Kako pogosto
Jaz se zelo obremenjujem s tem kolikokrat na teden oz kako pogosto “treba” seksat. Ko se pogovarjam s prijateljico pravi, da ona vsaj 1x na dan, vsak dan, jaz pa se pocutim slabo, ker jaz komaj 1x mesecno. Zal mi je partnerja ampak res mi ni do tega, ne vem kako se prisilit saj ce se, me potem vse boli in potem ze samo zaradi bolecin ne morem. Taksna sem ze od vsega zacetka, da mi ni do seksa. Kaj menite vi, kolikokrat je normalno, kolikokrat vi to pocnete?
Pravilna doza je tolikokrat, kolikor ti paše, se ti lušta, si želiš… Torej včasih petkrat na dan, včasih pa tri leta nič. In vse vmes.
Pomembna je kvaliteta, nobene številke. Seks mora biti tak, da si še par dni omamljen od njega in da te vsakič, ko se ga spomniš, spreletijo metuljčki pod popkom.
Vse, kar v seksu paše, je prav. Vse, kar ne paše, je narobe. To velja tudi za pogostost izvajanja. Avtorica, ne oziraj se na statistike. V tvoji postelji šteje samo in edino tvoja lastna statistika.
W, 24.07.2024 ob 12:14
Jaz se zelo obremenjujem s tem kolikokrat na teden oz kako pogosto “treba” seksat. Ko se pogovarjam s prijateljico pravi, da ona vsaj 1x na dan, vsak dan, jaz pa se pocutim slabo, ker jaz komaj 1x mesecno. Zal mi je partnerja ampak res mi ni do tega, ne vem kako se prisilit saj ce se, me potem vse boli in potem ze samo zaradi bolecin ne morem. Taksna sem ze od vsega zacetka, da mi ni do seksa. Kaj menite vi, kolikokrat je normalno, kolikokrat vi to pocnete?
IN zakaj te vse boli.??Po mojem tebe vse boli že iz psihičnega izvora in še preden greš sexat ker si prepričana da je sex kriv zato…Daj potrudi se za partnerja če ga ljubiš vsaj malo.ženska vijagra .Ne razumem .
Me zanima koliko si stara.
To da te vse boli je ali v glavi ali pa pojdi na pregled.
Sicer pa sexsas kolikor komu paše. So ti ze zgoraj napisali.
Mi je pa zanimivo da nekatere ženske vzamete kot da delate moškemu uslugo, če mu date.
Pa dajte no sex je dober in fajn. Za dušo in telo. Pa ne mi govorit da ste utrujene.
Jaz sem tudi. Vozim se sto km stran v službo, delam v stresni službi ampak hej… Sex je tud sprostitev
Pozdravljena,
Tu smo si pari različni. Z mojo sexava v povprečju nekajkrat na teden. Včasih manj, včasih več.
Če pogledam npr. primer, ki ga pišeš avtorica, ki si začela to temo…Če vama obema ustreza 1x na mesec je to vredu, dokler to obema ustreza.
Zame bi bilo to močno premalo in v taki zvezi ne bi ostal dolgo. Izjeme so možne, ko pridejo kakšna obdobja, ko zaradi izjemnih situacij kdo ni pri volji za sex ali pa zdravstveno ni sposoben/sposobna.
Poudariti je potrebno tudi kvaliteto sexa. V kolikor uspeš ohraniti strast, poželenje, povezanost…je lahko noro tudi mnogo, mnogo let kasneje. To je tudi najin skupni cilj.
Če napišem, se bo tista uapela, kot se je. Sem izgubila osebo, našla oddaljeno. Najboljši seks, ki swm ga imela. Še vedno se vrača. Zarqdi mene, seksa pa tudi. Vsega po malem. Imela enega, ki je umrl. Vse dobro. Ta me je pa razrajtal, da si predstavljaš ne in seks je pomembeb, pa če si v glavo vbijete, da ni. Ker sw raje kregate ipd. ?☺️☺️☺️☺️.
Sem imela isti problem z bivšim… Ni mi bilo do tega, grozno sem se počutila in bolelo me je. Sem pač mislila, da nisem oseba za seks. Preprosto ni me privlačil in imela sem hudi odpor do tega. Z novim partnerjem sem v zvezi že 5 let. Z njim bi lahko tudi 2x na dan in samo ko pomislim na njega imam metuljčke po celem telesu. Preprosto mož/fant te ne privlači in to se nebo nikoli spremenilo.
Nista za skupaj. Ti si ga ne želiš. Boli te očitno, torej to sploh ni nek seks ampak mučenje tebe očitno. Njega pa očitno ne gane da ti ne sede. Nista za skupaj. Ti nisi zaljubljena niti te privlači. Njemu dol visi zate in za to da te boli. Zakaj rinete v neke veze kjer niste zadovoljni? Imate res namen življenje preživeti tako da “potrpiš” enkrat na mesec? Je to res boljše kot biti sam? Zakaj se tako sovražite?
Forum je zaprt za komentiranje.