kako pogosto si privoščite kopel
Jaz si jo bom danes definitivno. Sva ravno kupila blazino za vodne mehurčke (že nekaj časa sva jih gledala, pa je tokrat v Hofer ponudbi po normalni ceni).
Otroka sta se že skopala (z nekaj kapljicam peneče kopeli smo naredili nekajkrat polno bano pen :).
Sedaj pa še jaz. Čez 15 minut.
Sicer pa grem v kopel približno 1x na 14 dni. Navadno brez dodatkov, res redko kakšno sol ali oljno kopel. Obvezno pa čtivo (Mladino npr.). Prejšnji teden sem v vodi zaspala in me je zbudil mož čez skoraj 2 uri. Brrrr, kako mrzla je bila že voda:).
Ufff, dokler sem še živela pri starših sem si jo kar pogosto, sploh pozimi, z aromaterapijo….. mmmmmmmmm……..
Odkar pa smo na svojem, naša kopalnica premore le tuš, tako da mi je ta užitek odvzet!
Ampak vedno, ko sem doma pri naših, si rečem, da naslednjič se bom pa okopala…….
Pa vedno ostane le pri obljubi::)))))
lp
Mogoče 1x na leto. Pa imamo veliko masažno banjo, pa mi sploh ne potegne.
Po 10 min se naveličam ležat v tisti vodi, če ležim pa dlje me pa začne bolet glava, ker imam tako vrelo vodo.
Mi je v večji užitek tuširanje, se vsedem v banjo po turško in se polivam s “kropom”, sicer porabim ene 3x več vode kot če bi se kopala ampak jeba…ga:)))
LP
jz se jih poslužujem, zaradi svoje psihe, in tud de bi si zbolšala telesno samopodobo. moram priznat de je super. uporabljala sem solne kopeli več znamk, ponavadi tistih iz dm, in to je blo. zdej uporabljam ene k sem jih dubla od moje babice, ker ona ne uporablja, pa sem jz vzela, k edina v familji to uporabljam. tudi na mojem telesu se vidi de sem rihtana. drži de mam 39 let in sem naravno šlank, ampak vseeno. solne kopoeli so super. edino kar je za solno kopel si vzamem cajt preredko in bo treba zadevo pospešit že zato ker so te solne kopeli že stare in ne bi rada čakala z njimi tko de bi ble stare 1 leto al pa še več. strinjam pa se z ostalimi de je prostora v banji premalo ampak sej človk se navadi. jz sem se. je pa treba pazit ker pri agresivnih soleh se lahko pojavijo kakšne reakcije na koži. jz moram rečt de s tem še nisem mela problemov pa mam drugač občutljivo kožo, zelo, in recimo ko se kje popraskam sem na tistem mestu rdeča.
Forum je zaprt za komentiranje.