Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako naredit mp3 v remix…???

kako naredit mp3 v remix…???

Nova verzija Win amp 5.05 ima možnost crossfaders(mixanje..prehod glasbe eno v drugo…)sedaj bi rad določene mp3 spravil preko katerega podobnega programa tako da bi se zmixali med sabo in da bi se posnelo na hard disk da bi lahko kasneje sam vse skupaj spekel na cd tako da pač ne bi bilo nobenih presledkov med skladbami da bi bilo vse mixano.moi lahko kdo pove za kakšen tak uporaben program,prosim?

To se da napravit, vendar jaz poznam le nekaj studijskih programov s katerimi bi porabil več ur časa za to zadevo …. ročno naštimat fade in in fade out vsakega komada in ga postavt tako da se glih zaprav križa s prejšnjim – tako naštimat več kot 100 komadov …. HHHUUUUHHH … kdo bo to delal… poleg tega pa bi bil končni mix en sam komad dolžine vseh skupaj. To pomeni da boš lahko poslušal komade le v vrstnem redu kot si jih posnel, če te pa to ne moti kar lotse dela :)))

Če kdo drugi ve za tak program ti bo že povedal… 😉

Tale bo kr dobr Acoustica Mp3 Audiomixer

To narediš z Nero SoundTrax-om, ko pa vse skompletiraš in prveriš (če ti ustreza), pa še zapečeš.

Odpreš Nerota 6, odpreš Nero SoundTrax, klikneš gor na mapo z noto “Insert Audio Files” in potem dodajaš komade. Komad primeš in ga odvlečeš do prejšnjega toliko, da se rahlo prekrivata (nastane nekakšen velik X) in tako nadaljuješ…

Veselo mixanje!

Lp, Lady L

Eh ja..malo sem zablodu jest s svojim mejlom – v mojem primeru bi dobu mix.mp3 … to pomeni vsi mp3 komadi kolkor se jih da zapečt na en cd (100 in več) združeni v enega “mix.mp3” B) …lahko bi omenil da rabiš AVDIO CD – za to pa je nero več kot dovolj. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close