Kako prepričat maso ljudi, da neha uporabljat avtomobil?
OD JEZE SMO SE ZATIPKALI ŠE zabitočrednikI zaslepljeni neuki SLOVENSKI …
Zadnjič sem vozila proti Lj. Vsi lepo v koloni, pridni 60 omejitev, kjer je ponavadi 130.
In glej prevzetne šoferje v passatih, audijih šibajo mimo nas 130. Kako se vprašam ali je ta raja med seboj povezana, da vejo, da ni kje radarjev, da oni so lahko z Darsom povezani, si dovolijo tudi prekrške? Ne bojo oni tri ure do Ljubljane ne.
In mi naj se vozimo s kolesi in vlaki, in kočijami, da bo elita imela prosto pot. A ne, ne.
vse je v naših glavah, 25.09.2025 ob 06:28
jaz ga ne uporabljam že 15. let. Pa imam vse kategorije. Špecerijo ti danes že vsaki hipermarket dostavi na dom. Rajši hodim peš in se vozim s kolesom. Na daljše relacije pa itak obstaja javni prevoz. Taxi pa v primeru, da moram ponoči na urgenco. Kako pa lahko Danci živijo brez avtomobilov.
Tudi jaz bi bila z veseljem brez ker avto je sam strosek. Delam 20min stran od doma, ce bi sla na avtobus, bi morala vstat sredi noci, stopit z busa 1km stran od mestnega busa, it pes do tja, se peljat 1 postajo in potem se hodit kake 45 minut. Zato imam avto. 20minut.
ideje izpod odeje, 25.09.2025 ob 07:44
pa saj vidim z kakšnimi avti se vozite ženske. Ne bom rekel babe. Za kaj potrebujete džipe, audije ki so večji od mojega stanovanja. Za kaj mora imeti 3.0 ali 4.2 motor. Za kaj že rabite take težke mašine? Daj mi odgovor.
Zato ker vozijo mozev/ockov/partnerjev avto
Forum je zaprt za komentiranje.