Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ne uspete dojeti..

Kako ne uspete dojeti..

Česa si ti vse še ne boš izmislila ? Včeraj si mi napisala, da me je žena zapustila, a štejem komaj nekaj čez 20 let. Zdaj se pa že kar zgledujem po Daterju, a dlje časa sem prisoten na forumu od njega lol. Comedy gold 😀

Nič ti drugače ne razmišljaš. Čist isto razmišljaš, kot jaz. Če bi drugače razmišljala, bi sobivala s kakšnim fajn dedcem.

Glej Marko
če sodeluješ na tem forumu pač moraš pričakovati tudi del kritike. Ne vem čemu je problem, eni so pač lepi, drugi mislijo, da so, eni so duhoviti, eni mislijo da so, eni so popolni, eni zagrenjeni, eni zdolgočaseni, …

Vsaj jaz sem ta forum doživela kot dajanje različnih mnenj, z enimi se strinjaš z drugi pač ne. V tem kratkem času sta mi najbolj blizu Margot in Anilopca (kaj češ če je moja sestrica :-). Za moške bi rekla, da kar iskreno govorijo. Moj pogled na nekaj monovcev
– Marko – želi vedno ugajati ženskam
– Robi – dobričina ampak naveličan žensk
– Entip – še vedno bi rad dokazal, da je zanimiva partija – včasih prijazen, včasih zajedljiv
– Marihuanca – provokator
– Dater – Ko je odkril, da je za ženske še vedno zanimiv, vsem propoveduje o novem slogu in ga želi vsem približati – en razume da pač eni radi živijo enostavno življenje; malo empatije in širine mu ne bi škodilo.
– Matjažko – zaseden in sodeluje na forumu, da mu čas mine
– Seba – zaradi določenih negativnih dogodkov iz preteklosti je postal kar zagrenjen
– EB – bi rad bil enak Daterju, ampak mu žal ne uspeva tako (očitno izgled le ni tako bogovski)[/quote]
Gazelca, ti kosmato bitje na doooolgih nogcah 🙂
Tale tvoja kontra Sebotovi sagi o MON ženskah je zanimiva. Bi si zaslužila svojo temo, da ne bo tako neopažena.
Imam pa eno pripombo. Namreč ničesar ne poskušam dokazovat.. Jaz definitivno sem dobra partija 🙂

Glej Marko
če sodeluješ na tem forumu pač moraš pričakovati tudi del kritike. Ne vem čemu je problem, eni so pač lepi, drugi mislijo, da so, eni so duhoviti, eni mislijo da so, eni so popolni, eni zagrenjeni, eni zdolgočaseni, …

Vsaj jaz sem ta forum doživela kot dajanje različnih mnenj, z enimi se strinjaš z drugi pač ne. V tem kratkem času sta mi najbolj blizu Margot in Anilopca (kaj češ če je moja sestrica :-). Za moške bi rekla, da kar iskreno govorijo. Moj pogled na nekaj monovcev
– Marko – želi vedno ugajati ženskam
– Robi – dobričina ampak naveličan žensk
– Entip – še vedno bi rad dokazal, da je zanimiva partija – včasih prijazen, včasih zajedljiv
– Marihuanca – provokator
– Dater – Ko je odkril, da je za ženske še vedno zanimiv, vsem propoveduje o novem slogu in ga želi vsem približati – en razume da pač eni radi živijo enostavno življenje; malo empatije in širine mu ne bi škodilo.
– Matjažko – zaseden in sodeluje na forumu, da mu čas mine
– Seba – zaradi določenih negativnih dogodkov iz preteklosti je postal kar zagrenjen
– EB – bi rad bil enak Daterju, ampak mu žal ne uspeva tako (očitno izgled le ni tako bogovski)[/quote]
A to pa je Gazelina verzija moških MŽ čveka ? 🙂
Me pa zanima, na podlagi česa si si ustvarila mnenje, da sem naveličan žensk ?

Tudi mene zanima, kje je v meni našla primerjavo Daterju, ko pa se nikoli ne hvalim koliko žensk sem podrl, ne razlagam vam o svojem privat lifu, nič ne dobite od mene, ker si že v naprej predstavljam kakšen odziv bi to bil. Samo stokanje, jamranje, kako nezrel in neodgovoren sem. Sami poštenjaki tu gor lol. Drugi razlog zakaj nič ne dobite od mene je pa, ker tudi sami nič ne poveste o sebi. Potem, ko boste začeli provocirat, bo pa spet ista pesem “sam si si kriv, kaj pa pišeš o tem in tem” in mi naprej metali naprej stvari, ki sem jih pisal pred tremi leti. Dragi moji, dejstvo je, da vi lajfa sploh nimate, vi znate samo ocenjevat, kritizirat life drugih.

Pošolal cel Mon

Lp

Enostavno Bog

Uf, tri leta že jokcaš tu gor, resi si bog-i.

Takšen, kot so omenjeni, pa res nisem bil nikoli.
Žensk nisem nikoli sovražil, pa domišljal si tudi nisem, da imam popolno telo. 🙂

da je Robi naveličan žensk. To se ti le tako zdi, ker ima svojo miselnost, kot jo pač ima in možno, da si njegove izjave mal drugače razlagaš. Stvari je treba gledat v celoti, ne sam površinsko…

Takšen, kot so omenjeni, pa res nisem bil nikoli.
Žensk nisem nikoli sovražil, pa domišljal si tudi nisem, da imam popolno telo. :)[/quote]

To je očitno. Predvsem očitna je razlika kar se tiče podstrehe in pospravljenosti na podstrehi :).

Sej s solato ga tudi nikoli ne boš imel. Za to je potrebno proteine vnašat vase, priporočena doza 200g beljakovin dnevno, pa najmanj eno uro na oddelat na fitnesu. In ti kao nek strokovnjak za prehrano…

Pa dobro, babe ki tu ploskate nekaj družinskim tipom, za katere predvidevate, da so primerki, kakršnih si želite, bi se počasi lahko vprašale, zakaj ve doma kakšnega takega nimate. Vam bom jaz povedal zakaj, ker ste komplicirane, ker z moškimi nočete ničesar imaeti, ali pa ker vas taki moški, za katere zatrjujete, da si jih želite, v reali ne privlačijo. Raje ste same, kot da bi kaj imele z njimi, ali pa še raje nabirate izkušnje z moškimi svinjami, ker vas pač to vzburja.

Če pa še evdno trdite, da nimam prav, pa to sebi v reali dokažite, ne tukaj s pisarijami . Ajde, najdite si fajn dedca in imejte z njim vredu familijo, če je to to, kar si baje želite.

Ne dvomim v to, da Robi bolje zgleda kot kak BB.
Robi ima verjetno atletsko postavo.
Tisti, ki pišejo o 200g proteinov pa imajo verjetno bb postavo.

Predvsem to. Pridni dečki pač ne dobijo fu*at.

Robi je starec, past his prime. Njega lahko samo še steroidi rešijo.

Sej s solato ga tudi nikoli ne boš imel. Za to je potrebno proteine vnašat vase, priporočena doza 200g beljakovin dnevno, pa najmanj eno uro na oddelat na fitnesu. In ti kao nek strokovnjak za prehrano…[/quote]
To mi je vse jasno.
Vendar še to ne pomeni, da imam interes biti takšen. Ni mi do tega, da bi se hvalil pred drugimi z nekimi mišicami, ker mi to deluje nezrelo in otročje. Me spominja na tiste ženske, ki se urejajo le zato, da bodo dobile čimveč pohval. Ob tem pa skrivajo svojo nizko samozavest.
Dovolj mi je, če je ena ženska zadovoljna z mano in jaz s sabo. 🙂

Skinny fat pa ni atletska postava. Atleti imajo mišice.

Robi je starec, past his prime. Njega lahko samo še steroidi rešijo.[/quote]
Pojma nimaš. 🙂

Veš kaj je atletika?
Recimo maraton. Si predstavljaš enega fitneserja oz enega b.bilderja, da teče maraton?
So pa tudi metalci diska atleti. Pa še mnogo drugih.
Saj menda ne misliš, da so ženskam bilderji všeč?

Mogoče se b.bilderji obnesejo za sneg kidat pa kanale kopati pa prenašati cigle pa tako naprej. Tam se pa rabijo mišice.

Veš kaj je atletika?
Recimo maraton. Si predstavljaš enega fitneserja oz enega b.bilderja, da teče maraton?
So pa tudi metalci diska atleti. Pa še mnogo drugih.
Saj menda ne misliš, da so ženskam bilderji všeč?[/quote]
Oh waw, poglej kako daleč smo že prišli. Nekdo, ki še v življenju ni poprijel za uteži mi bo zdaj razlagal o mišični masi. Kdo govori, da bodbyuilderji tečejo maratone, pa kdaj sem jaz napisal, da izgledam kot bodybuilder ? hahahahahaha

Bilderji so všeč le sami sebi, ker so obsedeni s sabo.
Jaz bi jih poslal na njivo krompir kopat, me zanima kako dolgo bi bili sposobni delati s svojimi mišicami. 🙂

Kaj krompir, za tak kup mišic je treba kaj bolj konkretnega. Vsaj kramp in kanal skopat ali pa kake grčave drva za cepit. Razen, če misliš, da niti za krompir kopati, kar počno tako otroci kot starke, ti fitneserji niso?

Seveda jih ne, ker niso sposobni.

Bodybuilderji hodijo na tekmovanja in si s tem služijo pare. Ti na drugi strani za đabe sediš pred računalnikom, potem ko ti ženska zateži, da samo lenariš, greš pa na vrt krompir kopat lol

Seveda jih ne, ker niso sposobni.[/quote]
Maratonec je npr moj bivši sošolec iz osnovne šole. Visok nekaj čez 180cm, tehta pa komaj vsega 50 kil. Res uspeh s tako kilažo odlaufat maraton. Pa vse ženske se palijo nanj…kao, ženske sploh še imel ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close