Najdi forum

Kako pogledat??

Pozdrav
Včeraj sem si prvič naložil Emulo in za ogrevanje sem snel 3 kratke filmčke z žgečkljivo vsebino in nekaj Mp3-jev. In sedaj problem: Mp3 se mi brez težav odprejo medtem, ko pa filmčkov ne morem odpreti. V BS playerju mi napiše, da ne more odpret file, ko poskusim z Media playerjem mi pa zahteva neke licence. Kako na se lotim problema? Firbec je pa velik:-)

a bs ti nč ne reče?
maš kšne codece naložene?
če nimaš posnam enga od teh codecou
http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm
če maš hitro povezavo pol potegn full če pa ne pa basic

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Licence pri filmih nimajo nobene veze s kodeki.

To so najbrž vmw filmi, za katere lahko za ogled potrebuješ tudi licenco oz. dovoljenje avtorja. Drugič dolpotegni raje filme z končnico avi ali mpg, tu ne bo težav.

Firbec bo pa še malo rastel do takrat 🙂

media player nebi smeu met težav z filmi wmv ker ma licenco zanga.
mapiš kero končnico ma film 😀

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Ne govorim o licenci za predvajanje formata, temveč o licenci s katero avtor lahko zaščiti posamezeno multimedijsko datoteko (wmv, wma), da jo ne moreš predvajati na računalniku, ki nima licence za predvajanje te datoteke.

Copy/Paste iz helpa za MP :

A license is required to play protected files. Licenses help protect the copyrights of artists by preventing illegal distribution. Selecting this check box may prevent you from playing the tracks on another computer.

aha a to tud obstaja. fak tega pa nism vedu. se nkol nism meu s tem tezav pa sm ze kr velik takih filmou vidu.
kako pa dobis tako licenco, oziroma kako jo uvozš u player?

Ja, no… Ne bodi taki! Firbec je huda reč… 🙂

http://deteljica.moj-album.com/

Spet copy/paste iz helpa windows media playerja :

There are different ways you can acquire licensed files, but the most common way is to download them from content providers (such as record companies). The content provider may issue a license when you download the file. Otherwise, when you play a file for which you do not have a license, Windows Media Player attempts to acquire one. You may be required to register or pay a fee first, depending on the content provider. If the Acquire licenses automatically for protected content check box is selected on the Privacy tab and the content provider does not require a fee or registration, the Player acquires the license without notifying you.

Sicer pa odpri MP, pojdi na Help in v index odtipkaj licences in si preberi celo solato.

Hvala za vse odgovore. Stvar sem rešil tako kot je predlagal hmmm in firbec več ne raste. Ampak………grešijo mati, grešijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close