Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKO OBNOVIT IPOD

KAKO OBNOVIT IPOD

Živjo, na I tunes me je začelo opozarjati, da moram obnoviti ipod. Ampak, če pritisnem ta gumb, mi ga bo nastavilo na tovarniško nastavitev, se pravi, bom izgubila vso glasbo. Kako to narediti? Hvala, lp

Model?

Točen prepis “opozorila”.

De omnibus disputandum..

Gre za Applov I pod, napiše: I tunes je detektirao  Ipod u modu obnavljanja. Trebate obnoviti ovaj Ipod kako biste ga mogli kiristiti s aplikacijom Itunes. Sorry za hrvaščino.

MODEL?

iPodi so VSI Applovi, samo je veliko različnih.. od kalsičnih, nano.. do touch.

Original zapis pa bolj pomaga v ANGLEŠČINI. Iz hrvaščine in slovenščine mi ni čisto jasno, kaj se dogaja – je nekdo že zaštartal Factory reset?

Če želite rešiti glasbo na iPodu, se splača naložiti na računalnik alternativne programe iTunes. Potegnete dol glasbo in nato pustite iPadu, da se resetira.

De omnibus disputandum..

Google: Best iTunes alternatives.. in poiščite zastonj varianto.

Syncios npr. je bil do nedavnega zastonj, a je žal postal plačljiv.

iTunes je pa katastrofalen monstrum od software-a.. počasen, omejen, izbirčen.. in še preglomazen (zasede veliko prostora na računalniku).

De omnibus disputandum..

Verjetno gre za “RESTORE”:
https://discussions.apple.com/thread/4402320

De omnibus disputandum..

VSE kar ste kupili preko iTunes se bo ponovno naložilo preko iCloud-a.

Vse kar ste pa ročno dodajali na iPod, bo pa potrebno ponovno naložiti na iPod.

De omnibus disputandum..

upgrejdaš na najnovejšo verzijo iOS in se ponovno prijaviš s svojim apple ID, vse boš imela kot prej.

Odgovor na objavo uporabnika
Jabolko je zakon, 20.05.2021 ob 15:20

upgrejdaš na najnovejšo verzijo iOS in se ponovno prijaviš s svojim apple ID, vse boš imela kot prej.

Zgolj v primeru, da je dovolj prostega prostora.. če je iPod popolnoma poln, ne bo šlo.

De omnibus disputandum..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close