Kako odklopiti?
Zdravo. Morda kakšen konstruktiven predlog, kako odklopiti osebo, ki jo ljubiš, ker so stvari trenutno še nejasne. Kako se samo predati temu kar sledi? Ali bo ali ne bo… Nekako se bodo stvari že razrešile a kaj ko ta oseba preprosto ne gre iz glave. Na obeh straneh ista čustva. Strah me je, da bi lahko zavoljo okoliščn toliko potlačila čustva, da jih preprosto ne bo več. A med nama je nekaj res noro dobrega… nekaj kar še v svojem življenju nisem čutil (zgodnjih 40 let drugače za kontekst). Preprosto čutim, da je nekaj posebnega in je nikakor ne želim izgubit a minute se vlečejo kot ure… Težko mi je samo čakat in čakat… Včasih se mi zdi, da samo čakanje ni dobro…
Nekako se mi je zdelo, da je tema za ta sklop.
Pa lep dan.
nesrecen79, 27.10.2021 ob 16:21
Zdravo. Morda kakšen konstruktiven predlog, kako odklopiti osebo, ki jo ljubiš, ker so stvari trenutno še nejasne. Kako se samo predati temu kar sledi? Ali bo ali ne bo… Nekako se bodo stvari že razrešile a kaj ko ta oseba preprosto ne gre iz glave. Na obeh straneh ista čustva. Strah me je, da bi lahko zavoljo okoliščn toliko potlačila čustva, da jih preprosto ne bo več. A med nama je nekaj res noro dobrega… nekaj kar še v svojem življenju nisem čutil (zgodnjih 40 let drugače za kontekst). Preprosto čutim, da je nekaj posebnega in je nikakor ne želim izgubit a minute se vlečejo kot ure… Težko mi je samo čakat in čakat… Včasih se mi zdi, da samo čakanje ni dobro…
Nekako se mi je zdelo, da je tema za ta sklop.
Pa lep dan.
Bere se precej zakomplicirano. Če bi bolj preprosto napisal bi nam bilo lažje odgovorit
V kakšnem odnosu pa si s to osebo ?
Poglej jaz sem trenutno na istem. Ne znam pomagat ne tebi niti sebi. Sem poročena 2 otroka. Srečala sem enega tipa, ki mi 24 h ne gre iz glave. Vsako prosto min, ko me nihče ne gleda, ga pokličem. Z možem se nikoli nisva ne klicala ne pogrešala. Zanč sva bila skup 6 h v lokalu. Ugotovila, da poznava iste ljudi. Skratka grozno. K se ne moreš, kar rešit familije.
Forum je zaprt za komentiranje.