Kako nastaviti podnapise?
Poskusi najti program Vobsub, ki pomaga. Sicer pa je običajno bolje, če divxe gledaš z divx predvajalniki, ki imajo za podnapise svoje nastavitve. Vubsub je le program, ki za vsak player samodejno začne predvajati podnapise, če so v istem direktoriju kot film in če se v imenu razlikujeta le po končnici.
Hej,
Gaja, pojdi na tale link
http://www.divx-digest.com/software/bs_play.html
Ta program je enkraten za gledanje divx filmov. Ko si ga instaliraš, klikni na desni gumb in potem “open” – izberi film in klikno na ikono “play”. Potem pa še enkrat desni miškin gumb, pa “load subtitles”. Če se ti prikaže napačen meni (kjer ni tega ukaza), klikni “other menu” (najbolj na vrhu).
Upam, da sem ti pomagal.
čau.
Problem je v tem, da mam jaz verjetno vse to ze gor na racunalniku, sam ne znam uporabljat- ker to naredi brat, ki pa ga trenutno ni in ga ne morem vprašat.
Nareč filme sem že velikokrat gledala, pa tud podnapisi so bili gor, sam kako je brat to naredu pa nimam pojma, ker ga nism nikol gledala.Ni imel pa časa, da mi pokaže.
Sem misnla, da se da tko, da npr: kliknem z desnim gumbom na film in se bi kje pojavla ikonca subtitle in bi to delal ?
Bom pa pač brez podnapisov gledala, če ne bom druge rešitve najdla.
Thnx
Forum je zaprt za komentiranje.