Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kako naložiti slike z digitalca na računalnik??

Kako naložiti slike z digitalca na računalnik??

Imam digitalni fotoaparat Olympus C 370-ZOOM.In me zanima kako naložiti slike iz digitalca na računalnik??Znam samo priklopit digitalca v računalnik in na računalniku pogledati slike ki jih imam na digitalcu in to je vse kar znam. Kako oz. kaj naredit…kako jih shranit na računalnik da jih bom potem lahko kdaj tudi komu poslal,dala na kak forum in tako naprej…če se kdo zastopi na to kar se mojega problema tiče potem hvala že v naprej za pomoč-odgovor!
lp,tina

Poglej, če vidiš v svoj aparat, ko je prikopljen na računalnik, v Windows Explorerju (Raziskovalcu), kot disk. Če da, potem jih samo kopiraj, kot navadne datoteke – copy/paste (Kopiraj/Prilepi).

Zraven Olympus fotoaparata se dobi CD (Camedia, je v kartonskem ovitku z eno kodo, ki jo moraš nekam odtipkat) s programom za nalaganje slik na računalnik in tudi nezapleteno obdelavo slik. A si to dobila?????

ce uporabljas win XP bi naceloma morala videti priklopljeno kamero v raziskovalcu (explorerju)
verjetno si poleg kamere dobila tudi cd s programi kot je omenila laraaaaaa
ce ga ni oz. si ga zalozila pobrskaj po olympusovi internet strani
poglej pod support

lp

z neta si zlovdaj digilab program – je brezplačen in uporaben.

Zanima me,kako naložiti glasbo z neta na računalnik,da bi jo lahko potem naložil na mobi?
Probal sm že z youtube dawnloaderjem,vendar,ko pesem naložim na mobi mi napiše da datoteka ni podprta…

Lp*

New Report

Close