Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako nekaterim uspe iti iz enega razmerja v drugo v kratkem času, varati ali preprosto seksati za eno noč??

Kako nekaterim uspe iti iz enega razmerja v drugo v kratkem času, varati ali preprosto seksati za eno noč??

Kako nekaterim to uspe? Očitno smo si res zelo različni. Do sedaj sem imela 2 partnerja. S zadnjim sva se razšla pred slabim letom. Pa še sedaj mi niti na misel ne pride, da bi bila z drugim moškim. Moja čustva niso v stanju na novega.

Kako nekaterim uspe skočiti iz enega na drugega? Ali so popolnoma čustveno mrtvi? Tega res ne bom nikoli razumela.

Tudi meni ni jasno. Sem pa na podobnem kot ti. Mogoče bom naslendje leto našla tole temo in mislila, da sem jo jaz odprla.
Pa po svoje bi mi odgovarjalo najti kakega tipčka, da bi lažje pozabila bivšega.

Ene pa takoj najdejo, par dni, niti ne par tednov, pa se že stiskajo z drugim.
Jaz pa niti nobenega kandidata ne najdem, kaj šele, da bi me pritegnil.

Pa saj kakšnega tipčka ni problem najt, sam sploh ne gre, kot neka čustvena blokada, tudi če bi se prisilila biti z nekom sedaj sploh ne bi mogla. Preprosto ne bi šlo. A je še kdo tak? A sem preveč čustvena ali kaj?

Pa saj kakšnega tipčka ni problem najt, sam sploh ne gre, kot neka čustvena blokada, tudi če bi se prisilila biti z nekom sedaj sploh ne bi mogla. Preprosto ne bi šlo. A je še kdo tak? A sem preveč čustvena ali kaj?
[/quote]

NO ja, meni je oboje problem. Tipčka najti pa tudi, če bi se kdo našel, me ne bi mikalo.

Kako ti uspe tak razvrat zombijev sploh poimenovati razmerje?

Ko si je moj sedaj bivši našel ljubico, pa sem prepoznala kakšen v resnici je, sedaj ima pa že novo (ker se ljubica ni hotela vezat), vse v roku enega leta. Jaz mislim, da se takšni ljudje orientirajo samo nagonsko.

In kaj dokažeš s tem, da si med eno in drugo zvezo leto, dve samski? Pokončno držo? Svetniški sij?

Med prvim in drugim partnerjem sem imela pavzo 6 let. Nato sem bila v zvezi 2 leti s čustvenim invalidom, maminim sinčkom, narcisom, egoistom, nezvestim človekom. Moža sem spoznala teden dni po razhodu s tem maniakom. In kaj zdaj? Je čustven imbecil boljša partija, ker sem bila predtem 6 let samska? Mož, ki je krasen partner, oče in najboljši prijatelj pa zanič, ker sem ga spoznala tako hitro po razhodu?

Ustvarjate si namišljena pravila, ki z življenjem nimajo nič skupnega.

Psihološko zdrav človek, ki je bil v odnosu zaradi prave ljubezni, potrebuje čas, da odnos preboli in gre naprej. Takšna kot si boš prepoznala tudi človeka z boljšimi vrednotami. Človek, ki skače iz veze v veze, ni sposoben pristne ljubezni in globokega odnosa.
Mogoče se ti zdi celo nekje v notranjosti zdi “fajn”, da lahko nekdo tako hitro preboli in gre naprej, ampak verjemi vedno na škodo sebi, notranje pa trpi bolj kot tisti, ki se odloči, da bo razpadel odnos predelal in dal času čas, kolikor pač že, (lažni občutki pripadnosti ne morejo pretentati niti srca niti duše). Bolj kot je človek v stiku s samim seboj, bolj razume takšne stvari. Instant stvari niso nikoli tako dobre kot stvari, ki se cmarijo na klasičen način, običajno so tudi slabše za naše zdravje. Tudi to je kopija slike za ljubezen.

Ljudje smo si razlićni. Zelo. Jaz že nekaj let prebolevam mojega moža, mislim da nikdar več ne bom našla nekoga ki mi bo toliko pomenil. Sem se zapletla z enim tipom vendar do česa fizičnega ni prišlo. On mene ne privlači, jaz njega očitno tudi ne toliko da bi se potrudil za mene. Spoznala pred kratkim tipa, ki mi je noro všeč. Me osvaja, vabi na pijačko itd. Vemo kaj sledi. Ne morem. Godi mi njegovo zanimanje, flirtanje. Več od tega ne bo šlo.

Ne gre za pravila ne gre za ponos. Gre za neko blokado ali kaj. Pa si mislim zakaj ne. Saj je že čas. Želim si intime. Samo hočem da sem to jaz kot osebnost, ne da mu je vseeno ali sem to jaz ali katera druga pi… Pa velja to za oba, za tega ki hoče sex in za tega ki pride k meni samo sedet in gledat tv.

Jaz sem podobno kot ti avtorica, le da še samska malo več časa od tebe po zadnji dolgoletni vezi. Moj bivši si je našel novo po dveh tednih, pravi, da je srečen. Kako je prebolel najino vezo, če je, ne vem.
Jaz sem tudi imela do sedaj dva partnerja in po obeh razhodih sem bila samska nekaj let. Za razhod sem obakrat dala jaz pobudo in ob razhodu sem že oba prebolela.
Meni se zdi, da funkiconiram na nek določen način. Po razhodu počistim materialne stvari za partnerjem, čustveno (v mislih se odvijajo pretekli dogodki z njim) je še nekaj časa prisoten, tudi mogoče zaradi navade in ker pač ne moreš človeka s katerim si prebil veliko časa čez noč izbrisat iz spomina. No potem se začne inventura pri meni, da postavim vse stvari na svoje mesto, počistim za sabo, se rešim vseh preteklih bremen in potem sem pripravljena na novo obdobje. V tem obdobju, ko sem samska, poskusim uživat maksimalno.Po obeh razhodih nisem iskala partnerjev, kvečjemu se jih otepam, ker signalčki vedno delajo sto na uro 🙂 V glavnem do zdaj še mi noben ni dovolj ogrel srca, torej ne čakam na nobenega, ne pričakujem nobenega, samo se prepustim in uživam to obdobje življenja. Je pa res, da ko sem v vezi, se popolnoma predan in pričakuje to tudi iz druge strani, verjetno prav zaradi tega pride pri meni malo kandidatov v poštev 🙂
Jaz tudi tega ne razumem, ko gredo nekateri po razhodu takoj v novo vezo, ali varajo, skočijo v pojstlo z nekom za eno noč, kako je pri njih s čustvi. Jaz zase vem, da tega nisem sposobna.

Ljudje z blokado na srčnem predelu, v pretoku srčne energije. Na tem področju imajo za razreševat stvari še iz daljne preteklosti, iz časa odraščanja.
Tudi tisti, ki trdijo, da “ljubijo” le enega(pa če so v vezi s to osebo ali ne) naokoli pa se gonijo z drugimi. Nekateri pravijo, da ne morejo jesti vsak dan šnicla. Drugi da ne morejo koga drugega “ljubiti”, bodo pa z drugimi delili telo (nikdar srca), jih torej ponucali za sex, brez tega pač ne morejo, so ujetniki uma, ki rabi sex za sprostitev. Kar pa seveda nima nobene veze z ljubeznijo. Nimajo pojma, kaj ljubezen sploh je. Zato pa imajo blokado na srčnem predelu in v pretoku srčne energije. Taki povečini tega tudi nikdar ne razrešijo, ker je preboleče kopat po ranah, ki jih je zadala matka in predatorka, ki jim je kot mladcem snela jumfra.
Če veš kaj je ljubezen svojega telesa ne deliš kar z enim. Že iz ljubezni do sebe ne. 😉

Sem mislila da ni možno. Pa se mi je zgodilo. Sex za eno noč. Povabil me je na pijačko začel poljubljati in se nama je odpeljalo. Verjetno se ne boma več videla. Prej sem bila samo s svojim možem. Sex? Nič posebnega. Slabe vesti tudi nimam. Vem zdaj kako je sex brez čustev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close