Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako poteka vaš dan

Kako poteka vaš dan

choloriquine https://chloroquineorigin.com/# hydroxychloroquine sulfate tabs 200mg

Če bi bila vidva z ženo pametna, otrok sploh ne bi imela in se vama jih ne bi bilo treba znebiti. Živela bi v miru in kot kralja ne pa kot služabnika svojega naraščaja. Temu bi se pa lahko reklo življenje.

Si razmisljal kaj v tej smeri, da izdas avtobiografsko knjigo o svojem ljubezenskem zivljenju.

Sedim doma za računalnikom in sanjarim kakšno življenje bi imel.

Težko si predstavljam, da bi še v teh letih 3x na dan kavo pila…

Odgovor na objavo uporabnika
Življenje je lepo, 26.05.2017 ob 10:55

Moj takole.Jaz in žena sva se znebila otrok.So šli vsak po svoje in precej uspešni so.Sedaj kraljujeva sama.
Zjutraj se najprej jaz zbudim okrog šeste ure,ker sem navajen tako vstajat iz prejšnjih let,ko sem bil še v službi.Grem na kavo,potem pozajtrkujem in pol pa spet nazaj v posteljo,ker moja še spi.Lepo jo pobožam in se poseksava.
Potem greva skupaj še na eno kavo .Nato jaz nekaj pošraufam ali kaj drugega naredim.Ona se ta čas obleče.Greva malo v nabavo.Ko prideva nazaj pod tuš in v jacuzzi se spet pocartat.Potem delam kot svobodni proizvajalec za preživetje,ker so mi kapitalisti uničili službo,sem moral sam odpreti podjetje.
Ko naredim to kar sem si zamislil greva z ženo nekaj pojest in na kavico.Potem se spet poseksava popoldne.Nato skuham večerjo ona pa dela nekaj na vrtu.Ampak ne dela iz potrebe temveč zato,ker ji je to lepo.
Zvečer spet zalaufam jacuzzi in sva hitro v njem.Tokrat se res oreng poseksava tako kot še nikoli in po relaksaciji greva v posteljo.In dan je minil čisto lepo kljub temu,da sva nezaposlena oziroma nimava službe,ki so nama jo v tem sistemu lopovi uničili.
Tak zdaj pa,da slišim druge kako vam poteka klasični dan.
Če bi pa v mladosti vedel ,da je lahko tako lepo bi že leta 80 stremel k odpravi komunizma,ki ni dober niti v čevlju.Živel kapitalizem kjer vse službe propadejo in ljudje postanemo svobodni!

Ti si en nabildan nadutež?, sama hvala te je. To je res bil tvoj preživet dan, ne more pa to biti čisto vsak dan tako…..

je to napisal Vagabund, ali imata pa močno podoben stil pisanja

Vsak teden sem 3do 4 dni na morju. Doma pa kofetkanje, pocivanje v udobje doma, sprehajanje po Ljubljani. Otroci do cez 20 in po svoje..

Moj dan se pricne z petelinjim zajtrkom. Potem ob kavici pregledam posto na telefonu. Sledi sesanje in pospravljanje stanovanja. Malo pred poldnevom se spravim kuhat kosila. Po kosilu grem ponavadi za (15 min.) v Nezevo dezelo. Popoldan pa dam perilo v pralni stroj in ob kavici in cigareti cakam da konca pranje. Zvecer malo na racunalniku igram igrice ali pa gledam televizijo. Zaspim nikoli pred polnocjo.

jaz pa vrjamem, ker je z mojim partnerjem kar podobno. in je zelo lepo…no razen jacuzzi ja..tega nimava haha…

Uživam z otrokoma, dogodivščine od jutra do večera. Ni nam dolgčas 🙂 Malo delam, malo pohajam in lovim trenutke, ki se ne pozabijo.

Letos se mi pa zdi da res še bolj pretiravamo v tem, da nismo doma malo nič, ker smo bili toliko zaprti in vidimo kam vlak pelje, zato izkoriščamo vsak dan na max

Premišljujem, kakšna je razlika med vama in našimi zajci. Ja, njim se še v jacuzzi ne ljubi. Pa ko se malo postarajo, hočejo vsaj dvakrat na teden dober film. Iz knjižnice jim nosimo pa samo nobelovce.

Imam hatem zensk in moram biti 24 ur na dan aktiven.  Drugace so babe sitne kot hudic.

Tisto o doldajanju si se zlagal!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close