Najdi forum

Kako pdf na mail

Dve datoteki (Adobe Acrobat Document) 945 KB in 1,18 MB sem shranila na namizje. Rada bi ju poslala preko maila (yahoo).

V mailu sem kliknila Attachments > Attach File > Basic (single file upload). Tu naj bi se mi odprlo okno z datotekami, pa se nič ne zgodi.

Probala sem že vse mogoče, a ne gre.

Lepo prosim pomoč, preprosto, če se da, za telebane

Poskusi se odjavit iz maila in nato spet prijavit.
V skrajnem primeru bi jaz uporabil kar pdf gostovanje…
http://www.pdf-archive.com

Naloži datoteko, če želiš izberi geslo in nato povezavo pošlji prejemniku. Potem bo prejemnik enosavno preko povezave odprl tvojo pdf datoteko.
LP

Povezavo seveda dobiš, ko bo datoteka naložena…
Potem jo kopiraj in prilepi v mail.

Morala sem stran od rač.

Zdaj sem končno ugotovila, da moram kl. na Attach File (in ne naprej na Basic).

Odprem namizje, z levim kl. označim izbrano datoteko. Do tu gre. Ko pa jo hočem s ctrl in levim kl. prenesti v mail, se mi le kopira v namizju.

Karletto2, 3 mi poveš to opcijo, ker sem že čisto zmešana od vseh mogočih poskusov, čeprav sem to že delala.

Pri tvojem predlogu sem na istem. Ne znam naložiti datoteke.

Če bi bolj natančno opisala svojo težavo…

Odpri stran pdf.archive, spodaj odpri datoteko iz računalnika, jo poimenuj, vpiši poljubno geslo, ponovi poljubno geslo, izberi privat 2-krat, vpiši svoj emai in vpiši geslo, ki ga sama stran zahteva. Potem pritisni “Upload” in čakaj, da se datoteka naloži.
Ko bo datoteka naložena, dobiš povezavo, ki se nahaja v kvadratu spodaj – na koncu strani pod “Permanent link..”. Ta link in svoje geslo pošlji prejemniku

Moja težava je v tem, da ne znam prenesti datoteke iz namizja v mail ali pa v pdf archive.

Kliknem datoteko (levi klik), jo držim in peljem v mail, vendar skoči nazaj. To mi ne gre.

Jupiii!!! Uspelo mi je.

Attach Files > klik na datoteko > odpri > Attachments.

Karletto2 najlepša hvala za pomoč, za tvoj trud.

Lepo praznuj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close