Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako pogosto se slišite s starši? Obiski?

Kako pogosto se slišite s starši? Obiski?

Tisti, ki živite v tujini pa bolj redko pridete na obisk k staršem: kako pogosto se slišite po telefonu? Samo vi kličete ali starši tudi?

Pa tisti, ki imate vsak kakih 5 ur vožnje do staršev, kako pogosto greste na obisk? Samo vi ali starši tudi pridejo kaj na obisk v tujino?

Moja sestra je v tujini, s starsi se slisi skoraj vsak dan, midve se slisiva veckrat na teden.

V casu korone in zapiranja ni prihajala domov, pred tem ene 3x na leto za kak teden, kar imamo cepivo, pa tudi, je bila avgusta, novembra, pride aprila in potem verjetno spet avgusta.

Starsa ne hodita k njej, jaz pa grem vsaj 1x na leto, ce se le da veckrat, obicajno za vikend, ko pa se preseli v drugo mesto, pa za 5-7 dni, da si malo se okolico pogledam(o).

V teh 15ih letih sva bili tudi ene 3x skupaj na dopustu v tujini.

Uf, pri vas pa povsem drugače kot pri meni. Očitno imate dobre medsebojne odnose.

Vsaaaaak dan.

pri nas smo za vse praznike skupaj, pa še poleti pridejo ponavadi sorodniki na obisk k meni, zato da se otroci družijo. Ponavadi ne vsi naenkrat, ker smo velika družina. Slišimo se sigurno tudi vsak teden preko skypa ali česa podobnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close