kako preboleti?
tudi sama imam zelo podobno izkušnjo..prebolevam ga skoraj 3 leta, pa ga namesto, da bi ga pozabila, ljubim zmeraj bolj.težava je tudi v tem,da sva se še nekje enkrat mesečno zmeraj dobivala, tako da je še težje,vendar so meni ti trenutki pomenili vse.pred enim tednom pa se je končalo še to.tudi sama ne vem kako dalje, brez njega mi enostavno ni do življenja, ne znam in ne morem, najbrž ga tudi nočem prebolet,ker mi pomeni vse..stara sem 24 let..od kje pa si?mogoče bi si lahko pomagali druga drugi.
Dokler boste kakorkoli viseli na bivših partnerjih, kar pozabite na novega. Saj ga tudi videli ne bi, ker imate možgane preveč okupirane z bivšimi.
Moj recept je naslednji: bodi sama, premišljuj o vezi, kaj je bilo prav, kaj je bilo narobe, kako bi lahko odreagirala pa nisi in podobno, potem si pa reci, da ta človek itak ni bil pravi zate in da sigurno obstaja kakšen primernejši. Sama sem že nekajkrat šla skozi te bedaste scene in zato dobro vem, kako to gre. Ko boš popolnoma skulirana in se navadila na to, da je samsko življenje čisti kul, bodi prepričana da se bo pojavil pravi (vsaj za tisti trenutek).
janja24, lahko mi pišeš na 1979@email.si
Pusti času čas, predvsem pa si ga poskšaj izbiti iz glave. Ne misli na njega, vem da je težko. Tudi jaz sem mela podobno izkušnjo, potem pa je prišel nov fant (starega pa sem še prebolevala kakšno leto ko sem že imela novega). Zdaj pa je ful fajn. Vidim, da v prejšnji vezi ni šlo, sedanja pa je sto krat boljša. Čas celi rane, boš videla. Pa pogumno!
Forum je zaprt za komentiranje.