trpežna ljulka, 07.11.2021 ob 13:13

gospodarica svojega življenja, 07.11.2021 ob 13:03

ne nalagaj, 07.11.2021 ob 12:14

gospodarica svojega življenja, 07.11.2021 ob 11:52

Šele sedaj res uživam, sem gospodarica svojega časa in življenja, če mi paše spim kak dan med vikendom ali med tednom, ko sem prosta do 11ih,  nihče mi ne najeda, , kot je bilo to doživljano zadnjih 5 let daljšega zakona.

Lepo skrbim tudi za dom in okolico, sem handy in znam, delo mi ne smrdi. Manj dela je tudi s pospravljanjem, čiščenjem, ker ti nihče drug ne packa in ne umaže, ne razmetava.

Imam prijatelje ( Sicer zdaj se manj družimo odgovorno, se dobimo na kakšni kolearki na zraku z oddaljenimi preko video klicev). Niti trenuto v tej zamaskani situaciji ne pogrešam potovanj, druženja v klapah; Pride na vrsto in bomo vse nadoknadili, ko se zadeva umiri.

Ja, včasih edino manjka in zapaše in zamika  kak dober seks , uno ko vzmaeš vajeti  v svoje roke in ga obdelaš, da ostane odprtih ust- ampak za to ne mislim še tvegat – ne iz naslova korone, niti SPBjev. Tudi to se bo nadoknadilo.

Čas koronanja izkoriščam za plane za prihodnost, zadovoljna bolj kot preteklih 15 let.

Rada kolesarim  in uživam ko oddelam kilometre, ko se dobro preznojiš in narediš nekaj dobrega za svoje zdravje, ohranjaš kondicijo, ali pa hoja cca 2 uri; si sposodim kdaj  v veseljem tudi sosedovega štirinožnega družinskega člana, ki me ima neizmerno rad, ap uživava v cartanju in sprehodih – je koristno za oba, sva oba nasmejana, ko prideva domov. Svojega ne želim imeti še trenutno, ker še nisem v penzjonu.

Vzamem si čas tudi zase, za nego telesa ( lasje, koža, nohti, podplati – vedno urejeno). Vse sama naredim, pa iz tega naslova prihranim vsaj 300 EUR  mesečno :). Ni pa večjega užitka kot si privoščit tudi domačo masažno sproščujočo kopel. Prej ni bilo časa, zdaj si ga pa z veseljem vzamem, ker si ga lahko.

300€ mesečno za frizuro, manikuro, pedikuro in obraz? Ne laži! Vse skupaj urediš pod 100€ na mesec če v kozmetičnega vsak mesec hodiš!

Ja, jaz imam svoje lase do riti, barvanje narastka 2x mesečno. En obsik pri frizerki za tak poseg za tako dolge lase je tako nekako 70-90 EUR v našem pecirku.

Pedikura, posebna: 45 EUR na obisk ( jaz bi če bi salon obiskovala to morala počet 2x) doma naredim 3x

Depilacija, vključno brazilska: 57 EUR na mesec

Tako da ne, picajzlej, če ne poznaš.

2x mesečno? Pa ti su bolj preparirana kot mumija.

za trpežno ljulko in lje si pobrala zneske?

kaj je – 2x mesečno si pobarvam sama doma narstek na laseh – kje je torej tvoj prbolem?

In ja medicinsko pedikuro potrebujem 2x mesečno ker imam luskavico na podplatih: Luskavica je je avtoimuna bolezen hitrega deljenja epitelijskih celic, zadebeljevanja.,..Še kaj morda?

Tako da kar lepo zaprita svoja prednja vrata 🙂

Kje si pobrala zneske?, 07.11.2021 ob 15:03

gospodarica svojega življenja, 07.11.2021 ob 13:05

Aja, pa še manikura- nimam umetnih nohtov, samo lepa manikura in lakiranje z obstojnim profi lakom: cca 40-50 EUR na mesec.

Kake noge pa imaš, da rabiš pedikuro 2x mesečno? Sem čez 50 in grem 2x letno na pedikuro, nato vzdržujem doma. Nimam kančka trde kože na svojih stopalih. Če tako pogosto potrebuješ pedikuro imaš napačno obutev in si pretežka!

Narastek 2x mesečno? Srečna tvoja frizerka, ki te nateguje po dolgem in počez. 70€ je v Ljubljani barvanje narastka s striženjem, pranjem in fenanjem skupaj.

Manikura je edini realni znesek, ki si ga podala, če si vsak teden na manikuri.

Brazilka, noge in pazduhe so vse skupaj 40€ na mesec.

putka-tutka: – beri neswelektivno  in pravilno: ne hodim k frizerki, ker prihranim raje ta denar za kaj drugega – ker ne mislim plačevat med 140-180 EUR,  na mesec za storitev, za dolžino svojih las, uštimam doma  🙂  IN ker se mi tudi ne da posedat po salonih in poslušat tiste babje vaške čenče  …

gospodarica svojega življenja, 07.11.2021 ob 16:07

putka-tutka: – beri neswelektivno  in pravilno: ne hodim k frizerki, ker prihranim raje ta denar za kaj drugega – ker ne mislim plačevat med 140-180 EUR,  na mesec za storitev, za dolžino svojih las, uštimam doma  🙂  IN ker se mi tudi ne da posedat po salonih in poslušat tiste babje vaške čenče  …

V salonu v mojem kraju so cene: brazilka, obe nogi, rita: točno 57 EUR….  Tako da…

Rutko, 07.11.2021 ob 14:10

Same sebe tolazite, v resnici pa nobena od vas ni srecna, ko zivi ta svoj  v bistvu nesmiselen stil zivljenja. Ponavadi tezek karakter preprecuje, da bi znala zivet v dvoje.

Jebi se – preživaljala pekel zakona preteklih 15 let. in paše samsko življenje

Pa saj piše, da doma naredim pedikuro in prihranim 3x obisk v salonu na mesec – a te selektivno branje daje ? 🙂 Imam luskavico izključno po podplatih – koža se nenormalno hitro deli…. Zato 3x na mesec..  A bo sedaj?

IdejoRabimZdaj, 07.11.2021 ob 11:22

Nimate partnerja, nimate družine, nimate nikakršnih obveznosti, ki bi vam narekovale dan.

Kako preživite vikend?

Od kdaj pa samske nimajo otrok? Kolikor je meni znano, je kar precej samskih mamic. Pa družine imajo lahko tudi – vsaj jaz pod družino štejem poleg otrok in moža tudi starše, brate, sestre, nečake…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close