Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako postaneš “prasica”???

Kako postaneš “prasica”???

ker smo ravno v tem letnem času, predprazničnem, še oda vsem prascem in prasicam))

in prav je tako, da postane prasica, če je dedc prasec. to sem napisala že par postov višje. 🙂

nikakor se pa ne strinjam, da bi ga skušala kaznovati in še najmanj spreminjati.

in prav je tako, da postane prasica, če je dedc prasec. to sem napisala že par postov višje. 🙂

nikakor se pa ne strinjam, da bi ga skušala kaznovati in še najmanj spreminjati.[/quote]
se pardoniram, nisem vsega bral)))
saj bo že to velika kazen če bo postala večje prase od njega)))

nikakor se pa ne strinjam, da bi ga skušala kaznovati in še najmanj spreminjati.[/quote]
saj bo že to velika kazen če bo postala večje prase od njega)))[/quote]

jaz pa drugače razmišljam, ne mislim, da bo to kazen zanj, če bo ona postala prasica. ampak boljše bosta furala. saj veš tisto: “gliha vkup štriha”. tko, da dva prasca skupaj gre, če je pa samo eden izmed njiju, pol so pa težave :))

in teh težav nikakor odpravljat s spreminjanjem enga ali drugega. ker ni uspeha :))

saj bo že to velika kazen če bo postala večje prase od njega)))[/quote]

jaz pa drugače razmišljam, ne mislim, da bo to kazen zanj, če bo ona postala prasica. ampak boljše bosta furala. saj veš tisto: “gliha vkup štriha”. tko, da dva prasca skupaj gre, če je pa samo eden izmed njiju, pol so pa težave :))

in teh težav nikakor odpravljat s spreminjanjem enga ali drugega. ker ni uspeha :))[/quote]
))) kdo pa pravi da bo to kazen zanj? zanjo bo)))

čeprav sem baje ful pametna, tako da mi kar škodi, tega, da bi bila to kazen zanjo, pa ne štekam čist :))

Tebi razlagat kaj je k bi v vrata govoril.

bolj se potrudi tadej. niso vsaka vrata tako trda, kot zgledajo. nekatera se že ob prvem udarcu vdajo :)))

saj veš kako se dela v šoli? če znanja ne osvojimo, pač ponavljamo)) hm, le zakaj bo kazen zanjo ,če postane večja prasica od prasca? misli bibita, misli)))

saj veš kako se dela v šoli? če znanja ne osvojimo, pač ponavljamo)) hm, le zakaj bo kazen zanjo ,če postane večja prasica od prasca? misli bibita, misli)))[/quote]

mislim in mislim, pa mi nič pametnega ne pade na misel 🙂

saj veš kako se dela v šoli? če znanja ne osvojimo, pač ponavljamo)) hm, le zakaj bo kazen zanjo ,če postane večja prasica od prasca? misli bibita, misli)))[/quote]

mislim in mislim, pa mi nič pametnega ne pade na misel :)[/quote]
saj veš, da gre vedno največje prase prvo pod nož)))

mislim in mislim, pa mi nič pametnega ne pade na misel :)[/quote]
saj veš, da gre vedno največje prase prvo pod nož)))[/quote]

hehehe… ti ga pa pihneš. kaj takega mi sploh ni padlo na pamet. 🙂

saj veš, da gre vedno največje prase prvo pod nož)))[/quote]

hehehe… ti ga pa pihneš. kaj takega mi sploh ni padlo na pamet. :)[/quote]
skratka, ne se mučit))

hehehe… ti ga pa pihneš. kaj takega mi sploh ni padlo na pamet. :)[/quote]
skratka, ne se mučit))
[/quote]

Flashgordon…delaš na kmetiji, da imaš tako dobre veze?:))) S tole povezavo si pa zadel:)))

skratka, ne se mučit))
[/quote]

Flashgordon…delaš na kmetiji, da imaš tako dobre veze?:))) S tole povezavo si pa zadel:)))[/quote]

a bi šla na giro?)))

sem upoštevala :))

drugače pa na giri je meni ful fajn 🙂

drugače pa na giri je meni ful fajn :)[/quote]
sploh ne dvomim o tem da ti je fajn na giru, ko ti rit vibrira v taktu 6.4 litrskega 6 valjnega Sisu motorja)))

drugače pa na giri je meni ful fajn :)[/quote]
sploh ne dvomim o tem da ti je fajn na giru, ko ti rit vibrira v taktu 6.4 litrskega 6 valjnega Sisu motorja)))[/quote]

se mi je kar zdelo,da boš ti, kot strokovnjak za tovrstno kmetijsko mehanizacijo, že vedel, zakaj je meni na giri tak fajn :))

sploh ne dvomim o tem da ti je fajn na giru, ko ti rit vibrira v taktu 6.4 litrskega 6 valjnega Sisu motorja)))[/quote]

se mi je kar zdelo,da boš ti, kot strokovnjak za tovrstno kmetijsko mehanizacijo, že vedel, zakaj je meni na giri tak fajn :))[/quote]
vidim da tud ti nisi imuna za velike….traktorje)))

se mi je kar zdelo,da boš ti, kot strokovnjak za tovrstno kmetijsko mehanizacijo, že vedel, zakaj je meni na giri tak fajn :))[/quote]
vidim da tud ti nisi imuna za velike….traktorje)))[/quote]

hehehe… pa si ti prepričan, da dobro vidiš? 🙂

vidim da tud ti nisi imuna za velike….traktorje)))[/quote]

hehehe… pa si ti prepričan, da dobro vidiš? :)[/quote]
nebo je jasno, jasno da vidim))

verjetno je zato še z njim,ker ga ljubi ,ker ohranja v sebi tistega prijetnega ljubečega fanta s katerim je sedaj poročena ima otroke kot je bilo na začetku in to ji daje upanje je pa res, da si moški zelo veliko privoščijo ko spoznajo, da jih mamo resnično rade..upanje,da se bo še enkrat ponovilo,da še bo lepo zaradi tega ponavadi vztrajamo a kaj ko vedno preteče veliko let predn resnično spoznamo, da se njemu ni za spremenit, da mu ugaja ,da je tako kot je zanj zelo prikladno,da mu nekdo pere lika mu pedena prihaja domov v pospravljeno stanovanje in se samo zlekne briga ga kako se počutiš ti ,ko smo cele dneve doma v službi in poleg vsega želijo imeti mir da si spočijejo od prekrokane noči in posedanja po oštarijah…zakaj bi mogla met kaj od njega?..upanje ženskam daje moč da nekaj potrpijo..ponavadi je vse zaman in moški začnejo razmišljat šele takrat ko je prepozno ko je že vsega konec in kasneje obžalujejo…sprva se jim zdi zabavno jupii svobodn sm.. teden dva mogoče tri potem nas želijo nazaj ,ker tiste prave prasice nobena ne pedena ne kuha ne pospravlja in nas začno pogrešat ko se kopiči svinjarija prej v njegovi glavi potlej kasneje pa v stanovanju.. bodi srečna, da si to kar si!!..je hudo ampak s časom mine vso hrepenenje po idealu in začneš živeti zase tako kot je on živel pred leti..v življenju se vse obrne vedno. tako, da sedi na fotelj relaksiraj in začni uživat življenje z svojimi interesi..cunje pa naj mu perejo ljudje s katerimi se zabava… : ))

Veš da…. Ti si poštena in dobra, on je pa prasec,,,,In to je glavni namen, da si z njim. Sebe postavljaš nad njega. Kot, da je on nek poreden otrok, ti pa skrbna mati….

Res je.

od takega moškega se LOČIŠ.

lp

Ponavadi smo prasice tiste ženske, ki prenašamo takšne moške , kot je tvoj. Ne se bat, pr…ca si že v njegovih očeh, drugače bi ostal doma poleg tebe. Mislim, da tu ni rešitve. Trpi ali pa spokaj. Oprosti, nočem te prizadeti, samo očitno je , da je to zate še vedno igra. Tako se začne, konec, pa je vedno še hujši. Premisli dekle, imaš samo eno življenje. Nezapravi ga za nič. Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close