Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ne uspete dojeti..

Kako ne uspete dojeti..

Jaz pa nisem popolna mona, sem skoraj 40 stara, imam skoraj 90kg. Zgleda, da ne pašem med vse popolne monovce in mone, ki ste vsi tako lepi in vitki.

Idealno je tisto kar pravi večina, ne pa tistih nekaj izjem, ki se nažirajo s hamburgerji in potem trdijo kako so 6peki brezvezni.

EB, grem glavo stavit, da ti nimaš 6packov. Tisti, ki jih ima, ne bi tega non stop poudarjal. Kaj tebi ni jasno….krof.

Torej Robi, EnTip – sta dala link, kjer piše 20-22 oz. 21-24, jaz pravim tudi isto. Torej trije. Ti si pa en sam. Torej večina zmaga.
Svetujem ti, da prebereš kaj od Nade Rotovnik Kozjek. Ona je pa strokovnjakinja glede tega. Ne pa tvoji bodibilderski linki.
Sploh pa tvoj link ima notri tak delež maščobe za ok, kjer ženska izgubi menstruacijo, kar pomeni bolezensko stanje.

Ti si samo želiš, da jih ne bi imel. Ne privoščiš mi tega, ker si govno od ženske 🙂

Ne verjamem ti, samo v tem je keč. Ampak nima veze.

Ti si samo želiš, da jih ne bi imel. Ne privoščiš mi tega, ker si govno od ženske :)[/quote]

Ribica je taka fejst ženska, da lahko samo sanjaš o njej. Če nečesa ne moreš dobiti pa to blatiš in daješ v nič, a ne?

Meni pa je Enostavno Bog prav simpatičen 🙂

Ja, tudi meni je EB simaptičen. En redkih, ki se upa upreti starcem.

On se brani, za upiranje nima dovolj intelektualne podlage. Ne morejo biti vsi za vse.

Car je. Sigurno se upa tudi učiteljem postaviti po robu. Ne pa take mevže kot jih imamo v razredu. Še pira si ne upajo spiti.

🙂 Tebi se pa zdi da razumeš? :)))[/quote]

Mhm, samo nimam časa, da bi ti razložila:).[/quote]Sedaj, ko nimaš kaj več za povedat,napisat pa nimaš čas.Dober te je v kot stisnu.Vidiš ne moreš bit ti ta glavna…

Dons si ful car, če se šolski avtoriteti postaviš po robu:))). Ne me smejat. To moraš biti totalno glup in omejen. EB bo morda spacal tisti faks varstvo pri delu, potem bo pa še naprej pri mamici v Polju. O službi lahko le sanja. Res je car:)).

Hvala za podporo punce 🙂

Mhm, samo nimam časa, da bi ti razložila:).[/quote]Sedaj, ko nimaš kaj več za povedat,napisat pa nimaš čas.Dober te je v kot stisnu.Vidiš ne moreš bit ti ta glavna…[/quote]

Za daljše razprave imam čas samo zvečer. Če te pa že zanima…sem mu na kratko pojasnila preko ZS-ja. Toliko o tem, zdaj se pa razjoči:)).

Si se pa razpisal z večimi nicki…ti je odleglo, a ne:))).

Seveda si car, če se upaš postaviti učiteljev po robu pa staršem pa ostalim starcem.
Ne pa fantje v našem razredu, ki so taki tihi mevžeki. Samo učijo se učijo, od lajfa pa nimajo nič. Nič ne bi žurali. Naredijo kar jim starci rečejo. Punce rabimo pogumne fantje, ki se znajo postaviti zase. Ki vedo, da smo mladi temelj vsega. Ne pa starci.

Ti si samo želiš, da jih ne bi imel. Ne privoščiš mi tega, ker si govno od ženske :)[/quote]

Ribica je taka fejst ženska, da lahko samo sanjaš o njej. Če nečesa ne moreš dobiti pa to blatiš in daješ v nič, a ne?[/quote]Da je fejst baba si se orng zmotu…

Ribica je taka fejst ženska, da lahko samo sanjaš o njej. Če nečesa ne moreš dobiti pa to blatiš in daješ v nič, a ne?[/quote]Da je fejst baba si se orng zmotu…[/quote]

Fouš si, a ne:). To je tvoje prekletstvo:).

A je fejst al je grda?
Oboje … Fejst grda 🙂

Sorči nisem mogel odolet tej skušnjavi 🙂

Saj pravim, na mladih stoji svet, starine pa čim prej vržt na cesto, ali pa jih dat na kakšno nižje kvalificirano delovno mesto.

Saj vem, da se ne zmoreš upreti. Vsak dan bo šlo na slabše, ker ti ne bom več namenjala pozornosti. Umrl boš, zgrizel se boš in to fejst:). Zdaj pa šc šc šc.

Se boš še načakal, da bo tvoj oče videl penzijo:). Zate pač ni mesta, sprijazni se s tem. Bodi ponižen in hkrati vesel, da te tvoji starci preživljajo. Amen.

hehe zakaj sem vedel kakšen bo odgovor? Najbrž sem jasnoviden…

Se pravi na tak način si ti prišla do svoje prve zaposlitve ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close