kako pogosto k frizerju
Torej zanima me, kako pogosto greste ve k frizerju, ker sem se danes pogovarjala z eno kolegico in mi reče, a ti si pa že spet od frizerja, a nisi bila prejšnji mesec???
Ja, halo, enkrat na mesec si pa res lahko privoščim frizerja menda, a ne? No, jaz grem ponavadi še celo dvakrat na mesec, ampak zdaj me zanima, kako ve gledate na to.
Aja, imam pa frizuro na paža in mal skraužane.
Jaz ima čisto kratko kratko frizuro in moram iti nujno na vsaj 6 tednov, sicer sem vsa zaraščena.
Ko sem imela daljše lase, sem si konice strigla nekje na dva meseca.
Ne gleda na obliko frizure pa bi morali ljudje hoditi k frizerju vsaj na 8 do 12 tednov (ali pa se s kvalitetnimi škarjami postriči doma), ker z rednim striženjem konicvzdržujejo lase in hkrati tudi svoj izgled.
Mene žal nihče ne bo prepričal, da ima lahko ženska, četudi je dolgolaska, lepe lase, če si jih striže samo enkrat ali dvakrat na leto.
Potem še nisi spoznala mene, če pa si, pa ne veš, da grem sam dvakrat na leto k frizerju. Eni imamo pač kakovostne lase (res pa je, da si jih ne barvam, ker so ogljeno črni), še frizerka se čudi nad mojimi izjemnimi konicami, in me zaslišuje kaj uporabljam za ene preparate in potem so tam presenečeni, ko povem, da izjemno blag šampon+balzam pa basta. Nič fena in čim manj česanja. Meni bi tudi lasje razpadali po vseh teh likalnikih, sušilcih, barvah in lakih, ki jih uporablja večina žensk.
2 krat letno, imam naravno skodrane dolge lase in si postrižem samo konice. Niti slučajno se ne počutim zanemarjeno, ker grem samo 2krat letno, ko so mi delali pregled lasišča z mikrokamero, je rekla, da tako zdravih lasnih korenin še ni videla, res pa je, da moji lasje še nikoli niso bili barvani, le pramene sem imela dvakrat…
Lp
L
Jaz hodim ponavadi 1x na 3 mesece, kar pa je čisto preveč poredko (me že mož priganja, da naj grem). Problem je v tem, da nimam frizerja v bližini, potem se je pa za vikende treba uskladit in to potem traaaaja. Če bi bilo vse po reglcih, bi hodila 1x na mesec.
A lahko katera predlaga kakšnega frizerja v LJ, ki ni nesramno drag pa vseeno dober?
Forum je zaprt za komentiranje.