Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ne uspete dojeti..

Kako ne uspete dojeti..

…da babe in dedci nismo narejeni za sobivanje.

Včasih je zgledalo, da smo. Ampak zgolj vaše nepoznavanje zgodovine vam pači realno sliko vsakdanjega lajfa naših prednikov. Nič niso imeli včasih super vez. Ženska je bila ekonomsko odvisna od deca, zato je spregledala vse, tudi batine in kurbarijo. Deci pa kto deci, priročno je bilo imeti doma par pridnih ženskih rok, za zraven pa je bila tudi kakšna hišna pomočnica pri roki.

Dobri zakoni iz pravljic niso nikoli obstajali. Nekdo vam je lagal. 🙂 In potem ste dedci vedno bolj zafrustrirani, ker se cele dneve trudite okoli nikoli dovolj zadovoljnih žensk. Vaše gospodarice žive v trajnem konfliktu s samimi sabo: pogojno so zadovoljne s svojimi uporabnimi telički, v resnici pa si žele bolj prvinskega moškega. Kakšne bolj praktične združijo oboje, doma imajo pridnega, potem pa še kakšnega prasca za zraven.

Vsak odnos moškega in ženske dolgoročno vodi v destrukcijo. Če je seksualna privlačnost močna, je lahko ob zameri tudi emocionalna eksplozija močna in zamere. Če je seksualna privlačnost šibka, pride hitro do dolgčasa, varanja, razhoda.

Ženska in moški nista narejena, da bi skup živela, temveč sta narejena, da se poflandrata. data dol. Tako stavri v naravi funkcionirajo. Dolgoročno pa se velika večina parov itak razide.

Vse zamere in nesporazumi izhajajo iz nepoznavanja oz. nepriznavanja teh dejstev. Zato so diealisti vedno bolj razočarani, kar nekatere pripelje v prvi vrsti v samozanikanje, potem pa tudi v pripovedovanje pravljic, v kako dobri vezi žive. No, sej v prvi vrsti lažejo sami sebi.

Dolgoročna veza moškega in ženske je možna le tako, da si zatiskata oči in požreta ogromno raznega sranja v taki ali drugačni obliki. Je pa zanimivo opazovati, koliko pripadnikov obeh spolov s epeha za tem, da bi trajno žrli sranje pripadnika drugega spola….

Če si ti razočaran nad nasprotnim spolom in če je tebe oče v otroštvu zanemarjal, še ne pomeni, da je povsod tako. Ljudje smo najbolj razvita bitja na zemlji, tako fizično kot mentalno. Če tega ne znaš s pridom izkoriščati, niso krivi drugi, ker lahko živijo drugače kot si predstavljaš ti. Ne vem zakaj je tako težko sprejeti dejstvo, da si pač nismo enaki? Tebi ustreza fukarija, nekomu drugemu pa umirjeno, usklajeno družinsko življenje, z eno partnerko, s katero se ujameta, se dopolnjujeta, nadgrajujeta in uživata v skupni družbi. So pa ljudje, ki se najbolje znajdejo sami, se težko vklapljajo ali prilagajajo in vidijo le svoj kalup. Zakaj moriš druge in jih prepričuješ v svoj prav? Kje si pustil inteligenco?

Priporočam v branje, da boš videl še rdečo barvo.

http://www.blazkos.com/ziveti-za-zadovoljevanje-potreb-ali-uresnicitev-poslanstva.php

Spodaj pa: Maslow’s hierarchy of needs, updated for 2014. Razmisli, kje se nahajaš:)).

[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t1.0-9/10377247_924357227585289_7017022111592070214_n.jpg?oh=a03f3b254c00a967d040f6190ce79c63&oe=549EC891&__gda__=1418476651_6bedabd23df4fc38fc5fb6d765cf78a2[/img]

Zakaj eno? Tudi 2 sta še v mejah skromnosti…. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj eno? Tudi 2 sta še v mejah skromnosti…. ;)[/quote]

Zate pa tolele…ko boš našel eno, začni razmišljati o drugi:).

Sklicuješ se na naravo, a je ne razumeš. Življenjsko enopartnerstvo se pojavlja tudi v živalskem carstvu zraven vseh drugih oblik spolnih ureditev. Ampak človek ni zgolj žival, je tudi čustveno in razumsko bitje, ki je stoji za svojimi odločitvami in za svoja dejanja odgovarja, če je načelen človek. Po tvoje bi bilo naravno torej, da moški poflandra čim več žensk, tiste, ki zanosijo, pa jih prepusti same sebi, ji ne nudi finančne in ne čustvene opore ter se izgone udeležitvi pri vzgoji?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tudi tebe je vzgajala samo mama. Sicer pa, njemu je foter vsaj keš pošiljal, medtem, ko tvoj še obstajal ni.

Kakor kdo.
Za samotarsko življenje pa prav tako nismo, ker potem ne bi poznali osamljenosti in občutili potrebe po bližini.
Samorealizacija in notranji mir, je za človeka vedno bil največji izziv.

Tudi tebe je vzgajala samo mama. Sicer pa, njemu je foter vsaj keš pošiljal, medtem, ko tvoj še obstajal ni.[/quote]

Ni res, da me je vzgajala le mama. Hvala za tak keš od nekoga, ki ti negativno zaznamuje lajf za vse naprej in nazaj. Vem pa, da bi ti sklatil z neba zvezdo, da bi prišel do keša. Kolk si še nizko.

Delno je to čisto res. Vsi homoseksualci bi se strinjali s tabo, da ne z nasprotnim, ampak z istim spolom.

Resnicoljub, to so samo tvoji osebni največji strahovi, ki nimajo velike zveze z resnico.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi tebe je vzgajala samo mama. Sicer pa, njemu je foter vsaj keš pošiljal, medtem, ko tvoj še obstajal ni.[/quote]
Očitno je ni tako zanemarjala, če še vedno verjame v ljubezen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tale resnicoljub in enostavni bog mi delujeta kot tista dva ljubimca od nekoč Sadni in SPider. Očitno sta dva njima zelo podobna ali pa sta isti osebi z novim nikom, ker sta tako ljubeča drug do drugega.

O kakem sranju konkretno govoriš? Si kdaj živel dolgoročno v dvoje ali to samo “zaznavaš” pri drugih?

Ko berem razne Bogove, SPiderje, frutolinote, matkiče, travce in podobne samske monovce si vedno rečem: uboga tista samska, ki išče vezo. Kaj lahko zbira? Med takimi tipi kot so našteti?
Nobeni ženski ne želim, da bi morala iskati moškega, ker očitno nimajo kaj izbirati. Zafrustrirani, nesrameni, žaljivi, prostaški, obenem pa samovšečni, narcisoidni.
Res, samske ženske nimajo nobene izbire, če so to tipični samski moški.

Saj to onadva tudi sta, ni sploh skrivnost. Ampak pustmo zdaj to.

Aha, torej je resnicoljub tisti, ki je mesece in mesece pisaril na mon kako je ubog, ker ga je zapustila ženska s katero se je dopisoval preko neta in jo ninikoli srečal?
Aha, očitno še ni prebolel tega in zato zdaj tako sovražno pisanje. No zdaj mi je jasno. Že leta žaluje za izgubljeno virtualno punco. Moje sožalje.

Pa ne pozabite pajka kako je na monu iskal rešitev, ker je njegov piton tako velik, da ni v trgovinah dovolj velikega kondoma zanj :). potem so mu ga pa v Induplatu sešili po meri.

Nismo za skupaj?
Hm.
Jaz sicer mislim drugače, ampak daj mi povej, kako si si zamislil, Resnicoljub?

Naredimo eno državo za moške, eno za ženske? Ali Maribor bo za moške,(ker je več alkohola v okolici),
Kranj in Celje pa izključno za ženske? Ljubljana je pa”odprta cona”, ker se oba spola lahko dobita za
hitro zadovoljevanje telesnih potreb?

Djmo tole mal razdelat, ne sam teorijo gont…?

Ja fak no, kok vzdevkov si pa že ti menjal, da vse to veš ? Ene stvari še jst prvič slišim, še posebej tiste zgodbice o Spiderju, ki si jih verjetno kar sproti zmišljujete.

Finishiraj se no lifer.

Spet Skela in njeno uber pretiravanje. Skela… živi kjer hočeš..samo naj bo čim dlje stran od mene 🙂

Saj zagovarjaš isto, kot ona. 🙂

Skela, se ti morda drogiraš?

Saj zagovarjaš isto, kot ona. :)[/quote]
Ne vem o čem govoriš… Spet eno od tvojih spoznanj na podlagi ene besede in čisto mimo celega stavka?

Skela, se ti morda drogiraš?[/quote]
Če ni na igli je pa vsaj nekaj močnega spila… spet

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close