Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako poceni na KRF z AVTOM

Kako poceni na KRF z AVTOM

z punco premišljujeva kam na morje in sva gledala tudi za Krf zanima naju če se nama splača na krf z avtom če kdo pozna kak poceni sobe in nama svetovati ka se obrnit za najboljšo ponudbo ?

Če se odpravljata za 1 teden, potem se vama ne splača dat avta na ladjo. Mislim da stane 30 ali 40 jurjev. Za tak denar lahko ceneje pride če rentata avto tam za en teden.

Nič poceni z avtom na Krf – žal. Potovali smo lani (še iz Trsta, zdaj laufajo baje samo še Benetke) z Anek lines. Odhod 25.6, povratek 11. 7. – za avto in 4 deck passengerje (2 odrasla, en do 18 in en otrok) smo plačali 104 jurje povratno karto.
Apartma sem rezervirala direktno preko interneta (kerkyra.net – tam imaš en kup linkov na privat nastanitve), prišlo nas je 53 E na dan štiriposteljni duplex apartma s klimo. Ni bil čisto ob morju (cca 5 minut), sicer pa povsem neoporečen, čist, miren, s souporabo bazena (brezplačno) pri sosednjem hotelu. Komunicirali smo po elektronski pošti, in kljub malce strahu je vse izpadlo super. Zelo poceni dopust pa to ni bil.

lp tinca

Avta se ti res ne splača sabo jemat. So renti relativno ugodni – če le preživiš začetni slog vožnje domačinov. Vozijo namreč DIVJE.

oj
jest bi šel za avtom po magistrali, pol pa čez albanijo do grčije…
to bi bila sigurno najbolj zanimiva pot! cene prenočišč pa tudi niso pretirano drage, sploh v čg in albaniji…
odvisno pa koliko imata časa…
lp w128

Jaz sem šel pred dosti leti v Grčijo tako slo-dubrovnik-titograd-rožaji-solun-atene=1600 km cca do gevgelije pa 1100 km.Z DYANO CITROEN POČASI 2 DNI.
CIAO

Jaz sem se odločil, da greva s punco v (Grčijo) Pargo in vzamema s sabo avto. Doplačilo za avto je 30.000sit. Trajekt pa gre iz benetk. Nazaj se bova pa odpeljala po kopnem in sicer čez Makedonijo, Srbijo in Hrvaško.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close