Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev kako napisati ponudbo NUJNO

kako napisati ponudbo NUJNO

obračam se na vas ker prvič pišem ponudbo za opravljanje neke storitve. ne vem kako začeti , kako je z jedrom ponudbe in zaključek. lepo prosim za pomoč
HVALA

Tvoj naziv s kontaktnimi podatki, kraj,datum….

Naslov prejemnika

PONUDBA
Opis storitve, cimbolj natancno napisi kaj ponujas in kaj cena vkljucuje oz. poudari, ce sesa ne vkljucuje (npr. prevoza), tako da kasneje, ko bos izstavljala racun ne bo kakih nesporazumov.

Pa seveda ceno za kompletno storitev ali na uro ali na kos (ne vem tocno kaj ponujas).

Ne pozabi napisati, do kdaj ponudba velja (da se ne bodo cez tri leta sklicevali na to ponudbo), pa placilni rok (ali zahtevas avans delno ali v celoti, ali je to 15,30, 60 ali vec dni po opravljeni storitvi.

Skratka: vec stvari kot bos v ponudbi jasno opredelila, manj je moznosti naknadnih nesporazumov

Pa koncaj s kaksno vljudno, a ne prevec pocukrano frazo.

najlepša hvala, mi je v veliko pomoč
lp

Imam vprašanje odpiram podjetje oz novo vejo – dejavnost v podjetju in bi rada po mailu poslala recimo temu ponudbo ali reklamo za svojo storitev (grafično oblkivanje), ker imam slabe izkušnje na tem področju se obračam na vašo pomoč, če mi lahko kdo poda kakšno inovativno idejo.

Hvala v naprej

Če napišeš ponudbo, kaj sledi po tem? kaj ti on potem odpiše( kako se to imenuje?)

Najleša hvala;)

Ja, če ti odgovori, je potem to odgovor na ponudbo, če sprejem, pa sprejem ponudbe, če se pogaja oz. ti napiše, da ga zanima kaj več, je to samo povpraševanje in ne obvezuje stranke.

Če pošiljaš ponudbo storitve kot grafična oblikovalka/oblikovlec, potem naj bo ponudba temu primerna ne glede na to, da je mejl. Če ponujaš fizično delo, naj bo ogled možen tudi v fizični obliki, če je samo za internet, naj bo temu primerno izvedeno.

Če ponudba obsega večje število storitev, različne cene ipd, naj bo to raje v priponki jasno razvidno in obvezno od kdaj veljajo cene in do kdaj veljajo cene (makar do spremembe s strani ponudnika).

Odpiram s.p. cistilni servis in me zanima kako napisati ponudbo. Ponudbo bi rada poslala soli! V naprej se vam zahvaljujem

kako napisati ponudbo za cistilni servis urejanje okolice

Pozdravljeni,

pišite na moj zasebni mail: modic11@gmail.com Z veseljem Vam jo napišem.

Daša Modic Gorjup

pozdravljeni. mene pa zanima, kako izračunati ceno storitve. konkretno za postavitev konstrukcije, katera tehta 25 ton. hvala

Jaz bi tudi potrebovala spisati ponudbo. Ima kdo kakšen nasvet oz mušter? Namreč to teoretično tudi sama vem,… ko pa začne se pa zgubim. Prosim za pomoč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close