Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako negujete vrat?

Kako negujete vrat?

Stara sem 40 in do sedaj nisem nič posebno posvečala pozornosti negi vratu.Sedaj pa bo kar treba.

Kako ve negujete vrat? Uporabljate kake posebne kreme? Kaj pa maske?
Malo mi svetujte.

Namažem si ga vsak večer z enako kremo kot za obraz.

Bingelnov sok?

hahahaa…………ja, sam ta je samo občasno.

Po vsakem tusiranju si ga namazem z mlekom za telo. Sem pa bolj 30+ kaor 40-.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

[quote=”radovedna

Od vedno si ga mažem z isto kremo, kot obraz… Pazi, da mažeš vedno navzgor… 🙂

Glede na to, da boš komaj sedaj začela skrbeti za kožo na vratu….se ti še nič ne pozna? Mislim, tako po izgledu? Ker tukaj je koža zelo občutljiva in na dekolteju in če ni vzdrževana…
Sicer pa, zjutraj in zvečer ga mažem z isto kremo kot obraz (nočna ali dnevna), prav tako dekolte, tudi s tonikom…pa maske in nežni pilingi občasno.
Obraz zmeraj mažeš od nosu navzven proti ušesom, vrat zmeraj od dekolteja navzgor proti bradi, dekolte od sredine proti podpazduham..Toliko pač mičkeno “za zraven”:))))
Lepo nedeljo vsem!

Nekaj pomaga tudi obrazna oziroma “vratna” telovadba (kroženje z glavo levo-desno v krogih, raztezanje mišic spodnje čeljusti, tolčenje podbradka …) in olivno olje. Binglenov sok z vsemi beljakovinami, minerali, vitamini je pa sploh zakon – pa še zastonj je.

Ma ne sok, ta se posuši.

Bingeljnovo olje, da fejst drsi!

R

Seveda, gor je treba, pa če je še kaj trdilca vmes, je pa sloh de best:-))

R

za uno, ki sprašuje, če se ti pri 40 na vratu še nič ne pozna, ker nisi skrbela za vrat, ja halooo, 40 so še mlada leta, najlepša, če se bo že sedaj kaj poznalo, bi bil pa res hudič. Kupi so dobro kremo za obraz in nato vsako jutro in vsak večer z njo po obrazu, in naprej po vratu in dekoleteju, dekolte si tudi pozabila…Lahko uporabiš le eno kremo, dnevno tudi za ponoči ali le nočno tudi za čez dan, le najdi kremo, ki tebi odgovarja, meni recimo nivea visage light s Q10. Enako sem stara in na meni ni še nič gub, res pa je da jih ima tudi moja mati pri 65 bolj malo, to je odvisno veliko tudi od dedneh zasnove in še nečesa, ste opazile, kako su suhe ženske veliko prej gubaste…no tukaj pa ni vredu da si suhla;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close