Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako preboleti?

kako preboleti?

zanima me, kako vam je uspelo prebolet, če vas je kdo pustil? meni enostavno ne uspe in to že 3 leta. a ima kdo podobno izkušnjo?
lena
p.s. imam 25 let

Ne vem Lena, tudi jaz se sprašujem, pri meni je minilo štiri leta pa je še vedno je kakšen dan ko se spomnim nanjo.
Mislim pa da ne bomo pozabili dokler si ne najdemo novega partnerja, vsaj mislim..?’

Lp, Uroš

He, he, odvisno, kolk močn “šus” je bil… Recimo… z eno sem bil skupaj tri dni pred dvajset leti, pa mi še dons ne gre iz glave… Z eno drugo deset let, pa sem se orng oddahnu, ko je vrata za sabo zaprla… :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

no, vsaj nisem edina, čeprav je to jalova tolažba 🙁
pa niti ne morem s kom drugim začet, kar me to ful obremenjuje. bojim se, da bom vedno potegnila kratko, sem jo vedno…
pa sem čist ok punca… če se primerjam s kolegicami, jih prekašam v vsem, od lepote do karakterja, pa mam vedno nesrečo 🙁

Meni je zmeraj pomagala družba.Trenutno jo bi tud ful rabila,ampak nimam nobenga….

tudi sama imam zelo podobno izkušnjo..prebolevam ga skoraj 3 leta, pa ga namesto, da bi ga pozabila, ljubim zmeraj bolj.težava je tudi v tem,da sva se še nekje enkrat mesečno zmeraj dobivala, tako da je še težje,vendar so meni ti trenutki pomenili vse.pred enim tednom pa se je končalo še to.tudi sama ne vem kako dalje, brez njega mi enostavno ni do življenja, ne znam in ne morem, najbrž ga tudi nočem prebolet,ker mi pomeni vse..stara sem 24 let..od kje pa si?mogoče bi si lahko pomagali druga drugi.

Ce noces pozabit, potem ga se dolgo ne bos, vse je namrec v glavi.
Z mano je isto, dve leti in pol se se nisem premaknila niti za korak naprej v svojem zivljenju, mislim custveno plat…ker ga NOCEM izbit iz glave, in to je pol to, da tako dolgo traja.
Saj vem, da sem si sama kriva.

Nikoli ga ne boš pozabila, če se boš spominjala samo lepih trenutkov. Začni iskati in se spominjati njegovih slabih lasnosti in dejanj, le tako boš počasi začela pozabljati in verjeti, da si zaslužiš boljšega.

Dokler boste kakorkoli viseli na bivših partnerjih, kar pozabite na novega. Saj ga tudi videli ne bi, ker imate možgane preveč okupirane z bivšimi.
Moj recept je naslednji: bodi sama, premišljuj o vezi, kaj je bilo prav, kaj je bilo narobe, kako bi lahko odreagirala pa nisi in podobno, potem si pa reci, da ta človek itak ni bil pravi zate in da sigurno obstaja kakšen primernejši. Sama sem že nekajkrat šla skozi te bedaste scene in zato dobro vem, kako to gre. Ko boš popolnoma skulirana in se navadila na to, da je samsko življenje čisti kul, bodi prepričana da se bo pojavil pravi (vsaj za tisti trenutek).

sem v lj, kaj pa ti, janja24

Tudi meni je bilo hudo po koncu zveze. Zdaj sem pa res srečno poročena in si mislim kakšno srečo sem imela, da me je pustil, ker jaz ga verjetno ne bi. Ne vem kaj mi je bilo, da so mi bili vsi tisti bivši tipi všeč. Ko se zdaj spominjam nazaj mi je vse to smešno.

jaz pa žal bolj in štajerskega konca..pa vseeno mi lahko kdaj kaj napišeš na mail..če te zanima,ti ga bom posredovala

janja24, lahko mi pišeš na 1979@email.si

Prebolevanje je včasih hudo težavno, ja …, včasih pa je še teže ODITI iz zveze.

Pusti času čas, predvsem pa si ga poskšaj izbiti iz glave. Ne misli na njega, vem da je težko. Tudi jaz sem mela podobno izkušnjo, potem pa je prišel nov fant (starega pa sem še prebolevala kakšno leto ko sem že imela novega). Zdaj pa je ful fajn. Vidim, da v prejšnji vezi ni šlo, sedanja pa je sto krat boljša. Čas celi rane, boš videla. Pa pogumno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close