Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako “posneti” torrent na USB

Kako “posneti” torrent na USB

Pišuka, tale DVD predvajalnik me ne mara. Sprašujem se kako ga prepričam, da bo iz USB ključa prebral film “avi” formata, ki ga dobimo via torrent. Aja, DVD predvajalnik podpira Divix,… Plis!

Mogoče tvoj predvajalnik ne podpira tvojega USB ključa. Določeni predvajalniki podpirajo samo določene vrste ključev.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja fotografije “prebere”, tako da to ni to.

Kaj se pa zgodi, če daš film na ključek?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot da ni nič na ključu…

Hm, ne vem, mi je nepozan primer. Če jaz dam na ključ kak čuden format, mi izpiše, da je neberljiv. Pa si prepričana, da gre za AVI datoteko, z divx ali xvid kodirano?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close