Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako najti punco

Kako najti punco

Ej, prepozna se te po slogu pisanja. Zakaj si spremenil nick? Saj ne rečem, ti pristaja, ampak…kr neki.

Ful dobr ja, da kar uletiš na plesni tečaj in potem po možnosti res dobiš soplesalko, ki ti je takoj antipatična in se ti bruha ob vsaki naslednji plesni uri:). Fenomenalen nasvet:)). Dons sem tolk pozitivna:).[/quote

Pa bi mi dons dala?

Patetiki iščejo sužnjelastnice, svetujejo jim pa taki, ki pri nasvetih opisujejo bolj svoje želje, kot svojo stvarnost. nekdo, ki je tu gor priklopljen, niti slučajno nima neke ne vem kako srečne veze..

To so pa tvoje želje, ki nimajo veze s stvarnostjo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In kdaj vi uresničujete svoje bojda srečne resne zveze, če ste venomer tu gor priklopljeni? Jaz sem 100%, da nekaj ni tako, kot vi tu nakladate. Bolj se mi zdi, da nekaj flancate iz lastne zdolgočasenosti..

Med spanjem, kdaj pa. Takrat ko sanjamo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, si povedal po pravici.

Spodobi se in pravično je.

Punco lahko najdeš povsod samo primerno moraš izbrati .
Upam da bo punca takšna kakor si sam da se bosta lahko lazje ujela ter zastopila .

ko berem tole ugotovim da imam enak problem. Tudi moških ni.

Mah en kup jih je. Pa kaj češ z dedci…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Punco lahko najdeš na plesu in si cer sam se lepo napravi ter pojdi na kakšni ples .
Tam je polno deklet samo eno se moraš izbrati .
Potem greš do nje in ji poveš kdo si tre jo povabiš na ples .
Vendar če je dekle vesela tvojega povabila na ples jo vprašaj zakaj je tako lepa .
Če ti punca odgovori da je zate jo stisni k srcu ali jo poljubi .

Kdo mi je vzel nick? 🙂

Fant punco moraš najti kje na morju ki se sonči blizu tebe ki leži lepo pojdi do nje ter jo povabi v morje da bi sla steboj plavat .
Vendar bodi zelo previden in nezen do nje .
Če te punca v morju vpraša za družbo ji ustrezi .
Ko se zvečer lepo napravita pojdita na zavbavo z plesom .
Če te dekle povabi na prvi ples ljubezni jo primi za roko ter gresta na prvi ples .
Med plesom se lahko noro poljubita na usnice postala bosta lepi par ljubezni .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close