Kako ne uspete dojeti..
Ti ne samo, da premišljuješ o njih, še pomagat jim hočeš, ko jih tako zavzeto, dan za dnem, večkrat na dan, “dviguješ iz njihove bede”…
True that, ampak ti si že tok spran v kepi, da si že počasi začel mešat realo in virtualo. Veš tipkanje na forumu ni enako druženju. Družim se s prijatelji, zunaj kofetkamo, se pogovarjamo, igramo košarko, hodimo na fitnes, pecamo pičoze itd
Daj ti luzer meni raje povej kdaj si nazadnje prestopil prag svoje hiške ?
Seveda, jaz sem že dolgo na monu. Zato me toliko bolj čudi, da taki domenvno super moški, ki so seveda že leta samski, ker jih nobena ne mara, še vedno dneve in dneve visijo med nami luzerji.
Komu se naj zahvalim za čast, da so taki vrli fantje stalno, dan za dnem tu gor, med nami luzerji?
Je pa jasno zakaj Marko, Robi, On in podobni niso samski in nekateri drugo so samski :).
Spremembe si očitno želiš le ti. Dokaj bedno, ker ti ne ratuje tega spremenit, se strinjam. Poskušaj pri sebi, ne pri drugih. :))
Spremembe si očitno želiš le ti. Dokaj bedno, ker ti ne ratuje tega spremenit, se strinjam. Poskušaj pri sebi, ne pri drugih. :))[/quote]
Kot ti, samo da je vajin “trud” nasprotujoč in zato sta si hitro v laseh. Markec, tudi ti se trudiš obupano svoj pogled in razumevanje predstavit kot edino resnico., Vsakomur, ki ima drugačnega
Glej Marko
če sodeluješ na tem forumu pač moraš pričakovati tudi del kritike. Ne vem čemu je problem, eni so pač lepi, drugi mislijo, da so, eni so duhoviti, eni mislijo da so, eni so popolni, eni zagrenjeni, eni zdolgočaseni, …
Vsaj jaz sem ta forum doživela kot dajanje različnih mnenj, z enimi se strinjaš z drugi pač ne. V tem kratkem času sta mi najbolj blizu Margot in Anilopca (kaj češ če je moja sestrica :-). Za moške bi rekla, da kar iskreno govorijo. Moj pogled na nekaj monovcev
– Marko – želi vedno ugajati ženskam
– Robi – dobričina ampak naveličan žensk
– Entip – še vedno bi rad dokazal, da je zanimiva partija – včasih prijazen, včasih zajedljiv
– Marihuanca – provokator
– Dater – Ko je odkril, da je za ženske še vedno zanimiv, vsem propoveduje o novem slogu in ga želi vsem približati – en razume da pač eni radi živijo enostavno življenje; malo empatije in širine mu ne bi škodilo.
– Matjažko – zaseden in sodeluje na forumu, da mu čas mine
– Seba – zaradi določenih negativnih dogodkov iz preteklosti je postal kar zagrenjen
– EB – bi rad bil enak Daterju, ampak mu žal ne uspeva tako (očitno izgled le ni tako bogovski)
Najboljše pa je, ko se k besedi javijo samske babe in nam začnejo solit pamet, da se motimo. zakaj so one samske, če se motimo? Ker niso narejene za življenje z dedcem, kot marsikdo od nas ne za življenje z babo. zakaj ve samske pametnjakovičke, če se jaz motim, ne uživate trenutno v kakšni fajn vezi z vredu moškim? Zakaj so moški raje v gostilni, kot da bi se z vami ukvarjali? Zakaj vam je višek ukvarjanja z moškimi zgražanje nad mnenji samskih cinikov? …
A so te gostilne še res aktualne za moške? Osebno ne poznam nikogar, ki bi visel po gostilnah. Po moje je to še neka fama iz preteklosti, ko so se pijančki po službi zbirali. Saj danes vidiš po določenih lokalih (ki so bolj segmentirani za takšne osebke), da pridejo starejši možakarji in žulijo špricer. Ampak, da bi recimo moški tja do 40-ih let zahajali in se združevali po gostilnah. Morda je na vaseh to še aktualno:).
Sklicuješ se na naravo, a je ne razumeš. Življenjsko enopartnerstvo se pojavlja tudi v živalskem carstvu zraven vseh drugih oblik spolnih ureditev. Ampak človek ni zgolj žival, je tudi čustveno in razumsko bitje, ki je stoji za svojimi odločitvami in za svoja dejanja odgovarja, če je načelen človek. Po tvoje bi bilo naravno torej, da moški poflandra čim več žensk, tiste, ki zanosijo, pa jih prepusti same sebi, ji ne nudi finančne in ne čustvene opore ter se izgone udeležitvi pri vzgoji?[/quote]
Sej je čist vseeno, kakšno je moje mnenje in kaj je meni naravno. Sej ljudje sami kažejo s svojimi rezultati, česa so sposobni in česa ne. teh tvojih teoretičnih familij iz slikanic jaz še nisem videl.
Pa dobro, ni ti treba zdaj v eni temi pod 10 niki pisat.
Glej, tvoje mnenje o nas ne spremeni dejstev. In dejstvo je, da si ti samska in še nekaj časa boš, ker moških ne zanimaš, ali pa oni ne zanimajo tebe. Čemu sprenevedanje. Ti si ista, kot mi, po katerih pljuvaš. Samo, da si tega pač ne priznaš in trdiš, da kao nekaj iščeš. Če bi ti res kaj iskala, bi že našla. Tako pa ti je višek ukvarjanja z nasprotnim spolom branje tega foruma in zalezovanje par uporabnikov.
Daj, dokaži, da nimam prav. Izklopi se od tu in si najdi dedca. In ustvari happy familiy.
Forum je zaprt za komentiranje.