Najdi forum

Kako odstranim

Kako naj si odstranim email.si iz racunalnika,ker me strasno jezi da nimam sumnikov?!
Imam XP Pro.Prosim vas za izcrpna navodila.
Ze vnaprej HVALA in lep pozdrav.

email.si nimaš na računalniku ampak je to neka spletna stran in je ne moreš kar odstranit. Pač jo nikoli več ne obiščeš in to je to.

Če pa si imela v mislih kaj drugega, npr. da tvoj Outlook sprejema pošto iz email.si al kaj pa vem kaj, potem pa napiši malo bolj jasno.

Sumnike si pa zrihtaj pa te ne bo vec jezilo 🙂

He he….sej nisem mislila tako ven iz racunalnika,se opravicujem.Res pa je,da sem mislila,da se ta zadeva pac odstrani.
Kako pa si uredim sumnike?Ali mi lahko napises kaj vec,ker nisem ravno vesca pri racunalniku,razen kaksno traparijo uspicit…

LP

hja kaj pa vem, sem mislu, da hočeš shekat email.si in jim sesut server ker pač tebi šičniki ne delajo 🙂

Drugače pa če misliš, kako zapret email predal…Najboljš je če ga kar pri miru pustiš, ga bojo že sami po nekaj mesecih neaktivnosti.

Glede šumnikov pa..katere windowse sploh imaš?

Imam XP Pro.Zelo ti bom hvalezna,ce mi bos pomagal.
Email bom pa ignorirala,upam,da me bodo cimhitreje skenslali in ne bo potrebno cakati nekaj mesecev. ;)))

LP

Za fonte si nastavi tako kot je opisano tule

Za email.si pa copy/paste iz njihovega faqa :

Kako odpovem svoj poštni predal pri email.si?
Odpovedovanje poštnega predala na email.si ni potrebno, razen če iz kakršnih koli razlogov želite takojšnjo zaprtje predala.

Predal bo samodejno izbrisan, če ga daljši čas ne boste uporabljali.

Če želite takojšnjo odpoved predala, nam sporočite podatke, ki ste jih vnesli ob registraciji. Preko njih bomo preverili, če ste pravi lastnik predala.

Hojla.Šumniki so se vrnili…heheheee….sam ponos me je.Izgleda,da je bil problem v googlovi orodni vrstici.Sedaj sem jo dala ven in šumniki so se vrnili.
Hmmm,vseeno hvala in lep dan ti želim.

LP.BEJBA

Šele sedaj mi je prišlo na misel,da sem ti seveda dolžna vsaj napisati,kako mi je uspelo priti do odgovora za moj problem.
Na starševskem čveku(naš forum),ima ena bejba podoben problem.Seveda sem se ji pridružila z vprašanjem še jaz…..in poglej ga zlomka.Oglasila se je ena bejba Oja,dala predlog……in moji šumniki so se vrnili.

Takole…..da ne boš mislil,da sem se izneverila našemu forumu…hihihiiii ;))))

LP

Hja tam so starejši in modrejši in znajo več kot mi tule :))
Posebi če so 3 bejbe na kupu :))

Če te bo pa še kdaj kaj računalnik hecal, probaj pa malo bolj natančno napisat kaj ti nagaja, ker če bi takoj povedala, da imaš problem s šumniki le pri pisanju v Internet Explorerju, bi bla zadeva kuj rešena 🙂

Priznam…res nisem bila prav izčrpna pri svojem vprašanju.Se bom drugič bolj potrudila,čeprav upam,da bo čimmanjkrat tale drugič.
Hja,tri bejbe na kupu….in že dežuje ;)))

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close