Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako pa boste stisnili socialce da se cepijo

Kako pa boste stisnili socialce da se cepijo

Kako pa boste stisnili socialce da se cepijo?

Samo delovno rajo se stiska, socialci pa se smejijo.

Ko bo delovna raja pocepala, mislite, da vam bodo socialci delali?

mona, za sebe se brigi, pa bos imel- a celo zivljenje dost dela.

Na brezdomce si pa pozabil-a.

Ukinit socialno, takoj. In vse subvencije, gratis stanovanja …

Mene pa zanima koga ti to sprasujes. Komu tocno je namenjeno tvoje vprasanje.

Ma omet bom srgal z zida dol ce treba!!! Cepu se ne bom!!! Vi se cepte. Vi se rešte! Kaj bom jaz črnooki čifurski davkoplacevalski odjedalec denarja… Pac evreden zivljenja….

Heh

Prej se pog z mamo na tel… Sva se pogovarjala te dni da bova sla nekaj kupit. Pa mi pravi sine ti ne mozes samnom…  Pac rabis test… Pa jst itak zakolnem, ne… Pravi ona meni ? idemo na protest u petak! Pravim jaz-lahko! Al ja sam tamo u onome djelu dze su kapuljace!… Tolko  da znas… Pravi ok sine.

Idemo na protest u petak!!!

Kaj je govno provokatorsko (drzavna mafija) nimas odgovora.

Znacilno za neizobrazene cefurje, se pravi socialce.  Ukinit podporo , tako se bodo spametovali.

Odgovor na objavo uporabnika
Luanda, 13.09.2021 ob 13:08

Znacilno za neizobrazene cefurje, se pravi socialce.  Ukinit podporo , tako se bodo spametovali.

Ja sej…. Mi čifuri si sploh cepiva ne zaslužimo.

Tako kot kemija je tudi drzavna mafija prisotna v vseh panogah gospodarstva.

dfhdfhdfgdf, 13.09.2021 ob 10:29

Kako pa boste stisnili socialce da se cepijo?

Samo delovno rajo se stiska, socialci pa se smejijo.

Ko bo delovna raja pocepala, mislite, da vam bodo socialci delali?

brezdomci, narkomani in podobni socialci se tudi po večkrat cepijo za denar, zaradi takih, ki se ne želijo cepiti, a vseeno potrebujejo potrdilo o cepljenju. To se dogaja v bogatih državah, kjer je preveč cepiv in ta ostajajo, a jih bogate države kljub temu ne dajo revnim državam, ki bi takoj sprejele ta cepiva, kjer ni dovolj cepiv. To meni ni smešno, zgleda podobno kot delamo s hrano, tukaj je preveč hrane, v Afriki premalo.

Sam res, 13.09.2021 ob 12:54

Na brezdomce si pa pozabil-a.

brezdomci so najdli tržno nišo:  se cepijo za druge, za denar  po 300 EUR računajo na šot.

https://www.24ur.com/novice/korona/cepilni-trg-na-ulici-brezdomcem-placajo-da-se-cepijo-namesto-njih.html?fbclid=IwAR2gcIV-fQRcQBI7FPQEoFeDTbRagpSTzcS64hCRKtT0lHAqRuArD6FHoN0

Rednamay, 13.09.2021 ob 13:23

https://www.24ur.com/novice/korona/cepilni-trg-na-ulici-brezdomcem-placajo-da-se-cepijo-namesto-njih.html?fbclid=IwAR2gcIV-fQRcQBI7FPQEoFeDTbRagpSTzcS64hCRKtT0lHAqRuArD6FHoN0

In to je še dodaten znak, kako dober imunski sistem imajo torej brezdomci že v štartu; da prejmejo nekatri po 4, 5, 7, odmerkov v roku enega leta…..  Kako dober imunski imajo, da jim to prenese – so utrjeni na soncu, vetru, smogu, megli, snegu, mrazu in nekateri podkrepljeni še z alkotom.

ojačan imunski že v štartu, 13.09.2021 ob 14:25

In to je še dodaten znak, kako dober imunski sistem imajo torej brezdomci že v štartu; da prejmejo nekatri po 4, 5, 7, odmerkov v roku enega leta…..  Kako dober imunski imajo, da jim to prenese – so utrjeni na soncu, vetru, smogu, megli, snegu, mrazu in nekateri podkrepljeni še z alkotom.

Po mnenju nekaterih anti cepilcev bi te moralo že zdavno pobrati. Pa jih ne. ne vem, očitno ta cepiva le niso tako hudo učinkovita :-))))

nevem če to drži,da majo kao dobro zdravje zato ker prenesejo več kot 6 ali 7 šusov cepiv. Učinki se pokažejo kasneje.. čez leto,dve.. je pa žalostno,da se to počne. 🙁

raje se zamisli, 13.09.2021 ob 13:19

brezdomci, narkomani in podobni socialci se tudi po večkrat cepijo za denar, zaradi takih, ki se ne želijo cepiti, a vseeno potrebujejo potrdilo o cepljenju. To se dogaja v bogatih državah, kjer je preveč cepiv in ta ostajajo, a jih bogate države kljub temu ne dajo revnim državam, ki bi takoj sprejele ta cepiva, kjer ni dovolj cepiv. To meni ni smešno, zgleda podobno kot delamo s hrano, tukaj je preveč hrane, v Afriki premalo.

seveda se cepijo, samo debili lahko v to verjamejo  in spišejo tako propagando za te pijančke.   Za trik so navajeni ti brezdomci vse narediti, tudi prodajajo se politikom, le da to ni trik. Bo eden to kmalu objavil, pa da vidmo kaj boste potem.

oni se cepijo za druge, 13.09.2021 ob 13:21

brezdomci so najdli tržno nišo:  se cepijo za druge, za denar  po 300 EUR računajo na šot.

Brezdomci so najbolj precepljena skupina nekateri tudi po 15 doz…

Rednamay, 13.09.2021 ob 16:47

nevem če to drži,da majo kao dobro zdravje zato ker prenesejo več kot 6 ali 7 šusov cepiv. Učinki se pokažejo kasneje.. čez leto,dve.. je pa žalostno,da se to počne. 🙁

vsak slovenski brezdomec, ki preživi  in ostane živ med oktobrom in marcem, ima odličen imunski sistem. Ti pa jaz ni šans, da bi v tako kratkem času preživela 5 ali pa 15 šutov tega cepiva.

Žalostno, kam gre vse skupaj, določeni, ki se imajo očitno za nekaj več, ne vedo na koga bi se še spravili, otroke in mlade, starejše, socialce, brezdomce, …

Kaj, ko bi pometali pred svojim pragom, če ste pa tako močni in mogočni pa se borite proti korupciji, krajam, goljufijam in ostalemu kriminalu, ki se dogaja v sferah politike in gospodarstva, ne za to ste pa tiho , ko riti…samo, da se vas ne tiče, je poskrbljeno za vaše ritke…koliko časa še….veste, danes si zgoraj, jutri pa spodaj…ni garancije za nikogar…..

zulukaru, 13.09.2021 ob 17:01

Brezdomci so najbolj precepljena skupina nekateri tudi po 15 doz…

Novinarji so se lotili tega  ZMAZKA na 24 ur po naročilu,  našli so brezdmce za delat budale iz naroda,  češ da je cepivo neškodljivo, če se cepijo po pa  tile  desetkrat.   Kot da se vse ne ve.

Sramota vas je lahko politiki.

KUMINA, 13.09.2021 ob 17:17

Žalostno, kam gre vse skupaj, določeni, ki se imajo očitno za nekaj več, ne vedo na koga bi se še spravili, otroke in mlade, starejše, socialce, brezdomce, …

Kaj, ko bi pometali pred svojim pragom, če ste pa tako močni in mogočni pa se borite proti korupciji, krajam, goljufijam in ostalemu kriminalu, ki se dogaja v sferah politike in gospodarstva, ne za to ste pa tiho , ko riti…samo, da se vas ne tiče, je poskrbljeno za vaše ritke…koliko časa še….veste, danes si zgoraj, jutri pa spodaj…ni garancije za nikogar…..

a tebi ni jasno da smo v psihološki vojni, pritisk na narod? Ja, v vojni smo – namen je pa spret narod med seboj, cepljene in necepljene – to so vojne premišljene taktike pa maščevanja nekaterih preko naroda nekaterim. Pritisk na tiste, ki se še ne vdajo.  Manipulacija z množico. Cepivo je v skladišču in treba ga je porabiti.v kratkem – kratek rok uporabe ima. Sedaj nagovarjajo že 15 letnike, ker če vam starši ne pustijo, se odličjite sami, saj ste zakonsko dovolj stari, pridite in se cepite, ker se hočete -kaj pa vedo mladi nedozorelimožgani, edino njihova genetika je še nedolžna in pomembna za priihodnost, nadaljnih 20, 30 let… ( po metodiki CSDja, da 15 letnik se sam lahko odloči)  In sedaj pritiskajo tudi še cepljeni,  psihično nesramno; samo so tudi prenašalci, dobili so imuniteto, ker se jim ni treba testirati, okužbo pra prav tako širijo kot necepljeni. Nesramni in arogantni so, ker se zavedajo, da so podpisali papir ob cepljenu, da sami nosijo posledice kakršnekoli že bodov naslednjih  letih za prejeto cepivo ( ne pa zdaj takoj po cepljenju, ko še sploh ne deluje, ne vpliva popolnoma na telo), in ki je še vedno v klinični študiji – celo dvojno vzporedni s placebom. Je zadnjič eden tukaj nalepil povezavo do te študije, pa je bilo izbrisano.

Nisem anticepilec -ampak nima me pa pravice noben cepljeni zapostavljati, omalovaževati s prstom kazatio name, če iz upravičenih razlogov še nimam v sebi tega cepiva.

https://media.tenor.com/images/e0132eac9b0acb81e18ab6e25dd2a491/tenor.gif

Evo vam, cepite se.

Jaz si bom dal tiskat majco, ubijte me nisem cepljen.

Bodo vsi bezal k bodo mislil da se mi je odfukal.

pravi minister za zdravstvo, da jim je cilj precepit 70 – 80 % prebivalstva. Tistih 20 – 30 % smo pa socialni problem in brezdomci. Toliko da veš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close