Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KAKO “PISILITI” MOŽA DA

KAKO “PISILITI” MOŽA DA

danes cel dan leži zravno njega na kavču, brez besed.
Jutri mu povej, da od zdaj naprej delaš ravno toliko kot on. Ko ti bo otrok rekel, da je lačen, ga k atiju pošlji…

Pridna in zdrava

Tip je zdrav in LEN.
Če si ti služkinja, je to tvoj problem in problem otrok, ki jih boš v hlapce vzgojila.

tako je tip je LEN in misli da je tako prav, da on leži in jaz delam. Mogle bi ga videti kako se razjezi, ča kaj rečem, ali ča kaj nočem naredit, kaj vse mi reče.

Ne se hecat…prejšni teden sem bila na obisku pri prijateljici (ona 26, on 30), ki ima 3 leta staro hčerko.
Mala je letela k atiju (ki je že eno uro visel na pcju in gledal posnetke nogometnih golov) in mu zatežila, da jo lulat. Poslal jo je k mamici, mamica je kuhala kosilo in jo je poslala nazaj k atiju in preden je ati blagovolil se vstat od pcja je bila že nesreča tukaj. Poslal jo je nazaj k mamici, da tamalo preobleče, sam se je mirne duše vsedel nazaj pred pc.
Potem je bila ista zgodba, ko sta dala tamalo na popoldanski spanec in se je zbudila…tip je sedel zraven vrat v otroško in je poklical kolegico naj pride po tamalo.
Od PC-ja se je vstal edino, ko je šel k mizi pa še tam je imel par pripomg glede okusnosti kosila.
Če mu kolegica kaj reče, ji reče, da živi pod njegovo streho in na njen račun (ona je trenutno brez službe).
Tja do nadaljnega ne grem več na obisk, ker mam pritisk pod plafonom in ves pogrižen jezik…

tako je tip je LEN in misli da je tako prav, da on leži in jaz delam. Mogle bi ga videti kako se razjezi, ča kaj rečem, ali ča kaj nočem naredit, kaj vse mi reče.[/quote]

veš kaj, to da je len, je še najmanjši vajin problem.

večji problem je, da je s tabo verjetno samo zato, da mu špilaš gospodinjo in zastonj seks, o tebi nima niti malo dobrega mnenja, glede na to, kako si opisala, da govori s tabo, bi rekla, da te prezira in zaničuje.

Moj mož je zelo urejen, da ne boš kaj pametovala!
In ne mislim, da mu ne bo všeč gospodinjska pomočnica, ampak dejstvo, da nekdo drug v stanovanju pospravlja. Sem imela rizično nosečnost, ležala nekaj tednov in ena gospa mi je prišla občasno pomagati, tako da malo vem, kako to poteka. No, seveda ni imel takrat pripomb, ampak ko mu omenim, da bi zopet kakšno našla, mu ni.
Sicer pa moj ni tak kot tvoj, da gleda za drugim mesom. Mu jaz čisto zadostujem in tudi privlačna sem dovolj in samozavestna, da se ne bojim, četudi bi ena mlada bejba v mojem stanovanju s cunjo skakala.
Tebi pa naj bo kar likanje v ponos!! :))))))))))))))) Lep hobi imaš!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close