Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako omejim vidnost prijatelja na vse objave

Kako omejim vidnost prijatelja na vse objave

kako se nastavi, da eden od mojih prijateljev ne bi videl nobene moje objave oz objave drugih?
In kako se skrije profilna slika- tudi tega ne znam nastaviti, ker so nove nastavitve..
če kdo zna naj mi opiše postopek
HVALA

Živjo,

Jaz sem takšnega “prijatelja” kar lepo odstranila s seznama prijateljev – klikneš nanj in na levi strani se ti prikaže možnost blokiraj…
Za slikico pa žal ne vem…

Lp

Čak, če NE želiš z nekom delit svojih objav in slik, potem to definitivno NI tvoj prijatelj. Zakaj ga torej imaš vpisanega? Da se naokoli hvališ, koliko “prijateljev” da imaš? Bedno…

enega takega sem dala v skupino, posebej narejeno in samo za take tečnobe- slednje vidijo samo kaj je v tej skupini objavljeno, na glavnem zidu pa ne. najprej ustvari skupino, potem ga daj noter, potem pa ga izbriši iz seznama glavnih prijateljev. lahko v to skupino daš še kakega drugega prijatelja- lahko tako, da pa ta vidi vse- no potem se ta izločeni ne bo čudil, zakaj je tako sam na tisti strani, kjer nič ne dogaja 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close