Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako prepoznati lažnivca?

kako prepoznati lažnivca?

Moj fant me med pogovorom o spolnosti ne gleda v oči, ampak stran in vsekih nekaj sekund pogleda za trenutek proti meni. Moje mnenje je, da ne govori resnice oz. nekaj prikriva, zdi se mi da močno trpi nejgov ego na tem področju. Bile so težave na začetku z njegovo erekcijo in še marsikaj, ni se niti dokazal kto dober ljubimec, ampak tega mu nisem govorila, obratno, probam na nek način dvignit njegovo samozavest… medtem, ko me on primerja z ženskami na splošno 8ne z bivšimi, OK se je tud že zgodilo, sam bolj me z nekimi statističnimi podatki, ko ne vem od kod mu to…) A imam mogoče prav, pa če je tu kaka psihologinja, ki lahko potrdi moje domneve?

Sicer niti slučajno nisem psihologinja, bom pa kljub temu odgovorila. Po mojem si tisto prvo čisto prav ugotovila, da je tipu enostavno nerodno.

Drugače pa obstaja ena knjiga; mislim, da je naslov “Resnica ali laž” – pa tam not poglej. Čeprav… ko sem brala, da naj bi nekatere besedne zveze nakazovale na laž, se mi je zdelo prav hecno, ker sama imam tak način govora, da včasih uporabim besedno zvezo, ki je opisana v knjigi. Pa valda sama za sebe vem, da v tistem trenutku ne lažem.

Sicer pa, kakšen razlog bi pa naj po tvojem imel za laganje?

Ni nujno da ti ravno laže, mu je pa vsekakor nerodno in neprijetno govoriti o tem, še posebaj če praviš da je na začetku imel težave. Pomoje se lahko pri ugotavljanju laži na podlagi besednih zvez in kretenj kot laik zelo hitro zmotiš in ga obtožiš po nedolžnem. Zato bi jaz na tvojem mestu rajši probala z manipulacijo priti do resnice oz. ugotoviti če ti laže. Postvljaj mu taka vprašanja, da se bo izdal ali pa zagovoril.

Ampak to, da te primerja z drugimi ženskami, čeprav niso bivše, se mi ne zdi v redu.

Ima kratke noge?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close