Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako naprej…

Kako naprej…

LJUBA BOLECINA. Sama imam za sabo podobno izkusnjo, le da sem se dajnsko locila. Moski zaradi katerega se je vse to zgodilo, je malo po moji odlocitvi tudi odsel, ces da so to preveliki pritiski zanj in da tega partnerki ne more zdaj narediti (pa sva imela prav tako skupne plane za prihodnost). Pred nekaj casa je prisel tretji :), poglej take zadeve se morajo ohladiti, saj tudi ce bi ti pricepljal nazaj, mu ne bi nikoli zaupala popolnoma in bi to zazrlo vajino vezo. Ne moraliziram niti ne obsojam, vendar na povedano se mi zdi da je potreboval samo malo animacije izven doma….in sama vem, ko sem bila v tem (ti pravis da si z nekom, on je z nekom), nekako ne vidim kako sta sploh imela lahko nekaj takega kot razmerje…predvidevam da je slo zgolj za srecanja, ali sta oba ze odseljena od “svojih”? Vem da boli, sama se dolgo nisem sestavila, vendar ti kot preziveli iz podobne situacije svetujem da se posvetis svojemu partnerju in ugotovis kaj vaju je vcasih tako zelo vezalo da sta se porocila…ker ko nam nekdo spodnese tla ne razmisljamo realno in vidimo svet kot bi si ga zeleli…mozno? Cim prej zazivi spet draga bolecina, pomlad je soncek,… ne more biti nasa sreca odvisna izkljucno od drugih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close