Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako plavati ob poplavi novi/starih adsl paketov?

Kako plavati ob poplavi novi/starih adsl paketov?

Telekom, SIOL in ostali ponudniki nas dnevno presenečajo z novi paketi. Morda bi nas Klemenxx sproti seznanjal z njimi, saj imam občutek, da bo zaradi teh ponudb kar dosti vprašanj in tudi zmede med dosedanjimi uporabniki adsl kot tudi novopečenimi.
Tudi v zvezi z IP telefonijo bi bile dodatne informacije dobrodošle, komu je namenjena, v čem je prednost, kaj se zgodi s tel. številko ob izbiri te storitve, v čem so prednosti… skratka načrti in vizija na tem področju.

Vzameš kabelski internet in pika…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Po izkušnjah s kranjsko catv – nikdar več!

Ja, z Gorenjci je hudič…Jaz s Triero nimam nikakršnih težav.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Takole, kot priponka je pripet spisek adsl ponudnikov
in njihove cene.

Nekako za primerjavo in lažjo orientacijo.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Jaz ostajam kar tu, kjer sem…

js bi se pa takoj preselu na telemach, sam kaj k sm dau 30k za modem, pa mi je mal skoda stran vrzt 😀

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close