Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako poteka priprava novic za kovid na tv in kako vas imamo za norca

Kako poteka priprava novic za kovid na tv in kako vas imamo za norca

Sem televizijec. Ne bom povedal na kateri tv, ker te gre lahko vsak drek tozit sploh v teh casih. Delo opravljam ze mnogo let. Sem eden in edini, ki pozna vse trike, finte, vso zgradbo do temeljev, vse nacine, vso infastrukturo, vso varnostno shemo te tv.Od organizacije, produkcije, scene,rezije,, tehnike, dela v studiu, priprave novic, napovedi, skratka sem car veliki car. Iz vseh in vsakogar se delam norca in oni to vedo, zato me vsi od prvega do zadnjega pustijo na miru. Z mano dela tudi en starejsi gospod, ki je bil pred leti, ko sva tam zacela, no on je bil tam ze prej, z njim sva oba carja. Ko pridejo politiki na obisk se iz njih delava norca, on si veckrat da hlace dol in pokaze nago rit, ko je janez obrnjen stran. Producent , ki ga spremlja, se kriza in moli, da se ne bi janez obrnil nazaj in videl to nago rit. Potem je en rekviziter, ki je tam ze desetletja in ki je tudi enkrat stal v samih gatah pred g kucanom, pijan ko cep.Vem, da vi ki to berete, tega ne verjamete. Ravno zato, ker nic ne veste in ne poznate vsega oz. nicesar, kar se dogaja v doloceni medijski hisi, vam lahko nakladamo kar hocemo.Voditelji svoje delo opravljajo kot trgovka v marketu, neprizadeto in za DENAR. ogranizatorji in producenti delajo po istem kopitu in vabijo v oddaje enega in istega, v različne termine in različne oddaje. resnica jih ne zanima, saj niso zato tam. Imajo navodila z vrha, da se ne smejo kompromitirat in vsakega gosta mora odobriti vrh. Smo druga skupscina z vsemi hinavscinami, intrigami, klanji za polozaje in moc in oblast. Vazna nam je samo gledanost in cimvec kesa.Nivnezi slovenski, tako to gre. Goste se pa v osnovi doloca po klanovski poziciji in po tem kdo koga pozna in kdo komu dela uslugo. Ce je od producenta kolega zdravnik, bo ta vabljen v oddajo. In tako dalje v nedogled.

Dobro izmišljeno mane pali žal!

Kamerman je the best.

Nekako se mi svita kdo si in mislim da gre za Rtv. Vem kaj se tam počne pred leti in zdaj in ti nisi noben car ampak bebo ki nima za burek. Zato te pustijo na miru ker si revček. Zato si jezen.  Vsi mi imamo svoje ovaduhe. Tudi ti ga zvrneš hik…..

Odgovor na objavo uporabnika
sem televizijec, 18.09.2021 ob 20:33

Sem televizijec. Ne bom povedal na kateri tv, ker te gre lahko vsak drek tozit sploh v teh casih. Delo opravljam ze mnogo let. Sem eden in edini, ki pozna vse trike, finte, vso zgradbo do temeljev, vse nacine, vso infastrukturo, vso varnostno shemo te tv.Od organizacije, produkcije, scene,rezije,, tehnike, dela v studiu, priprave novic, napovedi, skratka sem car veliki car. Iz vseh in vsakogar se delam norca in oni to vedo, zato me vsi od prvega do zadnjega pustijo na miru. Z mano dela tudi en starejsi gospod, ki je bil pred leti, ko sva tam zacela, no on je bil tam ze prej, z njim sva oba carja. Ko pridejo politiki na obisk se iz njih delava norca, on si veckrat da hlace dol in pokaze nago rit, ko je janez obrnjen stran. Producent , ki ga spremlja, se kriza in moli, da se ne bi janez obrnil nazaj in videl to nago rit. Potem je en rekviziter, ki je tam ze desetletja in ki je tudi enkrat stal v samih gatah pred g kucanom, pijan ko cep.Vem, da vi ki to berete, tega ne verjamete. Ravno zato, ker nic ne veste in ne poznate vsega oz. nicesar, kar se dogaja v doloceni medijski hisi, vam lahko nakladamo kar hocemo.Voditelji svoje delo opravljajo kot trgovka v marketu, neprizadeto in za DENAR. ogranizatorji in producenti delajo po istem kopitu in vabijo v oddaje enega in istega, v različne termine in različne oddaje. resnica jih ne zanima, saj niso zato tam. Imajo navodila z vrha, da se ne smejo kompromitirat in vsakega gosta mora odobriti vrh. Smo druga skupscina z vsemi hinavscinami, intrigami, klanji za polozaje in moc in oblast. Vazna nam je samo gledanost in cimvec kesa.Nivnezi slovenski, tako to gre. Goste se pa v osnovi doloca po klanovski poziciji in po tem kdo koga pozna in kdo komu dela uslugo. Ce je od producenta kolega zdravnik, bo ta vabljen v oddajo. In tako dalje v nedogled.

pejt se zdravit

Ravnokar poslušam, da se je zanimanje za cepljenje močno povečalo. Na tv slo1.

Policija išče strelca v zdravstvenem domu v NG. Tako pravi televizor. So reklo, da je vaja. Trenirajo za reality show.

Oh, le kaj bi  brez svojga čarunalnika. To bi blo tko kot da b me nkol ne blo.

xrobe, 18.09.2021 ob 22:45

Oh, le kaj bi  brez svojga čarunalnika. To bi blo tko kot da b me nkol ne blo.

Vsega je kriv zgornji lučkar car :))))

sem nevidna⭐, zato me ne vidite

Televizijec, a ne vidiš, da raj na monz visimo, kot televizijo gledamo? Tko, da je itak whatever kuga govorite. Kje žviš, člouk?

Resnica888, 18.09.2021 ob 22:59

Vsega je kriv zgornji lučkar car :))))

Vsak nekaj ve.

Nevidna zvezdica, 18.09.2021 ob 23:04

sem nevidna⭐, zato me ne vidite

Ekola, skrita je a nevidna ni. Vsak jo lahko najde in vidi …

xrobe, 18.09.2021 ob 23:10

Vsak nekaj ve.

Če mene vprašaš so vsi na konc šihta nažgani tko in drugač. Tako pisanje pride iz blodenj in žlehtnobe

Grenivka422, 18.09.2021 ob 23:14

Ekola, skrita je a nevidna ni. Vsak jo lahko najde in vidi …

nekdo me je skreiral. Ne poznam svojega kreatorja

Nevidna⭐, 18.09.2021 ob 23:24

nekdo me je skreiral. Ne poznam svojega kreatorja

Hehehe jutri bo bolje 🙂 nov dan nova doživetja …

Resnica888, 18.09.2021 ob 23:19

Če mene vprašaš so vsi na konc šihta nažgani tko in drugač. Tako pisanje pride iz blodenj in žlehtnobe

Sem že večkrat razmišljal, da bi si izmenjali neke emaile in se skupaj konektali v neko videokonferenco.

xrobe, 18.09.2021 ob 23:31

Sem že večkrat razmišljal, da bi si izmenjali neke emaile in se skupaj konektali v neko videokonferenco.

S kom bi se konektal? Z njimi lučkarji ali z monovci?

Grenivka422, 18.09.2021 ob 23:27

Hehehe jutri bo bolje 🙂 nov dan nova doživetja …

sem sistemska⭐. Vsak me lahko dobi

Pozabu si povedat neki, ti care.

Vsakič, ko gledate neko debato, in za miso sedijo bilokatere osebe, bodisi hojs bodisi Tanja, je pod mizo neka oseba, ki jim drka mednožje

Tolko o temu, koga vi poslušate in verjumate

Resnica888, 18.09.2021 ob 23:42

S kom bi se konektal? Z njimi lučkarji ali z monovci?

Očitno je vse skupaj močno zapleteno. Trenutno sem v dnevni sobi za računalnikom.

Nevidna zvezdica, 18.09.2021 ob 23:44

sem sistemska⭐. Vsak me lahko dobi

Ja to pa drži. Samo že znajo.

xrobe, 19.09.2021 ob 00:11

Očitno je vse skupaj močno zapleteno. Trenutno sem v dnevni sobi za računalnikom.

Ne želi si gledat monovce in rtv-jevce :)raje noge pretegni

Anonimno 7433, 18.09.2021 ob 23:48

Pozabu si povedat neki, ti care.

Vsakič, ko gledate neko debato, in za miso sedijo bilokatere osebe, bodisi hojs bodisi Tanja, je pod mizo neka oseba, ki jim drka mednožje

Tolko o temu, koga vi poslušate in verjumate

Mogoce ima tanja zato nasmešek do ušes hahah sicer pa kdo to sploh še gleda?!

Resnica888, 19.09.2021 ob 00:18

Ne želi si gledat monovce in rtv-jevce :)raje noge pretegni

Grenivka422, 19.09.2021 ob 00:16

Ja to pa drži. Samo že znajo.

če znajo*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close