Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako prepričat maso ljudi, da neha uporabljat avtomobil?

Kako prepričat maso ljudi, da neha uporabljat avtomobil?

OD JEZE SMO SE ZATIPKALI ŠE zabitočrednikI zaslepljeni neuki SLOVENSKI …

https://www.rankred.com/fastest-trains-in-the-world/

Za to bi bilo potrebno vse tire bek vreč, pa nove, nove trase, da lahko gre vlak 200 kmh in da se ne ustavlja na vsakih 10 km!!

saj motor je tudi SVOBODA. Veter v laseh pa to.

celo velika Srbija ima hitri vlak. V Sloveniji pa imamo tire in železniške postaje še iz časov Marije Terezije ?

tudi meni je vseeno zate. In če tudi kr jutri crkneš.

Itak provokacija, a vseeno.

Kako naj brez avtomobila grem v službo?

Za kolo je cesta izjemno nevarna, v temi, megli, dežju še slabše.

Kako naj otroke peljem na in iz treningov, na tekme?

Kako naj grem v trgovino, k zdravniku, po ostalih obveznostih?

ene babe sama žlehnoba drži pri življenju. Hranijo se z tujo krvjo. Zato so pa večno samske. Pol so pa jezne na celi svet.

Ti kar jahaj svoj poganjalček, nas avtomobilarje pa pust’ pr’ mir’.

No ne govori bedarije. Kako se lahko Japonci ali Američani vozijo z vlakom v službo. Ali pa rusi z metrojem. Hrvatje z tramvajem. Zato bi morala poskrbeti država. Zato pa ni denarja za napredek države ker kradejo kot srake (vse vlade) denar iz proračuna, ki ga je dovolj.

pa saj Vas pustim pri miru. jaz samo svoje stališče povem. Sploh pa nisem jaz odprl te provokativne teme.

Zadnjič sem vozila proti Lj. Vsi lepo v koloni, pridni 60 omejitev, kjer je ponavadi 130.

In glej prevzetne šoferje v passatih, audijih šibajo mimo nas 130.  Kako se vprašam ali je ta raja med seboj povezana, da vejo, da ni kje radarjev, da oni so lahko z Darsom povezani, si dovolijo tudi prekrške? Ne bojo oni tri ure do Ljubljane ne.

In mi naj se vozimo s kolesi in vlaki, in kočijami, da bo elita imela prosto pot. A ne, ne.

Odgovor na objavo uporabnika
vse je v naših glavah, 25.09.2025 ob 06:28

jaz ga ne uporabljam že 15. let. Pa imam vse kategorije. Špecerijo ti danes že vsaki hipermarket dostavi na dom. Rajši hodim peš in se vozim s kolesom. Na daljše relacije pa itak obstaja javni prevoz. Taxi pa v primeru, da moram ponoči na urgenco. Kako pa lahko Danci živijo brez avtomobilov.

Tudi jaz bi bila z veseljem brez ker avto je sam strosek. Delam 20min stran od doma, ce bi sla na avtobus, bi morala vstat sredi noci, stopit z busa 1km stran od mestnega busa, it pes do tja, se peljat 1 postajo in potem se hodit kake 45 minut. Zato imam avto. 20minut.

pa saj vidim z kakšnimi avti se vozite ženske. Ne bom rekel babe. Za kaj potrebujete džipe, audije ki so večji od mojega stanovanja. Za kaj mora imeti 3.0 ali 4.2 motor. Za kaj že rabite take težke mašine? Daj mi odgovor.

ni pravice na temu svetu

ZDAJ PA POJDI LEPO PRIDNO V KOT IN SE FAJN ZJOČI!

Win, 21.09.2025 ob 10:49

Če bo kdo propadel zaradi božičnice, bo vsaj več delavcev na voljo, ker sedaj jih menda strašno primanjkuje.

dajte si duška še teh nekaj dni. Odprite na full ventile. ☺️

jutri bom jokal, ko mi bodo pulili zob. Danes se samo smejim. ?

IN PAMETNJAKOVIČ ideje izpod odeje KI SI TI TAKO PAMETNA OSEBA 🙂

= 4.2 NI OZNAKA ZA motor 

AMPAK …

4 CILINDRI IN 2(OOO) PROSTORNINA MOTORJA KUBIKOV 😛

In ja dali si bomo jebenega = ko je jebe vse skupaj te ljudi si duška še teh nekaj dni. 

KO JE JEBE starševski čvek IN KO JE JEBE ŠE Slovenija, uradno Republika Slovenija 😉

IN KO JE JEBE ŠE Gibanje Svoboda (kratica GS, skrajšano Svoboda) …

ideje izpod odeje, 25.09.2025 ob 07:44

pa saj vidim z kakšnimi avti se vozite ženske. Ne bom rekel babe. Za kaj potrebujete džipe, audije ki so večji od mojega stanovanja. Za kaj mora imeti 3.0 ali 4.2 motor. Za kaj že rabite take težke mašine? Daj mi odgovor.

Zato ker vozijo mozev/ockov/partnerjev avto

Poslušajte ljudje = BITI BREZ LASTNEGA PREVOZA to je vse za naše dobro, za našo varnost.

Bodimo ubogljivi in pohlevni in SE ODRECIMO AVTOMOBILU, da nas ne bo preveč na cesti.

Kako so se vendar ELITA celo njihovo življenje žrtvovali za nas. DAJMO JIM VRNIT USLUGO!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close