Kako ne uspete dojeti..
Imela sem štipendijo in so videli, kako sem pridna. Komaj so čakali, da sem končala faks. Še kaj?[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Se pravi celo priznaš, da so ti starci zrihtali šiht ? :D[/quote]
Niti slučajno. Takega šihta mi moja mami ne bi mogla nikoli zrihtati, ker ni imela vez. Še kaj? Čaki, zdaj se pa ustav, da ti od firbca ne bo zrasla še večja rit!
Ti meni razloži, jaz poznam eno z 11% telesne maščobe, pa ma menstruacijo? Kako je to možno po tvoji ”teoriji” ?[/quote]
Drugače pa najprej povej, če ta tvoja prijateljica jemlje kontracepcijske tablekte oz. katero kontracepcijo uporalja, če jo uporablja.[/quote]
priznam da nevem, niti nikoli nisem vprašal, spomnim se samo tole, da je rekla da ima 11% telesne maščobe in da z menstruacijo nima težav…. ker sem jaz enako trdil, da glede na njeno višino in težo (165cm in 44,5kg) ma ziher težave z menstruacijo!
Ti si rekel, da ima težave z menstruacijo in ona je rekla, da jih nima. Verjamem, da jih nima. Ne dvomim v to, da nima krčev, da nima močnih krvavitev, da nima dolge menstruacije, da nima PMS, vse to verjamem. Veš zakaj?
Napačno vprašanje si ji postavil, zato.
Uporaba KT je pa pri teh zadevah bistven podatek, da lahko nekaj razložiš.
Res je, baba naj bo v bajti, dec zunaj nje. V redkih momentih, ko prideta fizično skup, naj se najprej zlasata, potem nebeško po.seksata in zopet vsak na svoj breg.
Tako bi moglo bit, ane?[/quote]
2 skrajnosti: idealizirana in popolnoma črnogleda
Spider zagovarja drugi, ne zaveda pa se, da v samih skrajnosti prehaja v prvo – to, kar si karikirano opisala je zelo idealistično. Jasno, obe skrajnosti sta nerealni, tako kot popoln idealizem holivudsko romantično sanjaštvo o prinich in princeskah, kakor tudi popoln pesimizem z nekim samotarskim individualizmom posameznikov brez trajnejših oblik zvez, ki se tehnično povaljajo, ko jih prime.
Spadam tja, kamor sam hočem, brez tvojega natepavanja.
O starosti ne bova tukaj ker je za pogovor nepomembna.. za podjebavanje, kki pa je del tvojega resorja, pa zelo.
Zdaj pa o maščobi… ti procenti so zeeeelo relativni in kot sem že višje povedal.. vsake oči imajo svojega malarja. KOt eni ne prenesejo “urejenih” žensk drugim so pač všeč je enako tudi tukaj. Enim so fu.k ročke sexi drugim samo ploščat napet trebušček, tretjim pa šlaufi. Ljudje smo različni in ni potrebe nekoga žalit z bimboti in podobnim samo ker ima drug pogled na svet. Dojela?[/quote]
Ne dojemaš, da je jkjkjkjjkjk moški?
Forum je zaprt za komentiranje.