Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako osvojiti dekle

Kako osvojiti dekle

Zdravo

Imam resni problem, Nikakor ne morem osvojiti dekle, sploh nisem zahteven ali zbircen. Prijatelji so mi svetovali naj zamenjam Cliota za kak boljsi avto. Vzel sem kredit za 5 let in kupu Pasata z veliko dodatne opreme. Minilo je že pol leta in nobenega uspeha. Kaj delam narobe, sem kupil napačni avto?

Stopis do nje in jo vprasa, ce ima mogoce za zamenjat 500 €. Ce nima ji pac pustis denar. Problem resen.

Hehe…

Si me spomnil ko sem se igral call of duty… Reinforce…

No… (ok lastna hvala se po dreku vala) ker sem bil najboljsi so vsi pobirali fore od mene. Vsi. Ista puska, isti perki, atachmenti vse vse vse. Vse isto kot jaz. Pa sem se jim norca delal. Da ni fora u “loadout-u” ampak v tem kdo drži kontroler. V umu. In res je tako.

? sicer je verjetno fejk tema ampak prodaj pasata pa kupi nekaj drazjega?

Kasn folksvagn… Makino rabiš!

Odgovor na objavo uporabnika
No pain no gain, 01.08.2021 ob 11:55

Zdravo

Imam resni problem, Nikakor ne morem osvojiti dekle, sploh nisem zahteven ali zbircen. Prijatelji so mi svetovali naj zamenjam Cliota za kak boljsi avto. Vzel sem kredit za 5 let in kupu Pasata z veliko dodatne opreme. Minilo je že pol leta in nobenega uspeha. Kaj delam narobe, sem kupil napačni avto?

Dobra ??

Hvala za smeh hhhahhahhh

Imam 500 evrov kredita, ne morem si privoščit da zamudim obrok, ne iščem punc ki bi padale na denar!!!

Za praznit?

Dougcs na temu monu…

Mazoooo…? O mazoo..? Imal te?

Potem poiskusi z kaksno dobro baterijo sredi belega dneva iskati dekle, ki ne rabi denarja. Vso sreco.

Recepta ni kot je npr. za pasulj. Samo pogum in dolg jezik.

Ma pusti fuuuj ženske in pridi rajši v slovenski peder klub. Ti si samo temeljito namaži rito, pa te bomo že mi potolažili. Tudi passata lahko mirno prodaš in vrneš kredit.

Tele si tele, da se zakreditiraš za avto, da boš našel babo hahaha 🙂 Pa s čim eni ljudje študirajo v naši državi, očitno z lulekom namesto z možgani.

Morda je problem v dodatni opremi? Imaš frekvenčnik in sesalček? Drugače pa le pogumno, le upam, da Passat no bel.

Passata vozi mamin sinko Marjanček, pa še zdaj nima babe. Kupi BMW, to je jebaćki avto. Kaj pa govoriš te punci sploh? A si vljuden, ustrežljiv, predvidljiv? Postani kaj drugega.

Prosim brez politično nekorektnih pripomb , imam diplomo iz FDV ja, res da trenutno delam izven svoje izobrazbe, trenutno v proizvodnem sektorju. Toda kakor upam da bo našel službo na svojem področju, upam da bom našel pravo dekle. Zato prosim za resne in konstruktivne predloge!!

Preberi knjigo z naslovom MOJIH PRVIH STO, pa se te morda prime kakšna modrost, avtor ima na tem področju ogromno referenc.

Eni ne morejo osvojiti dekleta z passatom. Drugi ga lahko zapecajo z kolesom na 21 prestav.

Haha avtor, si me pa zdej full nasmejal 😀

Pa je.beš avto. Ok ja, pada na avte res določen tip punc, ne pa vse. Ma da mi se prpelje z ne vem kolk hudim avtom, če mi že vizualno ni všeč, če ni komunikativn, prizemljen, samozavestn, če nima smisla za humor….pač vse lastnosti na tipih ki so men všeč, džabe mu ne vem kakšn avto in njegovo bogastvo tud  če ga ima.

Če moraš loviti dekleta na avto, to pomeni da si grdavš.

Torej, kupi boljši avto.

Pleh picke se lovijo na mecke. Ziher ne fish palico.

Lahko ima tudi karolo.

Jaz vse kar imam na kolesa sta dva sesalca in bicicleta. Zato me nobena ne hoce.

Trenutno sem v dnevni sobi kjer gledam po prostoru. Prostor v katerem sem ima nevidne oči. Na steni desno od mene je gobelin Mona Lisa. Poročnega prstana ne vidim. Odseva svetlobe v zenicah tudi ni videti. Aja, seveda skozi moje oči lahko gleda tudi Večna Princesa Večnosti. Sem v službi njenega visočanstva, ki vse vidi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close