Najdi forum

kako pretvorit dokument

Oj

Mam iz neta eno musko, ki mi jo avtomatično odpre Winamp…
In zdej bi jaz rada to zapekla s pomočjo Nerota kot Avdio posnetek na Cd, da bi, jasno, lahko to musko predvajala na navadnem cdju radijskega stolpa, in ne le na PC-ju…

V kaj pretvort in kako?

V Nerotu pri novi kompilaciji označiš avdio CD, ali pa v Nero expressu music, audio. Najdeš lokacijo muske, jo dodaš in zapečeš.

Prijetno poslušanje.
Lp Joan

Pa en lep dan želim, Joan

Ne, sem to že hotla naredit… Pa pravi, da format ni ok in da se ne da, zato pa sprašujem.

Kakšen format pa so te datoteke oz kakšno končnico imajo?

To so glasbene datoteke… ki sem jih pač avtomatsko odprla z Winampom. Končnica… ne vem, ampak a imajo glasbene datoteke tudi kakšne končnice… Ma se bolj malo spoznam….
Sej, če zapečem kot mp3 to gre, če pa hočem zapečt kot avdio CD pa ne… Bi pa rada mela avdio za poslušat ne le na PC-ju ampak tud na ostalih napravcah, ki pa nimajo mp3 predvajalnika.

Potem bo verjetno najbolje, da datoteke spremeniš v wav format, lahko kar z Winampom (v Preferences si pod plugin za output izbereš Disk writer).
Nato wav datoteke enostavno zapečeš kot audio cd.

Hmmm, to sem spremenila, ampak datoteke so ostale nespremenjene…. Hm, pojma nimam kaj morm narest. Help

A je winamp nekaj kao igral in na hitro zaključil, slišat pa ni bilo nič?

Original datoteke ostanejo nespremenjene, naredi pa nove, pretvorjene v wav format. Kam pa je naredil nove datoteke boš pa videla tako, da klikneš na Disk Writer plugin in pritisneš Configure. Tam boš videla Output directory in tam so tvoje nove datoteke.

Pa ko končaš pazi, da output spremeniš nazaj na prejšnjega, ker drugače ti bo vedno le delal ogromne wav datoteke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close