Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako pa kaj vaši zobje?

Kako pa kaj vaši zobje?

Saj sem tukaj. lp

Zdaj ze, mislil sem na takrat ko se forum tresel od nase dobre volje…in se cega. …
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Oja,oja, Andrejka, tudi na pralnem stroju je mogoče popravljati zobe, le pravi zobozdravnik mora biti prisoten pri tem posegu in seveda, da ne pozabim, vrata kopalnice ali prostora, kjer ta stroje je, je zaradi varnostni razlogov, da zobozdravnik ne dobi kljuke vrat na nepravo mesto, bolje ali čisto zapreti ali kako drugače zaščititi. Skratka, popravljanje zob je s pravim zobozdravnikom primerno kjerkoli. Če ti uspe dobiti pravega zobarja, boš še kako rada imela luknjico …….. v zobu!
Pozdrav!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Delala sem v ambulanti prek socialne, ampak ta boljšo varianto.Osnovna je zastonj, pa ni ne lepa ne obstojna. Mostiček imam spodaj.Lok je tanek ,kovinski na notranji strani zob in se ne vidi, potem imam na spodnjih štiricah zaponke, ki se sicer vidijo,ampak se nikoli ne smejim tako, da imam usta tako zeloooo odprta. Zobje so takšni kot moji, barvo tako izberejo po naravnih zobeh.Spodaj imam nove 5,6,7 na eni in 5 na drugi strani.

No, tok od mene, Kaja

:)))

pa hvala za razlago …

Kaj pa če bi kr v banjo dala – saj ni možnosti za poškodbo ?

Jaz sem tud reva pred zobarjem samo je šel moj stari v penzijo in ga je nadomestila Petra.Najbolj nežna ženska v mojem življenju, škoda ker je premlada, bi jo še osvajal tako je pa samo moj Angel varuh v nebotičniku. Apsurd pa je ko so WTC z avioni sem bil pri njej na stolu, še dobro da je naš bolj nizek :)))

samo nežnost

Briljanten predlog. Kaj ko bi se jaz priucil se za serviserja za pralne stroje? Domisljija ze dela…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

jaz sem skeširala 600 mark za mostiček s tremi zobmi.

Nimam vec zobov,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close