Kako pogosto si umivate lase in s katerim šamponom?
Imam zelo suhe lase in če ne počnem kaj zelo prašnega, si jih umivam največ enkrat na teden. Po dveh ali treh dneh šele postanejo res OK 🙂
Šampon pa čisto odvisno; včasih Fitoval, včasih kaj drugega … ne kompliciram. Pač nekaj za dolge in suhe lase. Pa seveda obvezno balzam, včasih takega, ki se izpere, včasih tistega, ki ga niti ni treba izprati.
Gela in lakov ne uporabljam, prav tako las ne likam ali kodram, tudi fen uporabim samo čisto na koncu (če), ko so lasje že skoraj suhi.
imam mastno lasišče in suhe konice, po dveh dneh je že grdoo, vrh glave svetleč… včasih je v čopu še znosno, tako da si umivam na 3 dni, včasih moram pa že prej
trenutno mi najbolj ustrezajo Garnierjevi Natural Beauty, sploh tale mi obenem še zelo lepo diši:
[img]http://1.bp.blogspot.com/_7ZbnBaBZ5iw/S0tO9BtP6CI/AAAAAAAAA-A/uAhhCSFQQBM/s400/P42011_pack.jpg[/img]
Na dva do tri dni, torej 3x tedensko. Najljubši Garnierjevi Natural Beauty (načeloma preferiram Garnier) Imam pa kar problematično lasišče, seboreični dermatitis, ki sem ga zadnje leto nekako ukrotila in je bilo super, dokler nisem “nasedla” na forumu svetovani sodi bikarbnoni .. fak, si umijem enkrat, se zdi kao ok, lasje se sploh niso hoteli zmastiti, mi je pa zato sboreja ruknila ven v vserj svoji veličini. In zdaj ne vem, kaj naj, kerv tako hudo še ni bilo, znorela bom, srbi, lasišče masti, beli kosmi, ki nočejo dol, sploh nisem za med ljudi.
enkrat na 5 ali pa 6 dni. Včasih mi zdržijo celo cel teden, čeprav redko. Imam dolge lase in skodrane, tako da niti nimam mastnih in z lasmi nimam problema. Prvi pet dni so kodri lepi, ko pa padejo, pa vem, da je čas za pranje :))) Lahko potrkam…
Umivam si jih pa z otroškim šamponom, ker se mi zdi, da so ostali šamponi premočni za moje lase. Enkrat mesečno pa grem k frizerju, da mi napravi piling lasišča
Sama si jih umivam na tri dni… imam suhe lase, uporaljam pa literske šampone kot so kamilica, kopriva breza… so najcenejši, pa tudi moja frizerka je rekla, da so dobri. Uporabljam pa tudi balzam – katerikoli mi je u redu, pomembno pa je, da si ga pustim gor kakšne pol ure. Prav tako si, preden si umijem lase, dam v lase olivno olje.
Ker sem v zadnjem času imela težave s prhljajem, sem si kupila od Vichya, od Nivea noben ni pomagal. Umivala sem si jih na 5 dni, prej tudi na 7, ker se mi niso mastili.
Zdaj že mesec dni jem Algeo, alge, in naredila sem nekaj za razkisanje organizma in o prhljaju niti duha niti sluha. Juhuhu! Zdaj si pa perem lase z šamponom John Frieda, uporabljam celo njegovo kolekcijo. Je še 6 dan od pranja, lasje so še vedno lepi in nič mastni.
http://www.johnfrieda.com/
EJ to bi pa rekla da je svinarija, ne pa “Na dva dni” k si rekela da je svinjarija če ji lasje dolgo zdržijo(js si tut tako umivam na 5-6 dni),pivo, fuj sej se ti morajo muhe gor nabirat. Oprosti, no , sam ne vem kako je to, a ti po tem nč ne smrdijo?
“Na dva dni” haha me mamo pa vsaj bolj lepe in bodo dolgo zdržale, tep bodo pa razpadat začele. To bo svinjarija- na glavi in v glavi.
Na 2 dni, včasih kar vsak dan. Tudi meni se zdi, da je potrebno glavo pogosto prati, tudi če lasje niso mastni. Glava se poti prav tako kot koža drugje po telesu, ali še bolj. In mi je prav smešno, ko kdo sprašuje, kakšen šampon naj uporabi, ker ima mastne lase – umije si jih pa 1x tedensko!
Aha, uporabljam pa šampon Vichy.
Forum je zaprt za komentiranje.