Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako potrpeti

kako potrpeti

pozdravljeni
malo berem vaše komentarje pa sem se odločila da še jst povem mojo zgodbo, ki ni enostavna.
kmalu bo dve leti odkar sem spoznala fanta,oba sva se zaljubila in še sva zaljubljena,oba prihajava iz slovenije..ampak umes je še ena ženska in njegov otrok ki živita pa v tujini.on je oče tega otroka ampak še preden je ona rodila sva se midva spoznala. on je živel tukaj v sloveniji sedaj je mogel iti pa do otroka saj ga je večinoma skoz klicala in težila…sedaj sem pa ponovno sama,brez njega. oba sva odločena da ostaneva skupaj in da bova ‘ enkrat ‘ upam da kmalu zaživela skupaj saj se imava rada. ampak mori me to ker je zdaj pri njej oz. pri otroku čeprav bi rad prišel domov ampak trenutno mu finance ne znesejo.. ne vem kaj naj naredim,ker je težko tako živeti,brez njega..čez dva meseca pride nazaj ampak ta dva meseca je treba preživeti in potrpeti ampak KAKO?

LP

Tako, da ne misliš na slabe stvari in hkrati počneš stvari, ki te veselijo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kot je rekel marko, ne misli na to, da je tip revež, ki mu finančno ne znese, da bi rihtal dve ženski naenkrat niti na to, da je on sedaj s svojo ženo in otrokom in se gredo veselo družinsko življenje (obiski sorodnikov, veselje ob rasti otroka, seks, skupni obroki itd, da laže tebi in njej. Misli na to, da bo če bo spraskal tisti denar skupaj, čez dva meseca prišel urejen k tebi in ti obljubljal nebesa. Razmišljaj o tem, katere so tiste njegove lastnosti zaradi katerih ga ljubiš in odmisli umazano realnost. Sploh pa ne vem, zakaj mu ti ne pošlješ denarja, če je to razlog, da ni pri tebi. Daj mu svoj denar, če ga nimaš si izposodi, vzemi kredit na banki, pa boš čez en teden imela svoj smisel življenja v sliki in besedi.

ONAINON

Mogel iti do otroka? Kaj ima njegov otrok veze s tabo? A ne rabi opravljati svojih starševskih dolžnosti in ne sme imeti rad svojega lastnega otroka, ampak izključno tebe? A ni to sebičnost, posesivnost in ljubosumje?

Hočeš reči, da si mu bila ljubica v času, ko je imel doma nosečo ženo?

Aha, njegove klasične obljube ljubicam, kjer ‘enkrat’ pomeni nikoli.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vse je odvisno od tega kako razmišljaš in gledaš na to, ko ga ni.
Če se v tebi pojavljajo dvomi in slabe misli, boš težje potrpela.

Drugače pa ne biti preveč odvisna, ampak ta čas izkoristi za kaj dobrega.

Najprej da povem onadva nista poročena. njegovega otroka imam rada in nism sebična ali ljubosumna ampak mogoče ne veš kako je tudi meni in kako se počutim kar se dogaja. njemu je najtežje ker ne veš kar se dogaja am kjer je. ja v času ko je bila ona noseča je mene spoznal in tudi to njej povedal in ona se je sprijaznila s tem, tudi midve smo ble že v stiku. in tudi to vem da ga bo zajebavala celo življenje ker ji je naredil močno bolečino. in s tem bo treba živet!

potem pa pojdi še ti tja, če se vsi dobro razumete. Kjer ni fovšije je za vse dosti.
Še enkrat pa me zanima, zakaj mu ne daš denarja, da bi takoj prišel k tebi?

ker nimam redne službe in tudi kredita si ne morem privoščit..drugače bi ga poslala..

morda bi ti pa starši posodili denar? kaj pa on, a nima službe, kje sedaj živi?

starše ne bom prosila ker to ni malo denarja.on si službo išče ampak težko jo je dobit.upam da dobi da vsaj toliko zasluži da pride nazaj..trenutno živi v tujini – 1800 km stran. upam da se bo rešilo čeprav me veliko ljudi grdo gleda in njega tudi ampak srcu ne moreš ukazovat. in tudi veliko se jih misli da ima dve ženski,sej če smo čist iskreni sej ima dve ženski ampak samo eno ima rad in samo z eno si želi življenje deliti.čeprav ni to prej spoznal je pa zdaj.

Kako pa živi tam? Kdo ga vzdržuje? Kako je prišel iz Slo tako daleč stran in nezaščiteno seksal? Si se šla morda testirat za spolno prenosljive bolezni? Kdo ga je prisilil, da je odpotoval?
si ti prepričana, da je kaj res? A je to priseljenec druge generacije, pa so mu starši zrihtal nevesto tam nekje doli v Albaniji?

toliko ima še denarja da preživi.pred leti si je želel odpotovati in se je in tam je spoznal žesnko ki ni načrtvov otroka ne nič.potem je prišel nazaj živet za zmeraj ampak je imela ona že otroka v sebi in je mogel iti nazaj v tujino..ja prepričana sem da je res ker sem se sama prepričala verjemi..pri njemu sem živela dokler ni mogel iti,bila sem zdraven ko se je pogovarjal z njo,njegovim staršem je povedal da hoče biti z mano… ni noben priseljenec,je čisti slovenec.

S kakšnim razlogom pa je šel do otroka ?

Za koliko časa pa še ima denarja, da lahko tam preživi ?

če sta vidva že dve leti skupaj, on pa je že prej naredil otroka, je ta otrok star vsaj leto in pol. on je šel tja urejat kaj? A ni kupil povratne karte že tukaj, kako je mislil priti nazaj? Misliš, da res ne moreš nikjer dobit 1000 evrov, da mu jih pošlješ in pride on takoj nazaj? Več pot gotovo ne stane.

on je moral iti tja ker je morala ona iti delat,konec porodniške in ni imela kam dati otroka in še za vizo se ji gre drugače bo morala iti nazaj v svoj kraj kjer živi.otrok bo zdaj junija star eno leto. šel je z avtom ne z letalom in še avto je treba popraviti.do aprila mora biti tam da ona zrihta vizo drugače mora it ona in otrok nazaj od kjer je pač rojena in to je zelo daleč.. jaz sem pa trenutno sama ker sva oba mislila da se bo lažje rešilo pač ta situacija ki je ampak temu ni tako.

če bo edina težava, da se moraš ti sedaj nekam za dva meseca dat, si še dobra. meni se bolj dozdeva, da bo kmalu na poti še en otrok in še več romanesknih zapletov. samskih fantov brez otrok nekje v culukafriji je kolikor hočeš……….

Revček, kakšen stres mora doživljati v postelji enkrat ene, drugič druge ženske. Komu ti to verjameš, kateri moški pa je že trpel strašne bolečine ob dveh ženskah. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Največ, kar lahko naredi oče za otroka v prvem letu njegovega življenja, (ki ga niti slučajno ne smemo podcenjevati), je to , da ima rad njegovo mater.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ne morem verjet kolk zlobe je v enih. Ženska očitno trpi in nekateri se nad tem naslajate.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close