Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ne uspete dojeti..

Kako ne uspete dojeti..

Goldfish – si ti sploh ženska? Imaš službo ali živiš od podpore? Veliko časa si tu gor in se pogosto spravljaš na EB-ja, zlo zanimimivega fanta, zabavnega tud.

EB, ne dovoli da ti tu katera +40-letnica uničuje živce. Pejt raje ven, morda se kje srečava.

Nisi. Poln si napuha in zganjaš ljubosumno paniko.

Sorči EB nr. 5, sem pod 40. Ampak vseeno hvala za vso modrost, ki mi jo pripisuješ.

Tisti, ki imamo bogate starše, lahko uživamo. Tako, da požrite se starci tule gor.

Da je fejst baba si se orng zmotu…[/quote]

Fouš si, a ne:). To je tvoje prekletstvo:).[/quote] Glej! Mi dol visi, za 1 ribico sam bejž od nje daleč stran….(((((

Imela sem štipendijo in so videli, kako sem pridna. Komaj so čakali, da sem končala faks. Še kaj?

EB je car pa se požrite ven starunkle.

Fouš si, a ne:). To je tvoje prekletstvo:).[/quote] Glej! Mi dol visi, za 1 ribico sam bejž od nje daleč stran….((((([/quote]

Vidim, da ti dol visi, je več kot očitno:))).

Imela sem štipendijo in so videli, kako sem pridna. Komaj so čakali, da sem končala faks. Še kaj?[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Se pravi celo priznaš, da so ti starci zrihtali šiht ? 😀

Meni foter teži, če ga žuram do jutra. Rabila bi kakega fanta, ki bi malo skuliral mojega fotra. Če bi pripeljala takega resnega pobeca domov, bi potem foter dovolil, da žurava do jutra.

Meni se tudi za silo vidi 6-pack. Tisto seksi, da ne zgleda prav hard core. Seveda ne ce sem sproscen. Pa nimam tako zelo nizkega %bf. Odvisno kje se ljudem nabira mascoba, koliko so katere misice razvite, itd.

Imela sem štipendijo in so videli, kako sem pridna. Komaj so čakali, da sem končala faks. Še kaj?[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Se pravi celo priznaš, da so ti starci zrihtali šiht ? :D[/quote]

Niti slučajno. Takega šihta mi moja mami ne bi mogla nikoli zrihtati, ker ni imela vez. Še kaj? Čaki, zdaj se pa ustav, da ti od firbca ne bo zrasla še večja rit!

Glej! Mi dol visi, za 1 ribico sam bejž od nje daleč stran….((((([/quote]

Vidim, da ti dol visi, je več kot očitno:))).[/quote]Hvla bogu kdo bi pa še maru tako babo…

Ti meni razloži, jaz poznam eno z 11% telesne maščobe, pa ma menstruacijo? Kako je to možno po tvoji ”teoriji” ?

Ti meni razloži, jaz poznam eno z 11% telesne maščobe, pa ma menstruacijo? Kako je to možno po tvoji ”teoriji” ?[/quote]

A to si tudi ti EB?
Ti sploh ne veš kaj je menstruacija.

Uf, 17, 18, 19 letne oboževalke EBja.

Ti meni razloži, jaz poznam eno z 11% telesne maščobe, pa ma menstruacijo? Kako je to možno po tvoji ”teoriji” ?[/quote]

Drugače pa najprej povej, če ta tvoja prijateljica jemlje kontracepcijske tablekte oz. katero kontracepcijo uporalja, če jo uporablja.

EB a ti nimaš službe, da nonstop tle gor visiš?

Drugače pa najprej povej, če ta tvoja prijateljica jemlje kontracepcijske tablekte oz. katero kontracepcijo uporalja, če jo uporablja.[/quote]

priznam da nevem, niti nikoli nisem vprašal, spomnim se samo tole, da je rekla da ima 11% telesne maščobe in da z menstruacijo nima težav…. ker sem jaz enako trdil, da glede na njeno višino in težo (165cm in 44,5kg) ma ziher težave z menstruacijo!

Ti si rekel, da ima težave z menstruacijo in ona je rekla, da jih nima. Verjamem, da jih nima. Ne dvomim v to, da nima krčev, da nima močnih krvavitev, da nima dolge menstruacije, da nima PMS, vse to verjamem. Veš zakaj?
Napačno vprašanje si ji postavil, zato.
Uporaba KT je pa pri teh zadevah bistven podatek, da lahko nekaj razložiš.

Pa še nekaj je zelo pomemben podatek ali je to vrhunska tekačica/kolesarka ali je to navadna rekreativka.

Res je, baba naj bo v bajti, dec zunaj nje. V redkih momentih, ko prideta fizično skup, naj se najprej zlasata, potem nebeško po.seksata in zopet vsak na svoj breg.

Tako bi moglo bit, ane?

Res je, baba naj bo v bajti, dec zunaj nje. V redkih momentih, ko prideta fizično skup, naj se najprej zlasata, potem nebeško po.seksata in zopet vsak na svoj breg.

Tako bi moglo bit, ane?[/quote]

2 skrajnosti: idealizirana in popolnoma črnogleda
Spider zagovarja drugi, ne zaveda pa se, da v samih skrajnosti prehaja v prvo – to, kar si karikirano opisala je zelo idealistično. Jasno, obe skrajnosti sta nerealni, tako kot popoln idealizem holivudsko romantično sanjaštvo o prinich in princeskah, kakor tudi popoln pesimizem z nekim samotarskim individualizmom posameznikov brez trajnejših oblik zvez, ki se tehnično povaljajo, ko jih prime.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

česa ne poveš, mažko 🙂

goldika pa me kot skoraj vedno spravlja v smeh, kar tako naprej.

Spadam tja, kamor sam hočem, brez tvojega natepavanja.
O starosti ne bova tukaj ker je za pogovor nepomembna.. za podjebavanje, kki pa je del tvojega resorja, pa zelo.
Zdaj pa o maščobi… ti procenti so zeeeelo relativni in kot sem že višje povedal.. vsake oči imajo svojega malarja. KOt eni ne prenesejo “urejenih” žensk drugim so pač všeč je enako tudi tukaj. Enim so fu.k ročke sexi drugim samo ploščat napet trebušček, tretjim pa šlaufi. Ljudje smo različni in ni potrebe nekoga žalit z bimboti in podobnim samo ker ima drug pogled na svet. Dojela?[/quote]

Ne dojemaš, da je jkjkjkjjkjk moški?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close