Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako odstraniti nadležno ozadje?

Kako odstraniti nadležno ozadje?

Še sam se več ne spomnim, kdaj in kako sem nastavil z neke spletne strani novo ozadje – fotko. Odtlej je z nobenim program niti s spremembo ozadja ne morem več odstraniti. Če nastavim za wallpaper neko drugo sliko, se mi ta za hip pokaže a zgolj v ozadju, kot bi jo ta osnovna slika prekrivala. Slike, ki jo želim odstraniti, ne najdem med ostalimi BMP-ji, ki so v windowsih na voljo za ozadja. Uporabljam Win XP Pro. Ali obstaja kakšna možnost, da se omenjenega ozadja znebim s popravkom v registru ali kako drugače?

poskusi zbrisati zgodovino in pa začasne internetne datoteke. verjetno imaš sliko shranjeno tam

POSTAVI SE NA DESKTOP , KLIKNI Z DESNO MIŠKO , PEJT NA PROPERTIES NATO KLIKNI NA DESKTOP IN ZAMENJAJ SLIKO.
NATO PA OBVEZNO RESTARTI PC.

UPAM DA BO RATALO,…

Vse to in še marsikaj drugega sem poskušal… a žal brez uspeha. Še kakšen nasvet?

Ta slika sigurno ima ime, ane? Pojdi pogledat v mapo C:\WINNT, mogoče si jo spregledal.

Ali pa: Start -> Iskanje -> Vse datoteke in mape -> vpiši njeno ime -> v Več dodatnih možnosti pa glej, da so kljukice povsod -> Išči -> in izbriši.

Lahko pa ponoviš vajo tudi v varnem načinu… Imaš še možnost Obnovitve sistema, če veš datum kdaj si si jo snel, register ti je pa čisto zadnja postaja.

Če ti še ni ratalo poklici na servis!

servisi: QSERVIS,AVTENTA SERVIS,ATLANTIS SERVIS,..

Upam da ti bo lahko kdo pomagal.

lep pozdrav

LOL, dvomim, da bi se servisi ubadali s takimi malenkostmi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close