Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako povecati moznosti za neplodnost?

Kako povecati moznosti za neplodnost?

Zdravo, stara sem 18 let in sem dokoncno prepricana da se mi otroci gadijo. Ne maram jih in sovrazim dejstvo da druzba zenske sili v to da naj imajo otroke. Zelela bi zmanjsati svojo plodnost oz. zelim postati neplodna. Zavedam se da je sterilizacija mozna po 35 letu a vendar me zanima ce kdo pozna kaksne naravne metode za neplodnost. Ne, ne bom si premislila glede otrok. Od malega sem vedela da si zasluzim veliko vrc v zivljenju.

Noge drži skupaj, najbolj pomaga.

Odgovor na objavo uporabnika
Mlado dekle, 27.08.2025 ob 23:54

Zdravo, stara sem 18 let in sem dokoncno prepricana da se mi otroci gadijo. Ne maram jih in sovrazim dejstvo da druzba zenske sili v to da naj imajo otroke. Zelela bi zmanjsati svojo plodnost oz. zelim postati neplodna. Zavedam se da je sterilizacija mozna po 35 letu a vendar me zanima ce kdo pozna kaksne naravne metode za neplodnost. Ne, ne bom si premislila glede otrok. Od malega sem vedela da si zasluzim veliko vrc v zivljenju.

Ne mu dat in vsak dan moli!

Ananas si nabaši pred sexom ali papajo, da razgradi močefit. Pij zwli tete Pehte. Potem moli. S kurjekom se namaži, to je že od nekdaj za vse dobro.

Kup stvari, zoprno je samo če si premisliš, pa je prepozno.

Prosim, nastejste mi teh kup stvari.

Čisto vsa ti bodo na nek način uničila življenje.

Pogovori se z nekom, ki mu lahko zaupaš, pa  že ima nekaj življenskih izkušenj.

Stopi do ginekologa, Najdi literaturo.

Najbolj važno- nikomur verjet 100%- kar velja zanje ni nujno da bo zate ok.

Najbolj važno imej pred očmi- lahko pride nekaj, zaradi česar bi jih imela rada.

Nobena stvar ni 100%, velja tudi za želje.

Pa še, ne sprašuj takih stvari neznancev. Večinoma smo nesposobni živet svoje življenje, kaj šele pomagat ljudem, ki jih sploh ne poznamo.

potisni si petardo v peechko in prižgi

Kup stvari:

– abstinenca

– kondomi

– kontracepcijske tabletke

– vaginalni obroček

– kontracepcijski obliž

– maternični vložek

– podkožni vsadek

– hormonska injekcija

To so najbolj zanesljive. Ostalo je tako-tako…

Pojdi do ginekologa, tam povej, da želiš zanesljivo kontracepcijo in ti bodo svetovali, kaj bi bilo najbolj ustrezno zate.

Ne razlagaj, kako si prepričana, da nikoli ne boš želela otrok, ker ti pri teh letih itak ne bodo naredili sterilizacije, kar tudi sama veš. Imaš pa na voljo precej “začasnih” možnosti.

Uporabljaj samo dildo,to je ziher.

ali pa si umisli velikega psa fukača, ker od pasje sperme ziher ne moreš zanositi

ampak daj mu debele nogavice na prednje tace, drugače te bo med fukom fejst spraskal po hrbtu

pojdi v Kairo, kjer ti že ulični brivec z žiletko odreže klitoris, pa nikoli več ne boš imela želje po seksu

Anonimno 3081, 28.08.2025 ob 11:33

pojdi v Kairo, kjer ti že ulični brivec z žiletko odreže klitoris, pa nikoli več ne boš imela želje po seksu

Ti si fejst neumen.

več? ni ničesar več kot imeti otroke.

Prveč gledate tiketoke. Da boste potovale, fukale z bogataši na jahti, v vili, stoje, od zadaj, iza čoška, imele drage torbice luis viton, vozile audi in držale roko na volanu z rolexom in se slikale za story, se slikale vsake pol ure v drugi dragi obleki, jedle dreke arabcev po 20.ooo€ na en drek, ipd…..to vse skupaj ni vredno en kurac! Zadovolji ti čute za par let, v tebi pa nastaja vse večja praznina in trauma. V življenju so na koncu pomembne zelo preproste stvari, zdravje, mir, otroci / družina, svoboda in zelo malo hrane.

Bogpomagaj, 28.08.2025 ob 11:07

Kup stvari:

– abstinenca

– kondomi

– kontracepcijske tabletke

– vaginalni obroček

– kontracepcijski obliž

– maternični vložek

– podkožni vsadek

– hormonska injekcija

To so najbolj zanesljive. Ostalo je tako-tako…

Pojdi do ginekologa, tam povej, da želiš zanesljivo kontracepcijo in ti bodo svetovali, kaj bi bilo najbolj ustrezno zate.

Ne razlagaj, kako si prepričana, da nikoli ne boš želela otrok, ker ti pri teh letih itak ne bodo naredili sterilizacije, kar tudi sama veš. Imaš pa na voljo precej “začasnih” možnosti.

Po 35, pa totalna histerektomija in ovoriektomija, ter mestektomija, nadomeščena z lepimi silikonskimi, ne prevelikimi. Vsaj ta kontracepcija, ki ščiti pred pojavom novih neprijetnih dolžnosti, skrajno negotovimi rezultati (otrok kakršne bi si želeli je malo) povzroča hormonske rake rodil zunanjih in notranjih. Kaj se tu more, za nekaj je dobro, za drugo slabo.

Meni otroci nikoli niso bili pomembni. Hocem se znabiti plodnosti da bom brezskrbna do konca zivljenja in tako mi ne bo nihce tezil da moram met otroke ker je to smisel zivljenja ampak bodo ljudje dali mir. Ne cutim nic do starejsih moskih eden mi je dovolj ostali me ne zanimajo. Nimamo vsi istih ciljev v zivljenju.

Je pa še ena možnost. Seveda so vse tudi v prejšnjem postu samoplačniške. Spoznaj kakšnega ginekologa evgenika, ni jih tako malo kot se pridušajo in se njim dogovori, da ti opravi vse omenjene posege  za znosno plačilo. Če je v duši evgenik, ti bo to vse z veseljem napravil in pa seveda za dober denar tudi.

Mlado dekle, 28.08.2025 ob 12:40

Meni otroci nikoli niso bili pomembni. Hocem se znabiti plodnosti da bom brezskrbna do konca zivljenja in tako mi ne bo nihce tezil da moram met otroke ker je to smisel zivljenja ampak bodo ljudje dali mir. Ne cutim nic do starejsih moskih eden mi je dovolj ostali me ne zanimajo. Nimamo vsi istih ciljev v zivljenju.

no, pol pa prosim KAKO pa si vi predstavljate lajf, kaj vam bo prineslo srečo, razen mir pred otroki?

Sterilizacija je možna tudi prej. Vcasih so dali mejo 35, zdaj vec tega ni!! Drugace pa kontracepcija dokler nisi sterilizirana.

Jaz se samo delam neumnega… avtorica te teme je pa žal zares neumna!

?, 28.08.2025 ob 12:38

Po 35, pa totalna histerektomija in ovoriektomija, ter mestektomija, nadomeščena z lepimi silikonskimi, ne prevelikimi. Vsaj ta kontracepcija, ki ščiti pred pojavom novih neprijetnih dolžnosti, skrajno negotovimi rezultati (otrok kakršne bi si želeli je malo) povzroča hormonske rake rodil zunanjih in notranjih. Kaj se tu more, za nekaj je dobro, za drugo slabo.

Hja, od abstinence in kondomov verjetno še nihče ni raka fasal…

Vse ostalo pač predstavlja neko tveganje, sigurno. Zdaj kakšno tveganje je to, spet vprašanje.

Je pa tudi tako, da sterilizacija prav tako ni ravno nedolžna zadeva…

Za avtorico bi bilo verjetno še najbolj smiselno redno prakticirati spolnost s kondomi v kombinaciji s spermicidom.

Ali abstinirati… ampak tega si verjetno ne želi…

A te lahko nekaj vprašam, kako si predstavljaš da ti bodo ljudje dali mir. Kar koli si boš naredila, se ti na zunaj ne bo nič poznalo. Največja rana pa zna bit na duši.

Evo, iz srca, od starega prdca, ki je imel šanso za družino, pa je ni izkoristil. Pa ti povem da samota ni največji problem. Po drugi strani… res, družina ni za vsakogar.

Mogoče pa samo -lezbični seks- …od tega tudi še ni nobena zanosila …, če že hočeš spolno živet , če te že rajca spolni libido , orgazmi, sladostrastje , se pa drgni z žensko …,

Če pa ne pa -noge skup- pa ti nima kaj bit , anede…ker vsakokratno spolno občevanje med spolno dozorelim  moškim in žensko prinaša potencialno možnost zanositve …in potem je odgovornost naprej …/ kjub kontracepciji- v nekih procentih …-nič ni 100%../ …

Lej , tako smo narejeni …menda si hodila v neke šole in imela biologijo in si osvojila kako nastane človek …Torej ne bluzi bedastoče !!!

Če seksaš , lahko zanosiš tudi z zaščito. To je ta odgovornost odraslega življenja , ki jo z seksualnimi odnosi sprejemaš. Nato greš lahko v tiste jutranje tabletke, splav…Kar te uniči , ker ubiješ neko dušo, ki se je želela utelesit . Zato se s tem ne igramo.

Lahko si potešiš nagone , ki te sučejo z samozadovoljevanjem, dildo po domače, lahko imaš moškega – ki te samo oralno zadovoljuje nikoli pa vaginalno , ker je lahko samo mali špric-, ki ga on sploh ne čuti pa si že noseča …,  se zadovoljiš z žensko ali nikoli ne seksaš- aseksualna oseba…edino tako ni zares nevarnosti, da zanosiš.

Ker tista varianta z moškim, da bo kao pazil pa ven dal…je nastalo kar veliko dojencljev…Moški te pa narajca, da si v spolni nasladi in mu boš dovolila vse , brez pameti takrat , zato …ta opcija odpade…Ker , ko ku..rac sam pride blizu pi..zde …gre kontrola papapa…

Evo iz izkušenj !

hehehehe, ja ,ko pride moški organ blizu ženskega organa hoče samo eno in edino – noteeer …in tam se potem glavnina dogaja…to je v naravi obstoja vseh bitij…jest, se reproducirat…saj kaj pogledaš animal planet…

kaj pa, da si najdeš kakšnega , ki ima že jajca precvikana, to so mal starejši…tudi ta postopek ni 100%…

ker ja, si mlada , glih spolno zrela za hopa-cupa in bodo navalili nate , te bo noter potegnilo , brez nadzora …tak, da ja težka bo tole zvahtat , da ne bo nič …

ker kaj, se ne opredeliš…ti bi bila spolno aktivna , samo ne otrok…to ne obstaja pri zdravih odraslih – jajčeca, sperma…

neplodne ženske/ redke se že rodijo takšne /  imajo ponavadi ginekološke težave , miome, neke zarastline ,neprehodne jajčnike, nedolovanje jajčnikov, hormonsko nedelovanje itd… …to si ne moreš kar- povzročat ,pridobit, pridelat – to imajo že genetsko povezano, povzročeno …

bodi vesela, da si zdrava, sam tolk .

pa probaj z -žensko – konc koncev kaj pa manjka …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close